2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
اره خیلی خوبه منم چون تخمکام زیاد رشد نمیکنن گفتم اینجوری شاید بتونن رشدبدن...قصدداشتم برم ابن سینا ...

اتفاقا اون طوری که من تونت خوندم ای وی ام اولین بار تو یزد انجام شده حدود یازده سال پیش

اما همون طور که گفتم روتین نیس 

برای موارد خاص انجام می دن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی😚😙

بچه ها من صب رفتم آمپولامو بزنم.هپارین ک دور ناف زدم.پروژسترونم عضلانی.

بعد ک پاشدم اون امپول عضلانی انگار مواد امپول اومد بیرون اخه خون نبود مث آب بود.

حالا میگم نکنه کل امپول در اومده ..؟برم یکی دیگه بزنم؟🤔

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی😚😙 بچه ها من صب رفتم آمپولامو بزنم.هپارین ک دور ناف زدم.پروژسترونم عضلانی. بعد ک پاش ...

نه عزیزم دیگه لازم نیست بزنی

گاهی اوقات چند قطره برمیگرده که اصلا مهم نیست

دیگه بتا ندادین؟

نه عزیزم دیگه لازم نیست بزنی گاهی اوقات چند قطره برمیگرده که اصلا مهم نیست دیگه بتا ندادین؟

اها مرسی عزیزم.

چرا بعد اونجا رفتم بتا دادم. گفت اگه برق ها قطع نشه  غروب بیا بگیر اگر قطع شد فردا.

حالا یه خانومی یچیزی گفت خوره ب جونم افتاده.

من روز دو و ۵ انتقال hcgزدم. ده روز بعد یعنی ۲۸ رفتم آز ک بتام ۲۶۶بود. نکنه اثر امپولهhcg؟

اینم بگم ک یه امپول کامل نمیزدم ها. هردوبار نصفه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم دو حالت داره حالت اول اینکه تو عصب زده باشه!! چون میگی بی حس هم شد موقع تزریق حالت روم اینه ...

لاله جان. دیروز روش داغ بود تقریبا.

امروز بی حس نیست دردش خیلی بهتره ولی همچنان باد کرده.

یه ساعت دیگه باید برم درمانگاه ببینم چی میگه.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
اها مرسی عزیزم. چرا بعد اونجا رفتم بتا دادم. گفت اگه برق ها قطع نشه  غروب بیا بگیر اگر قطع شد ...

من اینو دقیق از دکتر مرکز ناباروری که رفتم پرسیدم چند ماهه قبل

گفت اثر یه آمپول هاش سی جی تا یه هفته و دو تا آمپول تا سیزده روز میمونه

پس شما خیات راحت باشه

من اینو دقیق از دکتر مرکز ناباروری که رفتم پرسیدم چند ماهه قبل گفت اثر یه آمپول هاش سی جی تا یه هفت ...

یعنی من که دوبار زدم نصفه انگار یدونه زدم دیگه.درسته؟؟

قربونت برم ایشالا همینجور باشه🤗

یعنی من که دوبار زدم نصفه انگار یدونه زدم دیگه.درسته؟؟ قربونت برم ایشالا همینجور باشه🤗

اره عزیزم شما یه دونه زدین

بعدشم ده روز بعد که شما آز دادین آمپول هاش سی جی حداکثر میتونست عدد ۵۰ را نشون بده ولی شما ۲۶۶ شدین.پس مطمئن باشین اثر امپول نیست

بچه ها میشه منو راهنمایب کنید؟من تازه اومدم تو این راه.شوهرم اسپرمش صفر بود رفت نمونه گرفت تو بیضش ا ...

سلام عزيزم 

ان شاءالله اين راه رو به سلامتي طي كني 

مشكل ما هم همين هستش 

منم ميكرو كردم 

الان دوباره ميخوام انجام بدم ب اميد خدا 

طبيعي والا نميشه واسه ما الان ١٣ ساله 

مگر اينكه خدا معجزه كنه

البته من يه پسر الحمدلله ب اين روش دارم 

و الان براي بار دوم ميرم 

ان شاءالله شما هم موفق باشي و با اولين ميكرو مادر بشي