2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048427 بازدید | 684655 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر روز صب عسل و گردو میخورم . امروزم گوشت خوردم . میگم پیاده روی داشته باشم خوبه ؟ من دیروز و امر ...

پیاده روی خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزممم😍 الهی شکررر من کاربر قدیمی هستم اناجون از سالی که شروع کردم برا اقدام بارداری اومدم اینجا ...

دوباره به خونه خودت خوش اومدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه ی دوستانم ..چطورین... امروز جواب ذخیره و پاپ اسمیرموگرفتم ..البته 8 ماه پیش آز داده بود ...

عزیزم ذخیرت خوبه نگران نباش خیلی تغییر نمیکنه....

قرص ld به مدت ١٥روز خوردم كى پرى مى شم  ???پنج شنبه تمام شد ١٥تاش

معمولا ۳ الی ۵ روز تا یه هفته تشریف میاره.....

من امروز خیلی مشغول بودم چند باری اومدم دیدم خبری نیست ایشالله که خوش خبره....

دوستای گلم شما جدیدین یادتون نیست احتمالا..... من سر دخترم یعنی قبل باردار شدنم هر ماه بر اساس تاری ...

من هميشه مى خوندم نوشته هاتو آنا جون

و هميشه پيش خودم مى گفتم آفرين به اين روحيه بالا و مطمين مطمئن بودم كه به زودى زود مادر مى شى و اونم طبيعى چون به قدرت كائنات و انرژى مثبتى كه هميشه ازش حرف مى زدى ايمان داشتم و روزى كه فهميدم بچه دار شدى و دومى رو هم طبيعى باردار شدى از اونجايى كه برام الگو بودى به خودم گفتم هيچوقت به مادر شدنت شك نكن 

اخ گفتییی😁 من عاشق دمر خابیدن بودممم😞  الان هفته ۶ هستم گمونم چون هفته بعد باید برم سونو و ...

ای جوووونم ایشالا بسلامتی صدای قلبشو میشنوی...😚

علائمی هم داری؟دوتان یا یدونه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هر چی حست بهت میگه فعلا بذار..... مهم حس قشنگشه رنگشو بعزا لازم بود عوض میکنی.... من این دفعه تصاد ...

ای قربون گل پسر😚😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرررسی عزیزمم پلی کیستیک هم هستم ..یعنی زمینشو دارم اگه بخام میکرو کنم..احتمال اینکه هایپرشم.. ...

عزیزم اگه دز مناسب برات در نظر بگیرن هم هایپر نمیشی هم تخمکهای خوبی خواهی داشت.....

من هميشه مى خوندم نوشته هاتو آنا جون و هميشه پيش خودم مى گفتم آفرين به اين روحيه بالا و مطمين مطمئن ...

فدات بشم.....

من شخصا به عینه تجربه کردم که فکر و ذهنمون خیلی میتونه تو آینده مون موثر باشه چه از نوع خوبش چه بدش.....

ایشالله همیشه همه مون فقط روزای خوب داشته باشیم.....