2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
عزیزم چطوری مطمئن شدی؟؟؟ به خدا جگرم خونه خواهش میکنم مطمئن شو بعد.....

ممنون تورک‌ آنا 

رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو با روال طبیعی باردار شده بودی‌، نمودارها تفاوت فاحشی نشون نمیداد و همه‌چی خوب بود ولی‌چون تاریخ لقاحتو‌میدونیم با توجخ به تاریخ لقاحت نمپدار تفاوت فحشی نشون میده ، گفت علاوه بر اینکه دور سر‌جنین کمه ، چین و شکن های مغزش هم کمه ،،، دیگه ۲ تا پریناتالوژ خوب توو تهران هست ،‌حنطوش زاده و پیری ، هر دوتاشون گفتن میکروسفالیه و جالب نیست ،،‌، دیگه از نظر مغزی گفتن جالب نیست ،،، دکتر پیری خیلی خوب برام توضیح داد و پرسیدم ازش جای من بودی چیکار میکردی ،،، گفت میکروسفالش اونهمه زیاد نیست که بگم ۱۰۰٪ هستش ولی ۵۰-۵۰ هستش و من نمیتونم مستقیما بهت بگم برو سقط‌کن ،،، ولی جالب نیست ،،، گفت تصمیمتو خودت بگیر ، حنطوش زاده هم گفت علاوه بر اینکه دور سرش‌کوچیکه ، نشون میده مغزش هم از داخل داره کوچک میشه که چین و شکن مغزش کمه،،، اونم تایید نکرد سلامت جنینو از نظر مغزی و ذهنی ،،،منم دیگه نمیتونم چنین ریسکی کنم که خدا نکرده یه بچه رو بر اساس حدس و گمان و توکلم محکوم به زندگی ناخوشایندی کنم ،،،، صبح کلی ازش حلالیت گرفتم ، از جنینم ،،‌ و‌کلی باهاش حرف زدم،،، ولی دیکه چاره ندارم ،،

آنا جون بتای ۲۶۶ واسه دوتا بوده یعنی. اینجا هر کی دوقلوهه بالای هزار بوده.

عزیزم من دو قلوی با بتای پایینم دیدم.....

پس هیچی غیر ممکن نیست.....

نمیخوام امید الکی بدم اما خوب غیر ممکن نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

أنا جان براى من هم جواب مى دى عزيزم 

عزیزم به ترتیب دارم سوالارو جواب میدم.....

اگه جا انداختم ممنون میشم تکرار کنی چون یادم نیست سوالت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام روزبخیر  انا جان  من اردیبهشت پانکچر شدم با36تا تخمک هایپر شدم تحت نظر دکتر رزاقی ا ...

عزیزم تو سیکل لانگم تجویز میشه.....

برا مهار آندومتریوز و.....

بستگی به علت تجویز دکتر برا شما داره.....

عزیزم تو سیکل لانگم تجویز میشه..... برا مهار آندومتریوز و..... بستگی به علت تجویز دکتر برا شما دار ...

لانگم چیه

وای خسته شدم از بس بهمون هورمون دادن میترسم اخرش ی بلایی سرمون بیاد😧

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
ممنون تورک‌ آنا   رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو ...

عزیزم میفهمت.....

نمیگم بچه مشکل دارو به زندگی محکوم بکن....

اما به خاطر احتمال هم جونشو به این راحتی نذار بگیرن.....

لااقل یه ماه دیگه تحمل کن.....

من بودم اینکارو میکردم......

اما واقعا نمیدونم چی بگم......

خیلی میترسم پشیمون بشی......

لانگم چیه وای خسته شدم از بس بهمون هورمون دادن میترسم اخرش ی بلایی سرمون بیاد😧

سیکل لانگ یعنی سیکل بلند....

یه نوع سیکل انتقال جنینه.....

عزیزم به ترتیب دارم سوالارو جواب میدم..... اگه جا انداختم ممنون میشم تکرار کنی چون یادم نیست سوالت. ...

آمپول منوپیور و فاستيمونمى زنم از فردا روز دوم پرى چيزى هست بايد رعايت كنم ؟
امروز پرى شدم از فردا هم روز دوم پرى امپول تا روز ششم مى زنم روز هفتم هم مى رم براى سونو كه شنبه هفته ديگه باشه
به نظرتون با توجه اين شرايط كى پانكچرم هست؟چند روز ديگه ؟
همسرم هم مى گه خانم دكتر ٢تا جنين بزاره
نه ٣تا  اصرار داره 😞
من هم مى گم شانسمون بالاتر هست مى گه نه زد ٣تاش گرفت از الان از اين حرفها مى زنه
منم مى گم اصلا زد ٢تا جنين تشكيل شد در محيط ازمايشگاه اين حرفهاش منو ناراحت مى كنه زود تصميم گيرى و دخالت در كار دكتر چه كنم به نظرتون 😞😥

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ممنون تورک‌ آنا   رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو ...

واقعا متاسفم، خدا واسه هيچكس امتحان با فرزند نكنه، عزيزم نميدونم پستهاي منو خوندي يا نه، منم حدود ٨سال پيش بچه ام رو از دست دادم، اونم خوب رشد نميكرد و در نهايت ماه هفتم توي شكمم از بين رفت، ميدونم روزاي سختيه واسه تو و همسرت، خدا قلبتون رو آروم كنه انشالا. از صميم قلبم دركت ميكنم خواهرم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم میفهمت..... نمیگم بچه مشکل دارو به زندگی محکوم بکن.... اما به خاطر احتمال هم جونشو به این را ...

آنا حون برا چی یه ماه دیگه صبر کنم ؟ آخه نگفتن که یه ماه دیگه صبر کن ،،هر دپتاشون نظر قطعیشون همون میکروسفالی بود و چیزی که منو متقاعد کرد همون توضیحات دکتر پیری بود که گفت چین و شکن مغزش کمه ،،، منکه از خدامه یه ماه دیگه منتظر بمونم ،، ولی هیچکس نگفت منتظر بمون ، دفعه قبل حنطوش زاده گفته بود منتظر بمون یه ماه ولی الان نزدیک یه ماه هستش ،،، جواب خوشایندی بهم ندادن ،،، یعنی بنظرت یه ماه منتظر بمونم ؟ بعد دوباره سونو بدم ؟ بعد من اینماه ۵ تا سونو رفتم ، همشون گفتن میکروسفالی ،،، دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم ،،، یعنی شما بودی یه ماه دیگه منتظر میموندی ؟ با این جوابهایی که بهت میدادن ؟ یعنی میخام روشن بشما برا همین میپرسم ، یغنی منطقتون چی میبود اونموقع که‌میخاستین منتظر بمونین یا زاویه دیدیتون چی بود که منتظر میموندین ؟ یعنی چیزی ممکنه تغییر کنه ؟