2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست

آناجون من هم موقع آيوآي هم عمق رحم راه رحمم گم ميشه خيلي سخت اون سرنگ آي يوآي داخل رحمم ميشه طوري ك خوددكترهم خسته ميشه وباوسيله هاي مخصوصي راهشوپيداميكنن ك خيلي هم دردداره ميدونين علتش چيه؟؟؟

منم یه مدت دنبالش بودم چون شنیدم خیلی راحت تر از آی وی اف هست و اونهمه آمپول نداره ولی هرکاری کردم ه ...

اره خیلی خوبه منم چون تخمکام زیاد رشد نمیکنن گفتم اینجوری شاید بتونن رشدبدن...قصدداشتم برم ابن سینا ک نشد هموم یزدادامه میدم ک فک نکنم انجام بدن...بازم اگه چیزی دراین باره فهمیدم چشم حتما اطلاع میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی میدونه هزینه آزمایش دی اف آی تو جهاددانشگاهی قم چنده؟اصلا دارن اینو؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی عزیزم ان شاالله با دعای شما علائم که هرروز یه مدلم یه وقتایی خوبم یوقتایی افتضاح😀 ولی کلا بی ...

عزيزم شما كه دو قلو دارى دردهاى پرى هم زياد دارى.؟آخه من درد پرى مخصوصا دل دارم بعضى وقتها زياد دارم.گفتم شايد دوتا باشن.نگرانم بخاطر در دها

ممنون عزيزم انشاالله شما هم به زودى جواب مى گيرى.بله بيمارستان طالقانى رفتم.قبلا ٣دفعه بيمارستان لال ...

نانیمامی

از بیمارستان لاله راضی بودین؟

احتمالا مراحل میکرو م این سری اونجا انجام میشه

قربونت پریا جون ممنون عزیزم...ایشالا برای خودت...چه خبرا از خودت بگو الان کدوم مرحله درمانت هستی؟

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه ایشالا...والا یه ماهی میشه نیومدم سایت....یکم دارم رو وزنم کار میکنم و استرسمو کنترل میکنم....تا سه ماه دیگه دوباره شروع کنم سیکل میکرو رو

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نانیمامی از بیمارستان لاله راضی بودین؟ احتمالا مراحل میکرو م این سری اونجا انجام میشه

والا من ٥سال پيش انجام دادم نشد.البت خواست خدا بوده حتما.جنين هاى منو سه روزه گذاشتن در صورتى كه اين سرى پنج روزه گذاشتن.انشاالله شما نتيجه مى گيرى