2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048442 بازدید | 684655 پست
ممنون عزیزم ،،، دیگه من تلاشمو کردم ، کلی هم زحمت کشبدم ولی خدا نخاست ، دیگه از دست من کاری برنمیاد ...

روشا جان متاسفم😔 خدا بهت صبر بده و كمكت كنه واست راحتتر بشه🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم کاش حضوری برین بگیرین شاید اشتباه کردن..... اگه درستم باشه مجدد تکرارش کن همون بحث تغداد جنین ...

آنا جون بتای ۲۶۶ واسه دوتا بوده یعنی.

اینجا هر کی دوقلوهه بالای هزار بوده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيدمن امروزامپول دورناف زدم يادم رفت هواگيري كنم مشكل پيش مياد؟توروخداجواب بدين خيلي استرس دارم ا ...

چه آمپولی بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای خوبم

من چند وقتی نیومدم. راستش بعد از آز منفی که گرفتم خواستم یه مدت دور از همه چی باشم. ولی دلم اینجا بود و با بچه هایی که تو اقدام بودن. خوشحال میشم اگه خبر خوبی دارید در مورد مامان های جدید بهم بدین 

انا جون پاپ اسمير منم نگاه ميكني

عزیزم چون خیلی سردرنمیارم چیزی نگفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون بتام ۱۷۷شد😢

دیدم اما میگم عجله نکن مجدد انجام بده حتما.....

سلام.اومدم کمی درد و دل کنم چون فقط اینجا رو دارم.تازه فهمیدم خواهر کوچکم باردار شده.خوشحالم براش.از ...

عزیزم کامل میفهمت....

اما بهت قول میدم روزایی رو خواهی دید که الانو برات بیرنگ خواهد کرد....

روزای خوش و پر از سورپرایز منتظرته عزیزم.....

جای دیگه میرم.بیمارستان نزدیک خونمون داریم میرم بیمارستان.

عزیزم هر جا میری معتبر باشه حتما.... 

بله درد پريودى 

پس فکر نکنم جای نگرانی باشه.....

سلام روزبخیر 

انا جان 

من اردیبهشت پانکچر شدم با36تا تخمک هایپر شدم تحت نظر دکتر رزاقی ام

این ماه شروع ب قرص ال دی کردم دیروز هم امپول دیفرلین زدم ی طرف پام میکشه بخاطر امپولش😔این امپول واسه چیه انا جون؟😕تا دهم ک پری بشم باید برم واسه سونو

ب امیدخدا تا اخر مرداد انتقال میدم😊

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم.