2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048433 بازدید | 684655 پست
باشه عزیزم پس همینارومیرم میگیرم بنظرت نرم سونو؟ک وضعیتموبدونم

چكابم بري خوبه

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من پاپ اسمير دادم جوابش اينه  اون نوشته ابيارو نفهميدم چيه كسي ميتونه راهنمايي كنه

زياد واضح نيست ولي تا جايي كه متوجه شدم توضيحات مربوط به نمونه اي كه گرفته و اينكه نرماله موردي نداره...اون التهاب متوسط رو هم تو اكثر آزمايش ها ميزنن كه دكتر من ميگه چيزي نيست اگه عفونت داشته باشي نمونه نميگيرن واسه آز اصلا...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزيزم شما كه دو قلو دارى دردهاى پرى هم زياد دارى.؟آخه من درد پرى مخصوصا دل دارم بعضى وقتها زياد دارم ...

نگران نباش عزیزم

علائم شروع بارداریه دیگه

منم تا چند روز حتی بعد ازمایش همچنان علائم پریود داشتم

بدنا هم با هم فرق دارن

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

وااااااای خدااااااا دارم دیووونه میشم اشکام بند نمیاد صب تو یه تاپیک خبر بد شنیدم اومدم اینجا ببینم چه خبره حال و روز تو رو دیدم داغون شدم عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم آخه خداجووون چرااا چرااااا  یعنی گفتی تکوناش رو حس میکنی دیووونه شدم خداجووونم چرااااا   یعنی فرصتی نیست اجازه بدن شاید رشد کرد ؟؟ بخدا نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخام هر چی شد بهش ارامش بده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیکنم قند لعنتی هم هیچی نمیخورم رو ۱۴۰ . ۱۵۰ هست یه کیلو هم کم کردم حالا که باید جنین وزن بگیره من به این حال و روز افتادم . نوک یکی از سینه هام به شدت درد میکنه انگار بریده شده . از طرف دیگه همش انقباض دارم  تکون های بچه هم کم و کند شده شوهرم نمیزاره برم چک کنم میگه همینکه تکون میخوره کافیه واقعا بریدم خسته شدم دیگه هر دیقه اشکام سرازیر میشه خدا خودش به هممون صبر بده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

چرا ناشكرى مى كنى چرا استرس رو از خودت دور نمى كنى؟

به روزايى فكر كن كه آرزوى اين روزارو داشتى عزيزم

پس چرا اين روزاتو با استرس به خودت و اون فرشته ات دارى خراب مى كنى؟؟؟

از اين روزات لذت ببر كه چند مدت ديگه فرشته ات مى ياد تو بغلت بعد حسرت اين روزارو مى خورى كه ازش لذت نبردى

الان من و خيلى ديگه از دوستان دقيقا در آرزوى شنيدن آزمايش مثبت ايم ازت مى خوام همه اون روزهاتو ياد بيارى و قدر اين لحظه هاتو بدونى عزيزم😘💕

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه ایشالا...والا یه ماهی میشه نیومدم سایت....یکم دارم رو وزنم کار میکنم و اس ...

استرس تو نو چطوری کنترل میکنید من که کلا استرس دارم میرم مطب دکتر استرس میگیرم اگه راهی بلدین راهنمایی کنید

خدا جونم شکرت...
منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

ازالان شروع کن سینه هاتوباروغن حیوانی یاباروغن زیتون هرشب ماساژبده انشاءالله ک بچه دنیابیاددیگه سینه هاتم زخم نمیشن

پرپر جان من مطب اصف جاه تماس گرفتم برا 31شهریور وقت داد!!!!! بیمارستانی چیزی ویزیت نمیکنه زودتر بشه ...

سلام عزیزم اگه از یه پزشکی نامه بگیری که اون به آصف جاه معرفیت کرده زودتر وقت میده