2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048991 بازدید | 684689 پست
سلام بهارجون شنبه باید برم استرس دالممم منم همش میگم کاش دستگاه سونو داشتم تو خونه هرروز حالشونو م ...

شنبه بهترین روزت خواهد بود 😘بیا شریکی دستگاه سونو بخریم روزای زوج دست من روزای فرد دست شما😁😁ببین من موقعی ک حالت تهوع دارم غذا نمیتونم بخورم و بدم میاد ولی صبح ک پامیشم ی چیز سبک میخورم و سریع قرص دمیترون میخورم تا شب کیفم کوکه😂همه چی میخورم بعد معده درد میگیرم😁قرص رانیتیدین میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻 لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (تا آخر شب) خ ...

سلام به همگی 

عزیزم منم خوندم برا آتی 

برای روشانیلوی عزیز از خدا صبر وارامش میخوام

عزیزم ۱۰ کیلو کم کردم

بهار جون شما کلروکین سولفات روزی چند تا داشتین ؟

اگه دوتاست هر دو رو باهم میخوردی یا با فاصله ؟

قبل انتقال قرص پروژسترون  خارجی مصرف میکردی یا مدرکسی پروژسترون ؟

قرص پروژسترون با فاصله  یا دو تا باهم ؟؟

ممنون میشم جواب بدی عزیز

عزیزم ب سلامتی داری وارد سیکل میشی؟😍

اگه خدا بخواد آره بهار جون. راستی سرم هم بهم داد ولی گفت نزن فعلا، فقط بگیر. قبل انتقال هم سرم باید بزنم؟ حالا اصلا هم نمیدونم از کجا باید سرم بگیرم، دیروز یه خانمی رو دیدم گفت شده دونه ای 900!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون تورک‌ آنا   رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو ...

عزیزم بخدا هر سری پستت رو میخونم گریم میگیره . واقعا شرایطت خیلییییی سخته . میگم از اول سونو میدادی همش چند روز فرق داشت یه سری هم یادمه گفتی رشدش خوب نبوده به نظرت دکترت از اول کم کاری نکرده ؟ که از اول میفهمیدی رشد نکرده . در کل واقعا هیچ حرفی نمیتونم بزنم که از درد و غصه ای که داری کم بشه واقعا از خدا میخام فقط بهت ارامش بده . اره واقعا این بچه هم گناهی نداره به نظرم اگر واقعا امیدی نیست بهترین تصمیم رو گرفتی چون به دنیا اومدنش هم زندگی سختی خواهد داشت هم اینکه شرایط خودت هم کلا عوض میشه . عزیز دلم ایشالا خدا خودش بهت کمک کنه   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اگه خدا بخواد آره بهار جون. راستی سرم هم بهم داد ولی گفت نزن فعلا، فقط بگیر. قبل انتقال هم سرم باید ...

سلام لی لا جون خوبی عزیزم یه مدت نبودی جات واقعا خالی بود . امیدوارم این سری نتیجه بگیری عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
شنبه بهترین روزت خواهد بود 😘بیا شریکی دستگاه سونو بخریم روزای زوج دست من روزای فرد دست شما😁😁ببین ...

مرسی عزیزم ان شاالله😍😘

راستش من واسه مشکل معده م که تحت نظر بودم و مدام قرص میخوردم واسه بارداری دکترم دارو هامو تغییر داد و به عالمه برام رانیتیدین نوشت ولی من تا تحمل دارم و ضروری نشده برام نخوردمش. آخه خب یه وقتایی خوبم اما کلا بی اشتهام. هله هوله و میوه و اینچیزا میخورما. وعده غذایی برام شکنجه ست انگار😐

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

راستی بچه ها

مگه سن بارداری از اولین روز اخرین پریود شروع نمیشه؟

من با حسابش توی هفته ۸ هستم

اما وقتی رفته بودم سونو دکترم اصلا از روز پریودم نپرسید و با دیدن سونو گفت هفته ۵ هستی

در حالیکه اون موقع با محاسبه خودم ۶ میشدم🤔

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام لی لا جون خوبی عزیزم یه مدت نبودی جات واقعا خالی بود . امیدوارم این سری نتیجه بگیری عزیزم 

سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت. خوبی مامان آتی جون، نی نی جون خاله لی لا حالش خوبه؟ فداااات عزیزم از دعای خوبت. انشاءالله که شماهم بخیر و خوشی زایمان کنی و نی نی رو بغل بگیری.هر از چندگاهی میام یه چندتا پست میخونم اما هیچی تقریبا ازشون سردرنمیارم. فقط امیدوارم خبرهای خوشی تو این مدت شده باشه برای دوستام.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهار جون شما کلروکین سولفات روزی چند تا داشتین ؟ اگه دوتاست هر دو رو باهم میخوردی یا با فاصله ؟ ...

روزی دوتا باهم میخوردم یادم نیست شایدم ی دونه صبح ی دونه شب ولی باهم اگه بخوری هم مشکلی نداره...من قرص پروژسترون نداشتم دو سه روز قبل انتقالم آمپول پروژسترون داشتم تا الان

اگه خدا بخواد آره بهار جون. راستی سرم هم بهم داد ولی گفت نزن فعلا، فقط بگیر. قبل انتقال هم سرم باید ...

ب سلامتی عزیزم ایشالا ک نتیجه مثبت میگیری..من ده روز قبل انتقالم سرم داشتم...دفعه اول چاره ای نیست باید آزاد بگیری👿 انشالله مثبت ک شدی بعدش با تاییدیه میتونی بگیری