2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
بله لاله جون.فردا دوباره میرم آزمایش.توکل به خدا. استرس خودمو که کنترل کردم‌در واقع سرنماز دردو دلا ...

خدا رحمتش کنه
تسلیت میگم عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه سری پیش که سیکلم رو کنسل کرد، همراه دوفاستون سلکسان هم داد، یعنی به ماماش گفت مشکل انعقادی داره ...

حتما تماس بگیر دوباره و بگو اگه میخوای دوفاستون بخوری 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون تاریخ انتقال اون روزی ک رفتم سونو ۴ هفته بود ولی دکتر گفت ۷ هفته هستی و این با تاریخ آخرین پ ...

عزیزم تاریخ انتقال رو +14 روز میکنن نه فقط انتقال خالی

کاش بیان و از تجویز دکترشون بگن این ازمایش تا جایی که من تحقیق کردم برای سقط مکرر هست و کسانی که این ...

عزیزم چون ایتمش مربوط به سقط مکرر هست بهتره با یکی از دکترایی که تو زمینه سقط مکرر کار میکنن ویزیت بشی
دکتر رزاقی یا عارفی

اناجون خب روز پانکچرم روز ۱۴ پریودم بود پس اگه دو هفته به پانکچرم اضافه کنم میشه همون روز اول اخرین ...

خب بر اساس اولین روز اخرین پریود هم باز سن بارداریت کمتره؟

خانوما این پی ار پی یا خراشی که به رحم میدن همون روز پانکچر انجام میشه یا عمل جدایی هست؟

اگه روز پانکچر انجام بشه، انتقال عقب میوفته یه ماه
کلا بین خراش و انتقال یه ماه فاصله اس

اناجون خب روز پانکچرم روز ۱۴ پریودم بود پس اگه دو هفته به پانکچرم اضافه کنم میشه همون روز اول اخرین ...

صبا جون برا من از روز اول پریودی حساب میکرد دکتر ظهیری.من روز 17 سیکل انتقال داده بودم ولی همچنان میگفت از روز اول آخرین پریود و همش هفته کم میاورد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تو میکرو بر اساس تاریخ انتقال حساب میشه+14 روز نه روز پریود

پس ظهیری چرا برا من از روز اول آخرین پریود محاسبه میکرد؟من 17 سیکلم حتی انتقال داده بودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من دیروز روز سوم سیکل بودم و رفتم برا سونو.خداروشکر تخمدانها به حالت عادی برگشته بود و رحم پاک بود و کیستی نداشت استرادیول رو برام شروع کرد گفت روزی 3تا و شنبه باید برم سونو.ولی من میگم 4تا بخورم اندومتر زودتر بالا بره مشکلی که نیست؟بعدم گفت ثمین از جنین شناس پرسیدم چرا جنینت رو 2روزه فریز کرده چون قول داده تا جایی که امکان داره برام بلاست انتقال بده .گفت جنین شناس اعلام کرد جنیناش عالی بودن ترجیح دادیم 2روزه باشه.حالا ی سوال .من جنین هام 5 بسته ی 2تایی هستن من خودم میتونم درخواست بدم 2 بستشو باز کنن یعنی 4تا انتقال بدن؟به نظرم منی که مشکل انعقادی و ایمنی دارم و باید توی بارداری آنوکسان بزنم خوب تعدادش بیشتر باشه بهتره دیگه .بعدشم گفتم هپارین یا انوکسان رو از روز انتقال باید بدی گفت نه اصلا به محض +شدن .مشکلی پیش نیاد یهو باز.