2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول میکنن؟تاثیرش فرقی نداره؟

اره بابا قبول میکنن نه چه فرقی .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس ظهیری چرا برا من از روز اول آخرین پریود محاسبه میکرد؟من 17 سیکلم حتی انتقال داده بودم

نمیدونم
 چی بگم ؟
دکتر مهر افزا هم بر اساس تاریخ انتقال حساب میکنه هم تاریخ اولین روز اخرین پریود تا ببینه چقدر بینشون اختلافه
البته برا اونایی که پریود منظم دارن گاهی دکترا بر اساس تاریخ اخرین پریود حساب میکنن

بعد تاریخ انتقال مهم نیست تاریخ پانکچر مهمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شما هم میکرو کردی؟

اره عزیزم .تا دلت بخواد .پیشکسوت میکرو منم اینجا خخخخ با 6 بار پانکچر و سیزده بار انتقال جنین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من میخوام جنین 5 روزه انتقال بدم و حتما پی ار پی کنم درصدش بره بالا البته اگر دکترمو بتونم راضی کنم

مگه مشکل اندومتر دارین؟ پی ار پی برای کسانی که مشکل اندومتر دارن مفیده
برای بقیه کار بی فایده ای هست
و البته برای بعضی هام ضرر داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون سلام مى خواستم بدونم تا كى بايد داروهاى بعد از انتقال رو ادامه داد من الان تو هفته ٥هستم دكت ...

عزیزم بستگی به شرایط داره.....

یعنی ممکنه برا یکی زودتر به دارویی قطع بشه یکی دیرتر.....

برا من آمپول پروژسترون تا ۱۲ هفته بود بعد تبدیل به پرولوتون هفتگی شد.....

شیافاممم مه به خاطر خونریزی اضافه شد تا قطع کامل و استیبل شدن شرایط یعنی هفته ۱۵-۱۶ ادامه پیدا کرد.....

استرادیولام هفته ۱۴ قطع شدن.....

اما خوب همونطور که گفتم از فرد به فرد فرق داره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم  چی بگم ؟ دکتر مهر افزا هم بر اساس تاریخ انتقال حساب میکنه هم تاریخ اولین روز اخرین پری ...

چه میدونم والا من که اصلا نمیفهمیدم حرفای ظهیری رو انقدر ازش بدم میاد

من دیروز روز سوم سیکل بودم و رفتم برا سونو.خداروشکر تخمدانها به حالت عادی برگشته بود و رحم پاک بود و ...

عزیزم بیشتر نخور چون ضخامت باید نرمال بره بالا
خدا رو شکر که تخمدانت به سایز نرمال برگشت

در مورد تعداد جنین جنین شناس بهتر میتونه تصمیم بگیره
به اینم فکر کن اگه 4 تا انتقال بدی و همه اش بگیره، مجبوری ریداکت کنی !!که خودش خطرات خاص خودش رو داره

اره عزیزم .تا دلت بخواد .پیشکسوت میکرو منم اینجا خخخخ با 6 بار پانکچر و سیزده بار انتقال جنین

برا انتقال فرش تاریخ پانکچر منهای دو هفته میشه معادل اولین روز آخرین پری فرضی....

برا انتقال فریز کم کردن سن جنین از تاریخ انتقال و ایجاد یه تاریخ پانکچر فرضی.....

عملا تاریخ لقاحه که ملاکه حالا فرش باشه دقیقا معادل تاریخ پانکچره اما اگه فریز باشه تاریخ انتقال منهای سن جنین میشه تاریخ لقاح فرضی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیشتر نخور چون ضخامت باید نرمال بره بالا خدا رو شکر که تخمدانت به سایز نرمال برگشت در مورد ...

4تاش بگیره؟؟؟ثمین و اینهمه شاااااانس؟جل الخالق .آخه فکر کن از دوشنبه تا جمعه میشه 5روز توی 5روز مگه چقدر اندومتر رشد میکنه میگم شاید 4تاش کنم زودتر انتقال بده برام

لیلا نظری از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شه ...

اها همون پی ار پی هست

4تاش بگیره؟؟؟ثمین و اینهمه شاااااانس؟جل الخالق .آخه فکر کن از دوشنبه تا جمعه میشه 5روز توی 5روز مگه ...

عزیزم ضخامت خیلی بره بالا هم خوب نیست آندومتر پیرتر میشه....