2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
آنا جون تاریخ انتقال اون روزی ک رفتم سونو ۴ هفته بود ولی دکتر گفت ۷ هفته هستی و این با تاریخ آخرین پ ...

خوب ۴ هفته زمان انتقال میشه دو هفته برا تخمک میشه ۶ هفته سن جنینم روش بذاری همون حدودای ۷ هفته میشه دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی با این مشکل میکروی موفقی داشته؟ میتونه داشته باشه ؟ 

عزیزم اخیرا یکی از دوستامون هم این مشکلو داشت دقیقا نمیدونم دکترش چی گفته بپرس بازم بیاد حتما بهت اطلاعات میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻 لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (تا آخر شب) خ ...

عزیزم خوندم

انشالله دوستمون آرامش پیدا کنه و نی نیِ نازش به سلامت بیاد تو بغلش

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم اخیرا یکی از دوستامون هم این مشکلو داشت دقیقا نمیدونم دکترش چی گفته بپرس بازم بیاد حتما بهت اط ...

کاش بیان و از تجویز دکترشون بگن این ازمایش تا جایی که من تحقیق کردم برای سقط مکرر هست و کسانی که این مشکل را دارن سقط مکرر دارن چون بدنشون به جنین واکنش نشون میده بهش حمله میکنه و برای سقط‌مکرر درمانش تزریق لنفوسیت مرد به زن هست 

ولی نمیدونم در مورد ما چطوریه دکترم به من گفت این برای بارداری است و تو که باردار نشدی و چیزی نیست و بهش فک نکن ولی من خیالم راحت نیست نمیدونم چکار کنم با خودم میگم اگه باعث سقط مکرر میشه خب حتما برای مثبت شدن انتقال هم مشکل ایجاد میکنه و مانعش میشه نمیدونم به دکترم اعتماد کنم یا نه 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
کاش بیان و از تجویز دکترشون بگن این ازمایش تا جایی که من تحقیق کردم برای سقط مکرر هست و کسانی که این ...

عزیزن ببخش من اشتباه دیدم....

آپکات + شده.....

متوجه شدم.....

فکر کردم apcr رو گفتی.....

عزیزم درمان این مشکل یا با لنفوسییتراپبه که خیلب از دکترا قبولش ندارن.....

درمان دیگشم همون سرمه.....

سلام غصه نخور خدا تو رو هم مامان میکنه عزیزم من چهارساله اقدامم ولی مامان نشدم آبجیم از من دوسال ب ...

مرسی به خاطر دلگرمیت.انشاالله همه اونهایی که منتطرن مامان بشن

آخه دکتر به من گف چیزی نیس من شک کردم به حرفش. اینجا دو تا دکتر فقط لنفوتراپی تجویز میکنن که الان هیچ کدوم نوبت نمیدن تا ۶ ماه آینده . به نظرتون این که گفت چیزی نیس  بهش اعتماد کنم و باهاش ادامه بدم؟ یا برای ۶ ماه دیگه نوبت بگیرم برای دکتر دیگه ؟ من اخر این ماه هیستروسکوپی دارم با دکترم و ماه بعدش انتقال . غیر از سرم داروی دیگه ای هم لازمه قرصی چیزی ؟ اخه چیزی بهم نداد 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
آخه دکتر به من گف چیزی نیس من شک کردم به حرفش. اینجا دو تا دکتر فقط لنفوتراپی تجویز میکنن که الان هی ...

عزیزم بدون درمان که توصیه نمیکنم پیش بری.....

به نظرم جدی پیگیرش باش.....

حالا لنفوسیت رو شاید خیلی دکترا صلاح ندونن اما فکر کنم با سرم و پرد و امثالهم هم اخیرا درمان رو انجام میدن....

عزیزم سن بارداری ما بر اساس تاریخ انتقال جنینه....

اخه بر اون اساس هم دو هفته فرقشه

فرش انتقال داشتم اناجان

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
اخه بر اون اساس هم دو هفته فرقشه فرش انتقال داشتم اناجان

عزیزم شما تاریخ دقیق پانکچرتو بگو حساب کنم واست.....

عملا دو هفته به پانکچرت اضافه کنی حله میشه سن بارداریت.....

عزیزم شما تاریخ دقیق پانکچرتو بگو حساب کنم واست..... عملا دو هفته به پانکچرت اضافه کنی حله میشه سن ...

اناجون خب روز پانکچرم روز ۱۴ پریودم بود

پس اگه دو هفته به پانکچرم اضافه کنم میشه همون روز اول اخرین پریود🙄

دکتر من و لاله جون یکیه

حالا اومد ازش بپرسم دکتره چه جوری محاسبه میکنه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
مرسی به خاطر دلگرمیت.انشاالله همه اونهایی که منتطرن مامان بشن

انشاالله عزیزم 

انشاالله خبر مامان شدنت رو بهمون بدی❤❤❤❤

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹