2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دور از جون عزیزم.خب بدن هر کسی یجوره دیگه همه ک مثل هم نیستن

آره اون که هست ولی واقعا خل شدم دیگه.عجیب اینبار مطمئنم ولی.خنده داره ولی مطمئنم انتقال نداده من اینبار ننه میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من هميشه اينجورى فكر مى كنم كه آيا با استرس داشتن اتفاقهايى كه منتظرشونم پيش مى ياد؟؟پس چرا الكى خود ...

به خدا منم همین فکرارو میکنم ولی اصلا نمیتونم کنترلش کنم کلا از دروت تهی میشم دست خودم نیست

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا منم همین فکرارو میکنم ولی اصلا نمیتونم کنترلش کنم کلا از دروت تهی میشم دست خودم نیست

از طرفى به اينا فكر مى كنم كه تو دنيا يه عالمه مريضى هاى وحشتناكى هست كه هيچ راه درمونى براش نيست 

منم مثل همه يه روزايى ناراحتم از اين مساله اما بعدش به خودم مى گم چرا غصه مى خورى وقتى درمان براش هست وقتى مى تونى زندگى كنى و از روزاش لذت ببرى فقط و فقط بايد صبر داشته باشى و آرامش

هر آدمى تو زندگى مشكلى كه براش پيش مى ياد بزرگ و بزرگتر از اون چيزى كه هست مى بينه اما اگه بخوايم به خودمون كمك كنيم بايد مشكلهاى بزرگتر ديگران و ببينيم كه هيچ راهى براشون نيست

نمى گم از اينكه تو اين مرحله از زندگى و با اين اتفاق خوشحالم نه اصلا 

اما اتفاقيه كه پيش اومده كارى هم از دستم بر نمى ياد مهم اينه كه همسرمو با تمام وجود دوست دارم و بايد براى اين زندگى و سختى هايى كه جلوى پامون مى زاره جنگيد

معلوم نيست كه دو فردا ديگه مادر هم شديم چه اتفاقهايى رو براى بچه هامون بايد با دل و جوون قبول كنيم هميشه كه زندگى روى خوششو بهمون نشون نمى ده بايد جنگيد و شاد بود حتى تو روزاى خيلى سخت.

از اين ديد به زندگى و سختى هاش نگاه مى كنم كه مشكل ام قابل حله چرا كه خيلى ها مشكلاتى براى سلامتيشون دارن كه واقعا هيچ راهى براشون وجود نداره😞 من اونا رو هم درك مى كنم چون تو شرايطشون قرار گرفتم وقتى درد بزرگترى رو حس كرده باشى اين مشكلها ديگه برات رنگى ندارن.

دور شکمت چربی داره ؟

اول ک چربی داشتم بعد چربیشو اب کردم دیگه دیروز آزمایش دادم ببینم دارم یا ن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
[QUOTE= 64849135 ]ممنونم آنای عزیز. من دوبار با دکتر خودم یعنی دکتر رزاقی کاشت انجام دادم یه بسته دی ...

ممنونم عزیزم .حتما رفتم پیش دکتر خودم بهش میگم .والا این همه دکتر رزاقی سونو کرد نگفت فیبروم داری.

در عجبم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
نمیدونم عزیزم. چقد خوشحال بودم با بتای ۲۶۶ام. نه زنگ نزدم دیگه.حالا همسرم اومد میره میگیره. به مط ...

کجا ivf کردین؟

همه جا سه تا جنین میزارن؟

من خیلی میترسم از ivf😢

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
بچه ها میشه منو راهنمایب کنید؟من تازه اومدم تو این راه.شوهرم اسپرمش صفر بود رفت نمونه گرفت تو بیضش ا ...

خوش اومدی عزیزم

نه عزیزم وقتی متاسفانه ازو هست اصولا راهی نیست
مگر اینکه مشکلش انسدادی باشه
اونم وقتی گفتن میکرو ، یعنی بررسی کردن و انسدادی هم نبوده دیگه

راهش میکرو هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون من هم موقع آيوآي هم عمق رحم راه رحمم گم ميشه خيلي سخت اون سرنگ آي يوآي داخل رحمم ميشه طوري ك ...

عزیزم عکس رنگی گرفتی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم اصلا ترس نداره چرا ميترسي؟

دوبار قبل از عمل شوهرم iuiکردم 

ولی دیگه شوهرم خسته شده داروهم نمیخوره میگه حتما باید بریمivfمیگه میخوام هرچی زودتر بچه بیاد تو خونمون😢😢😢

ولی من هرشب بهش فکر میکنم خیلی میترسم

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

عاتی جان هفته های اخر ادم دل نازک میشه
نگران هیچی نباش
به نظرم گاهی برای اطمینان خودت شده همسرت رو راضی کن برین بیمارستان فقط صدای قلبش رو چک کنن و ضربانش رو

از طرفى به اينا فكر مى كنم كه تو دنيا يه عالمه مريضى هاى وحشتناكى هست كه هيچ راه درمونى براش نيست&nb ...

راست میگی عزیزم تو این دنیا برای همین روزا هم باید خدا رو شاکر بود امیدوارم خدا خودش به دلامون آرامش بده و گره از مشکل همه باز کنه 

خدا جونم شکرت...
بچه ها من زنگ زدم آزمایشگاه که عدد بتام رو بگه چون میخاستم به مطب زنگ بزنم گفت ۱۷۷.. من دارم دیوونه ...

عزیزم استرست رو کنترل کن
48 ساعت بعدش تکرار کن دوباره
شاید ازمایش اولت عددش مربوط به امپول هاش سی جی هم بوده
یا مثلا اول دو تا جنین لانه گزینی کرده بعدا یکیش رشدش متوقف شده
حتما تکرار کن 48 ساعت بعد

یلام عزیزم ، ببخشید یه سوال داشتم ازتون ،،، من باید سقط کنم ، دکترم گفت یه دارو هست از داروخانه بگو ...

روشا جان خیلی متاسفم
یعنی چی که اسم دارو هم نگفت!!
متاسفانه به خاطر اینکه هفته ی بالا هستی فک کنم دکترا تقبل نمیکنن !!

نمیدونم جی بگم
فک کنم خودت همه ی بررسی های لازم رو انجام دادی

نمیدونم عزیزم. چقد خوشحال بودم با بتای ۲۶۶ام. نه زنگ نزدم دیگه.حالا همسرم اومد میره میگیره. به مط ...

عزیزم اشتباه گفته جانم!!
ازمایشگاه دیگه باشه رنجش فرق میکنه نمیتونی مقایسه کنی!!