2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم نمیگم حتما به هایپری داره گفتم شاید بودی چون بعضا علایم هایپری بعد انتقال خودشو نشون میده..... ...

پس ربطی به لانه گزینی نداره عزیزم؟؟ کلی ذوق کردم، 

به نظرتون میشه یدونه قرص مسکن بخورم؟

پس ربطی به لانه گزینی نداره عزیزم؟؟ کلی ذوق کردم،  به نظرتون میشه یدونه قرص مسکن بخورم؟

عزیزم چرا کنه نه میتونه برا لانه گزینیم باشه.....

گفتم اول این گزینه رو چک کنم که احیانا اگه شرایط حادی داری پیگیری کنی.....

ایشالله مال لانه گزینیته.....

مسکن نخوری بهتره.....

به دو دلیل، هم کلا مخفی کردن درد بعضا خوب نیست چون میتونه یه اخطار باشه هم اینکه کلا بهتره عوارض مسکن رو وارد بدنت نکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم آنا جون من موقع ال دی خوردن قند خونم بالا میره ولی متاسفانه نوین مشهد به همه یه جور دارو میده ...

میفهمت واقعا بده برا همه یه نسخه بپیچن.....

ایشالله خدا هواتو داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چرا کنه نه میتونه برا لانه گزینیم باشه..... گفتم اول این گزینه رو چک کنم که احیانا اگه شرایط ...

واقعا ممنونم بابت جوابت عزیزم، خیلی کمکم کردی، پس فعلا تحمل کنم تا ببینم چی میشه...❤️

هر دو رو انجام بده....

ممنونم آنا جان 

امروز ديگه انجام ندادم 

چون تا ١١ بايد جمع آوري ميشد ميفرستادن به تهران 

دير شد ، ديگه هفته ي بعد ان شاءالله 

فقط خيلي هزينه ش زياد شد اين دو تا شدن ٢٧٠ 

ما بقيه هم ١/٧٠ ، يه سري هم ك تهران دادم 

حساب ميكنم كلا آزمايش تكميلي ب جزء كاريوتايپ ميشه ١/٨٠٠😒 

اي كاش ارزونتر بودن

راستي  cd 65 هم نداشت  

بعد آزمايشگاه نور تهران خوب هستش؟؟

گفتن ميفرستن اونجا 

عزیزم اگه مشکل خاصی نداشته باشه که منع بشه فکر نکنم ضرر کنه...... میتونه با احتیاط ترای کنه..... ف ...

سلام آنا جان 

اگه كمپرس رو مستقيم بزاره مگه چي ميشه؟

آخه يه چند باري شوهر جان  مستقيم استفاده كردن 

ممنونم آنا جان  امروز ديگه انجام ندادم  چون تا ١١ بايد جمع آوري ميشد ميفرستادن به تهران& ...

فکر کنم جزء آزمایشگاههایی هست که شنیدم بعضی دکترا میفرستن اونجا......

عزیزم فدای سرتون عوضش خیالت راحتتر میشه و مقدمه ای میشه برا مامان شدن مجدت.....

اگرم این جوری که میگی باشه، اون جعبه های کوچیک اب مقطره دارو نیست بقیه اش رو میتونی بریزی دور حالا ق ...

اون جوری که توضیح میده که روش برچسبه احتمالا سر سرزن هاشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

وای وای چشمتون روز بد نبینه بلاخره پریود شدم یک چنان دلدرد و سردردی دارم از چشمام اشک میاد.من با این وجود که پردنیزولون میخورم و آسپرین میتونم مسکن بخورم یا نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میگم هم فردا آز بدم هم پس فردا. اخه استرس گرفتم میخام ببینم زودتر چقد بالا رفته.😍

اخی عزیزم
میتونی فردا از بدی، اگه از 4 برابر بیشتر بود دیگه تکرار لازم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره لاله جون برای بررسی پیشرفت اندومتریوزم کل لگن و لوله ها مو سونو کردن خیلی هم دردناک بود حالا فعل ...

خب پس برا همونه
همون قسمتایی که چسبندگی داشتن احتمالا خونریزی کردن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بعد چند روز قبل انتقال باید آسپرین و پردنیزولون رو قطع کنم؟اصلا لازمه قطع کنم؟

وای وای چشمتون روز بد نبینه بلاخره پریود شدم یک چنان دلدرد و سردردی دارم از چشمام اشک میاد.من با این ...

اره میتونی شیاف دیکلوفناک استفاده کنی

اخی عزیزم میتونی فردا از بدی، اگه از 4 برابر بیشتر بود دیگه تکرار لازم نیست

😙😙😙😚😙😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘