2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خب جنسیتش معلوم نیس چی رنگی بزارم😊😊 من تا الان فک میکردم ابی واسه پسراس  صورتی برا دخملا... ...

هر چی حست بهت میگه فعلا بذار.....

مهم حس قشنگشه رنگشو بعزا لازم بود عوض میکنی....

من این دفعه تصادفی آبی گذاشته بودم اصلا به رنگش توجه نکرده بودم که دیگه گل پسر شد عوضش نکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من امروز بعد از تزریق پروژسترون پام برای جند لحظه بی حس شد و بعد دردشدید داشت که نتونستم پیاده از درمانگاه برگردم. الان بی حسی کمتر شده ولی درد داره و جای تزریق اندازه یه نصف سیب باد کرده.

قبلا هم  زیر پوست باد میکرد ولی الان کلا محل تزریق زده بیرون و دیده میشه.

دردش مهم نیست برام. برای نی نی مشکلی ایجاد نمیشه؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم شما جدیدین یادتون نیست احتمالا.....

من سر دخترم یعنی قبل باردار شدنم هر ماه بر اساس تاریخ پریودیم تیکر میذاشتم و تو امضامم نوشته بودم خدایا این دفعه تیکر واقعیم باشه.....

هر ماهم از رو نمیرفتم ادیتش میکردم.....

تا اینکه دیگه نیاز به ادیت پیدا نکرد و واقعی شد....

پس سعی کنین هر چی انرژی + هست جذب کنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز بعد از تزریق پروژسترون پام برای جند لحظه بی حس شد و بعد دردشدید داشت که نتونستم پیاده از در ...

برا نی نی مشکلی نیست ولی سعی کن اون ور رو یکی دو روزی تزریق نکنی ببینی چی میشه.....

حتما بد تزریق کرده.....

برا نی نی مشکلی نیست ولی سعی کن اون ور رو یکی دو روزی تزریق نکنی ببینی چی میشه..... حتما بد تزریق ک ...

ممنون عزیزم، این روزهابا هر تلنگری کلی استرس میفته به جونم

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
منم باورم نشده عزیزم.. مث این هپلا بعضی وقتا انقد بد میخابم بعد یادم میفته جمع میکنم خودمو 😀😀 منم ...

اخ گفتییی😁

من عاشق دمر خابیدن بودممم😞 

الان هفته ۶ هستم گمونم

چون هفته بعد باید برم سونو واسه قلبش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خیلی مهم نیست چی بخورین فقط زعفرون و زرشک و قاعده اور نخور

من هر روز صب عسل و گردو میخورم . امروزم گوشت خوردم . میگم پیاده روی داشته باشم خوبه ؟ من دیروز و امروز روزی نیم ساعت پیاده روری کردم.

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستای گلم شما جدیدین یادتون نیست احتمالا..... من سر دخترم یعنی قبل باردار شدنم هر ماه بر اساس تاری ...

عزیزممم😍 الهی شکررر

من کاربر قدیمی هستم اناجون

از سالی که شروع کردم برا اقدام بارداری اومدم اینجا و تو همه تاپیکا میرفتیم😁

کلی دوستای خوب از اینجا دارم که سالهاست رفیق واقعی هستیم و چندسال بود نینی سایت نیومدییم اما همدیگرو از اینجا داریم😊 

بعد از چهارسال که رسیدم به میکرو چون به کسی نگفتم اومدم باز به خونه خودم با دوستای جدید اشنا بشم😍😘😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

چرا روشانيلو نمياد خبري بده از خودش؟ 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام به همه ی دوستانم ..چطورین...

امروز جواب ذخیره و پاپ اسمیرموگرفتم ..البته 8 ماه پیش آز داده بودم.....

ذخیرم 3.5 بود ...که ابن سینا گفت شاید کم شده باشه چون واسه 8 ماه پیشه ولی نیاز به تکرار نیست

پاپ هم منفی گفتن هستش

شوهرمم دی اف آی داد