2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست
اگه خدا بخواد آره بهار جون. راستی سرم هم بهم داد ولی گفت نزن فعلا، فقط بگیر. قبل انتقال هم سرم باید ...

عزیزم ببین میتونی از قم بخری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی بچه ها مگه سن بارداری از اولین روز اخرین پریود شروع نمیشه؟ من با حسابش توی هفته ۸ هستم اما ...

عزیزم سن بارداری ما بر اساس تاریخ انتقال جنینه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واسه من فرق داره؟ ینی فقط من نبودما هرسه تامون که باهم انتقال داده بودیم روز سونو گفت پنج هفته& ...

عزیزم خوب نمیشه با هم مقایسه کرد.....

انتقال فریز بود یا فرش؟

خانوما من دارم قرص ال دی میخورم و بعدش میرم برای میکرو چیکار کنم که قرصم تموم شد زود پری بیاد که سیل ...

عزیزم هیچ کاری نکن بهتره طبیعی پریود بشی.....

امپول گونال زيرجلدي باسوزن معمولي بزني باسوزن انسولين نزني اشكال داره؟

نه عزیزم زیر جلدیو فقط باید با سریوزن انسولین بزنی خوب.....

بله لاله جون.فردا دوباره میرم آزمایش.توکل به خدا. استرس خودمو که کنترل کردم‌در واقع سرنماز دردو دلا ...

عزیزم تسلیت میگم.....

روحشون شاد....

ایشالله بتاتم بالا میره عزیزم.....

میدونی لاله جون.خانوم کیشانی گفت برو جای دیگه .. انگار بار اولته آز میدی میخایم ببینیم تو رنج مثبت ه ...

عزیزم همین کارو بکن چون به هر حال مجبوری تکرار کنی چون ریتم بتات رو به بالا نبوده مهم اینه از این به بعد رو به بالا باشه.....

انا جون ببخشيد  فقط بزارم قابلمه ادويه چى اضافه كنم ؟منظورم قلم هست  الهى فقط مونده بود ...

فدات بشم عزیزم.....

والا من فقط زردچوبه زدم و پیاز توش انداختم.....

عزیزم تسلیت میگم..... روحشون شاد.... ایشالله بتاتم بالا میره عزیزم.....

ممنونم اناجون.

خدا رفتگان شمارو بیامرزه.

توکل بخدا.همسرم که خیلی امیدواره.

حتی دیشب یهو برگشت گفت میگم نکنه اول دوتا بودن الان یکی شدن کم شده.. من واقعا مونده بودما اخه اصلا اصلا بگی مطالعه کرده باشه و اینا نه.

بهش گفتم یکی از دوستامم همینو گفته انقد خوشحال شد حرفش علمی بوده😅

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی آناجون. آره قم اصلا یادم نبود

ایشالله بتونی.....

فرصت داری یه تلاشی بکن.....

هلال احمرش برو چند تا داروخونه دیگه دوستان خریدن یادم نیست.....

عزیزم همین کارو بکن چون به هر حال مجبوری تکرار کنی چون ریتم بتات رو به بالا نبوده مهم اینه از این به ...

آره دیگه.

انگار تازه میخام برم آز.

در هر آزمایشگاهی که جواب بگیرم بازم باید تکرار کنم.

سری قبل ک از دست راستم اصلا نتونستن خون بگیرن رگ پیدا نمیکردن.دست چپمم زدن کبود کردن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ببین ممکنه علت تجویز برا دکتر مهم باشه سر خود روال کارو تغییر نده.....

آخه سری پیش که سیکلم رو کنسل کرد، همراه دوفاستون سلکسان هم داد، یعنی به ماماش گفت مشکل انعقادی داره سلکسانم بنویس براش، بعد همه رو خط زد گفت اینماه میوفتی تو تعطیلات سیکلت خراب میشه.اما اینسری دیگه سلکسان ننوشت، به ماماش گفتم گفت با داروهای اصلیت بهت میدیم، خود دکتر رفته بود یکی از مریضاش رو سونو کنه. حالا من از عوارض دوفاستون که خوندم بیشترش آمبولی و ایناست.خواهرمم قبلا مشکل لختگی داشته حالا من میترسم دوفاستون رو استفاده کنم بدون سلکسان.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم اناجون. خدا رفتگان شمارو بیامرزه. توکل بخدا.همسرم که خیلی امیدواره. حتی دیشب یهو برگشت گفت ...

عزیزم ایشالله حس همسرت درست بوده.....

توکلت به خدا.....

اگه مصلحتت همینه پس ایشالله همینه.....

آره دیگه. انگار تازه میخام برم آز. در هر آزمایشگاهی که جواب بگیرم بازم باید تکرار کنم. سری قبل ک ...

فقط حتما جای معتبری باشه.....