2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
آناجون من هم موقع آيوآي هم عمق رحم راه رحمم گم ميشه خيلي سخت اون سرنگ آي يوآي داخل رحمم ميشه طوري ك ...

عزیزم دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پیاده روی کلا برا خونرسانی خوبه فقط به خودت فشار نیار یعنی احساس درد کردی باید رعایت کنی.....

گلم من الان دو شب هستش ک شکمم خیلی گرمه . ب نظر شما بخاطر چیه گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آنا جون من روز ١٩ انتقالم هستم ولى هنوز دردهاو پريودى زياد دارم.خطرناك نيست؟

عزیرم فقط درد پریودیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان روز پنجم انتقالم كسي تو اين روز لك بيني داشته؟ صبح لك ديدم    

عزیزم بله از مامانامون مامان ستایش از روز پنج لک بینی داشتن.....

سلام به همگی😚😙 بچه ها من صب رفتم آمپولامو بزنم.هپارین ک دور ناف زدم.پروژسترونم عضلانی. بعد ک پاش ...

نه عزیزم نگران نباش.....

برا منمبعضا اینطوری میشد.....

بعد تزریق پروژسترون یه کم پنبه رو نگه دار.....

اها مرسی عزیزم. چرا بعد اونجا رفتم بتا دادم. گفت اگه برق ها قطع نشه  غروب بیا بگیر اگر قطع شد ...

نه جیگر طلا منم هاش سی جی داشتم.....

ببین منم میکروی دومم که منفی شد هاش سی جی رو روز دو و پنج داشتم و بتای روز ۱۴م نزدیک صفر بود.....

اینو گفتم بدونی اثرش نمیمونه.....

میکروی سومم هم داشتم که شکر خدا مامان شدم.....

اها مرسی عزیزم. چرا بعد اونجا رفتم بتا دادم. گفت اگه برق ها قطع نشه  غروب بیا بگیر اگر قطع شد ...

عزیزم تازه منهر سری کاملم میزدم و بتای روز ۱۴ میکروی دومم نزدیک صفر بود....

پس مطمئن باش مامانی....

عزیزم تازه منهر سری کاملم میزدم و بتای روز ۱۴ میکروی دومم نزدیک صفر بود.... پس مطمئن باش مامانی....

آنا جون بتام ۱۷۷شد😢

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان ازوقتی ک جواب میکروم منفی شددیگه نیومدم تواین تاپیک شوهرم رفت پیش ی دکتراورولوژیست خ خوب ...

عزیزم به نظرم تو اقدام طبیعی بهترین کار بیخیالیه.....

سلام  من مقداري خيلي كم ترشح پنيري دارم و خارش نياز داره برم دكتر يا ب مركز بگم ؟؟  ...

عزیزم بهتره مطرح کنی تا اگه نیازه دارو بگیری.....

منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

عزیرم استرس و این حالتها نه تنها کمکی نمیکنه میتونه شرایط رو بدتر کنه پس اولین کارتون باید حفظ آرامش البته تا حد ممکن باید باشه.....

میدونم استرستون طبیعیه اما بهتره کنترلش کنین.....

راستی یه چیزی بگم قند یه ساعته منم ۱۳۹ بود یعنی ۹ واحد بالای ماکزیمم رنج آزمایشگاه نگران بودم دکنرم گفت به نظرش تا ۱۶۰ هم موردی نداره.....

نمیگم رعایت نکنی منظورم اینه خوزتو نگران نکن.....

استرس تو نو چطوری کنترل میکنید من که کلا استرس دارم میرم مطب دکتر استرس میگیرم اگه راهی بلدین راهنما ...

عزیزم تنها راهش توکل به خداست.....

ببین وقتی هر کاری تونستیم انجام بدیم دیگه باید با تمام وجود باقیو سپرد به خدا.....

خدا همیشه بهترینارو واسمون میخواد.....

عزيزم اينكه ماه آخر به خاطر درشتي بچه حركتش كم ميشه طبيعيه، ولي اگه خودت حس ميكني بايد چك بشي، حتما ...

حرکات وروجک منم کمتر شده خوب جاشون تنگتر شده.....

ضمنا شکم منم خیلی بزرگ نشده ولی شکر خدا تا الان رشدش خوب بوده.....

دوستان عزيز هر كي دوست داره تو دعا واسه آرامش Ati شركت كنه بگه اسمش رو بنويسم. همون دعاي مقاتل رو مي ...

منم هستم....