2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست
خب عزیزم این جوری فایده نداره چون چه بیشتر باشه چه کمتر نمیشه مقایسه اش کرد باید همون جای قبلی بری

زنگ زدم مطب گفت باید جای جدید بری ..

چه جای جدید برم چه جای قدیمی،بتا بالا رفته باشه باید دوباره هم تکرار کنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
 شما کجا نتیجه گرفتی؟

عزیزم والا من سومین میکرو با ط ر ا ز ی جواب گرفتم.....

همونطور که گفتم خوب من جزء ناباروریهای بی علت اما مشکل دارا بودم و تا مشکلا خودی نشون بدن زمان برد.....

الانم که طبیعی برا بار دوم مامان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا ivf کردین؟ همه جا سه تا جنین میزارن؟ من خیلی میترسم از ivf😢

بیمارستان آبان.

نگاه میکنن به کیفیت  جنین و رحم خودتون.

روزی که من انتقال دادم برای یه خانوم ۴تا انتقال دادن برای یکی دیگه یدونه.

اگه از لحاظ درد اینا میترسی که  درد و ترس نداره عزیزم.

بیشتر از لحاظ روحی رو آدم فشاره.

از همون اولش خودتو بسپار به خدا .. اونه که میدونه چی برامون خوبه.💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
[QUOTE= 64862200 ]عزیزم بستگی به مزاجت داره اگه سردت میشه یه چیزی رو خودت بکش که اذیت نشی..... منم ک ...

عزیزم خوب ماهی من هفته ای یه بار بیشتر توصیه نمیکنم کلا زیاده روی تو هیچیو توصیه نمیکنم.....

قلمم میتونی فریز کنی چون خوب سخته کوچولو کوچولو تازه تازه درست کنی.....

فقط بعد اینکه آب قلم رو گرفتی بذار خنک بشه و بذارش یخچال و وقتی چربی روش بست اونو بردار و فقط قسمت ژله شو بسته بندی کن بذار فریزر و تو غذا و سوپ و آش بریز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم استرست رو کنترل کن 48 ساعت بعدش تکرار کن دوباره شاید ازمایش اولت عددش مربوط به امپول هاش سی ...

بله لاله جون.فردا دوباره میرم آزمایش.توکل به خدا.

استرس خودمو که کنترل کردم‌در واقع سرنماز دردو دلامو با خدا کردم.هر چی بصلاحمه همون بشه.راضیم به رضای خدا.

اما امروز متاسفانه با خبر شدم پدربزرگم از دنیا رفته.واقعا از این لحاظ نمیتونم جلو خودمو بگیرم.چندماه بود که ندیده بودمش 😢

پیش خیلی از دکترهای درجه یک تهران رفتم که میگفتن باید لوله برداشته بشه بعد ای وی اف که درست هم هست.. ...

عزیزم اگه تخمدانات درگیرن خوب بهتره جنین داشته باشی.....

من چون تخمدانام اصلا درگیر نبودن اول لاپرا کردم بعد پانکچر و کیفیت تخمکام بعد لاپرا خیلی بهتر شدن.....

عزیزم اشتباه گفته جانم!! ازمایشگاه دیگه باشه رنجش فرق میکنه نمیتونی مقایسه کنی!!

میدونی لاله جون.خانوم کیشانی گفت برو جای دیگه .. انگار بار اولته آز میدی میخایم ببینیم تو رنج مثبت هست یا نه.ایشالا مثبت باشه دوباره ۴۸ ساعت بعد آزمایشگاه جدیده تکرار میکنی.

آنا جون من دوساعت ساعت آمپول پروژسترونم تغییر کرده یعنی ب جای ساعت ۴ میخوام از این ب بعد ساعت ۶ بزنم ...

عزیزم میتونی زمان پروژسترونتو تغییر بدی....

ولی هی این تغییر رو تکرار نکن.....

حالتاتم نرمالن.....

نگران نباش.....

[QUOTE=64879594]خانوما من دارم قرص ال دی میخورم و بعدش میرم برای میکرو چیکار کنم که قرصم تموم شد زود پری بیاد که سیل ...[/QUOTE]

دكتر بهت اطلاع مى ده بعد اولين سونو 

من پيش دكترم بودم هفته پيش گفت اخر هفته قطع كن قرصهاى ld را بعد ٣روز پرى شدم امروزم دوم پرى هست كه دارم امپولهام را شروع كردم از صبح 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من نمیدونستم برداشتن لوله روی ذخیره تخمدان اثر داره،می دونی چقدر تاثیر می زاره؟

عزیزم والا فکر نکنم بذاره اما شایدم میذاره.....

انا جون ببخشيد 

فقط بزارم قابلمه ادويه چى اضافه كنم ؟منظورم قلم هست 

الهى فقط مونده بود سوال اشپزى منو جواب بدى 

خيلى لطف دارى هميشه 🙏

معمولا بعد چند دوره امپول پانكچر مى كنند ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دوستان دقیقا چه مدت بعد پانکچر معلوم می شه که چند تا تخمک گرفتن؟ و نمونه اسپرم رو کی می گیرن ؟ ...

عزیزم نمونه اسپرم که معمولا قبل پانکچر اول وقت میگیرن که اگه نیاز بود خودتم همسرتو همراهی کنی.....

تعداد تخمکام همون روز معلومه اما معمولا اطلاعات نمیدن.....

من تو ریکاوری به محض به هوش اومدن میپرسم.....

مرسی لاله جان. پریودم منظمه، میشه دوفاستون رو نخورم فقط سینافکت بزنم؟ سینافکت و دوفاستون که ربطی به ...

عزیزم ببین ممکنه علت تجویز برا دکتر مهم باشه سر خود روال کارو تغییر نده.....

دوستان یه سوال دیگه  کسی که تو سیکل ivf هست نباید اقدام طبیعی داشته باشه درسته؟

ربطی نداره.....

فقط تو مراحل تحریک تخمدان و بعدش طبق شرایط باید احتیاط کرد که فشار به تخمدانا وارد نشه.....

دوستان ي سوال دارم جواب بديدممنون ميشم انتقال بابيهوشي بهتره يابدون بيهوشي؟من موقع انتقال درددارم وس ...

عزیزم فرقی نداره.....

اگه بدون بیهوشی سختته به دکترت پیشنهاد بده.....