2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
یلام عزیزم ، ببخشید یه سوال داشتم ازتون ،،، من باید سقط کنم ، دکترم گفت یه دارو هست از داروخانه بگو ...

سلام دوست عزیزم شرمنده من امروز  نبودم کلا نه عزیزم اون درد قابله تحمله بچه هام هرکدوم سیصدوهشتادگرم بودن درد روانیش ادمو داغون میکنه بروبیمارستان بعدشم این دیگه سقط نیست زایمانه توخونه که نمیشه عزیزدلم خیلی ناراحت شدم برات کاش یه راهی داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دکتر واسه من عکس رنگی نوشته میشه یکم راهنمایی کنید چطوریه؟؟درد اینا داره؟؟

بستگی به توان دردت داره اگر ناز نازی نباشی واقعا دردناک نیست اگر لوله ها باز باشن که اصلا درد نداری شاید خیلی کم گرفتگی شکمی مثل روزهای اول پ ر ی و د ت اما اگر خدایی نکرده لوله ها مسدود یا گرفتگی داشته باشن دردت یکم بیشتر میشه ولی من که دو تا لوله هام بسته بود (فقط ۳ ، ۴ ثانیه )گرفتگی شدید داشتم و تموم شد ...واقعا وحشتناک نیست من کلی خوندم دربارش خیلی ها میگفتن ما خیلی دردمون گرفت و وحشتناک بود اما نه تنها من بلکه ۷ ، ۸ نفری که اونجا بودن واقعا اونجوری که بقیه میگفتن دردناک نبود.

برو انشالله که باز باشی و خبر خوب بیاری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم این فک و فامیلت که میگی بار اول جواب گرفتن احتمالا مشکل خاصی نداشتن و پیش هر دکتر دیگه هم میرف ...

کلا نمیشه بر اساس مثبت شدن یا نشدن دیگران در مورد یه دکتر نظر داد
ممکنه یه دکتری به خاطر اینکه بسیار حاذقه ، بیمارایی که وضعیت حاد و وخیم دارن پیشش برن، که خب شانس این جور بیمارا کمتره و قطعا امار همچین دکتری هم کمتره

یه دکتری هم باشه که مهارتش و تجربه اش کمتر باشه و بیمارایی که اوضاع خیلی حاد ندارن و مشکلشون خیلی بزرگ نیست برن پیشش و با یه بار درمان دارویی حتی باردار بشن

بر این ساس نمیشه اصلا قضاوت کرد، حرفتو کاملا قبول دارم

به نظرم یه دکتر رو بر اساس مقدار دقتش، میزان وقتی که برا بیمار میذاره، میزان حساسیتی که برای پیدا کردن مشکل احتمالی داره و کلا بر اساس روند کارش محک زد نه تعداد نفراتی که مثبت میشن پیشش
مخصوصا که ما جامعه اماری کاملی نداریم از یه دکتر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان عزيز هر كي دوست داره تو دعا واسه آرامش Ati شركت كنه بگه اسمش رو بنويسم. همون دعاي مقاتل رو مي ...

من براشون خوندم انشالله به آرامش برسه و همه چی براشون راحت و عالی پیش بره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دکتر زاده مدرس با خانم دکتر صالح پور یه تحقیق بزرگ رو به نتیجه رسوندن که سقط های مکرر لانه گزینی رو ...

عزیزم میشه بگین تحقیقشون چی بوده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله جان. پریودم منظمه، میشه دوفاستون رو نخورم فقط سینافکت بزنم؟ سینافکت و دوفاستون که ربطی به ...

لی لا جون دکتر منم میخواست بهم مدروکسی بده برا تعیین وقت دقیق پریود
منم نخوردم
سر وقت هم پریود شدم

چرا واسه من فرق داره؟ ینی فقط من نبودما هرسه تامون که باهم انتقال داده بودیم روز سونو گفت پنج هفته& ...

عزیزم تو میکرو بر اساس تاریخ انتقال حساب میشه+14 روز
نه روز پریود

زنگ زدم مطب گفت باید جای جدید بری .. چه جای جدید برم چه جای قدیمی،بتا بالا رفته باشه باید دوباره هم ...

خب اگه میخوای دوباره تکرار کنی که هیچ
اما اگه قرار نبود تکرار کنی باید همین جای قبلی میرفتی

اناجون خب روز پانکچرم روز ۱۴ پریودم بود پس اگه دو هفته به پانکچرم اضافه کنم میشه همون روز اول اخرین ...

بله عزیزم پس اگه روز ۱۴ سیکل پانکچر شدی و انتقالتم فرش بوده پس همون روز پریت شروع سن بارداری میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دکتر واسه من عکس رنگی نوشته میشه یکم راهنمایی کنید چطوریه؟؟درد اینا داره؟؟

عزیزم بستگی به شرایط داره اگه لوله هات باز باشن نه دردش خیلی کمه و اگه بسته باشن یه کم درد بیشتره در هر حال در حد درد پریودی یا کمی کمتر یا بیشتره و خیلیم زمانش کوتاهه پس بهش فکر نکن.....

مشکنم قبلش بهت میگن استفاده کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما این پی ار پی یا خراشی که به رحم میدن همون روز پانکچر انجام میشه یا عمل جدایی هست؟

عزیزم نه اون نیست.....

خراش بهتره با هیسترو باشه امت بعضا تو مطبم انجام میشه که بدون بیهوشیه و یه کم درد رو طاهرا داره.....