2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

دعا براي آرامش دل روشانيلو🙏🏻🙏🏻

‏١-parmis63***

٢- شاينا#٣٣***

٣-/پاييز/***

٤-مامان آينده هستم***

٥- لاله سرخ***

‏٦- a-razi***

‏٧-niva***

٨- سوگلي***

٩-هاانا***

‏١٠-parpar#17 ***

١١-تمنايوجود***

١٢-مربي زبان***

١٣-ماماني طاها***

‏١٤-fiuuuna***

١٥-صبا***

١٦-تورك آنا***

١٧-رعد و برق***

١٨-بهار٢١٣***

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره لاله جون پنج شنبه ۲۸ام. همون روز انتقال نسخمو نوشتن برام. یه آز ۲۸ام یه آز ۳۱.

خب باید 28 و 30 بدی
این جوری بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این تصویر پن گونال اف 900 هست 

خب اینکه مایع جدا نداره که!!
اونی که تو جای کوچیک گفتی هست، نیدلش هست عزیز!!
هیچ مایع جداگانه ای نداره
همه ی مواد داخل همون پن هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اون کوچیکا ک سر سوزن داخلش نیست فقط آب هستش . من باید برا ۱۵۰ واحد ی آبی توش بریزم ؟؟

آب چیه عزیز!!
اون فقط نیدله
شما راهی نداری برای اینکه اب اضافه کنی!!
برو بیرون برات تزریق کنن و بهت یاد بدن

الان رفتم تزريقاتي گفت فرق نميكنه دورناف باشه يابازو.واسم روباز زد گفتم ببينم نظرشماچيه؟

عزیزم من بعد دور ناف بزن
دردش کمتره
یعنی میشه گفت اصلا درد نداره

معذرت میخوام دوستان یه سوال داشتم من تو هفته 4 سونو دادم دکتر برام شیاف و فولیک 5 و 40 تا دونه آسپرین نوشت سونو دوم دو هفته بعد رفتم گفت قلبش تشکیل شده گفت فولیک بخور دیگه چیزی در مورد آسپرین نگفت نمیدونم اون 40 تا رو کامل بخورم یا نه

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
به مطب که دورم آنا جون. تا بتا چیه؟؟؟ حالا همسرم میگه چرا استرس داری آخه.همون یکشنبه میریم.مهم این ...

عزیزم الان آز دادی یا ندادی هنوز؟
اگه ندادی فردا نده دو شنبه بده
فقط بالا رفتن مهم نیست روند رشدش مهمه عزیزم

آنا جان دكتر بهم نگفت ازمايشمو تكرار كنم يا نه.به نظر شما بتاى من روز ١٥ انتقال ١١٥٠ بوده احتياج به ...

عزیزم تکرار کن بهتره
این جوری تا زمان دیدن قلبش خیالت جمع میشه

ببخشید یه سوال لاله جون به من گفتید بهتره خودم پیشنهاد بدم دکتر میکرو کنه به جای آی وی اف چون پوسته ...

عزیزم تو ای وی اف کلا تخمک ها و اسپرم ها در مجاورت هم قرار داده میشن
ممکنه از مثلا 10 تا تخمک فقط 2 تاش بدون دخالت جنین شناس ، لقاح پیدا کنن
اون وقت بقیه تخمکا هدر میرن
چون تا یه تایمی تخمک و اسپرم قابلیت لقاح دارن

من از این بابت گفتم
وگرنه که قطعا فقط جنین ها رو جدا میکنن و اونا رو انتقال میدن دیگه

لاله جون من از اون روز که ازم سونو گرفتن همش خونریزی دارم زنگ زدم پشتیبانم گفت باید برم دوباره ویزیت ...

عزیزم بعد از سونو خونریزی داری؟
چی کار کردن مگه؟

گلم فک کنم دکتر طرازی نیستن فعلا طبق گفته ی بچه های همین جا
دکتر آصف هم نمیدونم

معذرت میخوام دوستان یه سوال داشتم من تو هفته 4 سونو دادم دکتر برام شیاف و فولیک 5 و 40 تا دونه آسپری ...

اره دیگه هر تعداد نوشته بخور

عزیزم الان آز دادی یا ندادی هنوز؟ اگه ندادی فردا نده دو شنبه بده فقط بالا رفتن مهم نیست روند رشدش م ...

سلام عزیزم نه امروز نرفتم دیگه.. گفتم ساعت چهار زنگ بزنم مطب از مامام بپرسم.

خب دوشنبه چه فرقی داره با فردا؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خب اینکه مایع جدا نداره که!! اونی که تو جای کوچیک گفتی هست، نیدلش هست عزیز!! هیچ مایع جداگانه ای ندا ...

مرسی گلم اره همون نیدل هستش باز کردش ی دونش و زد رو سر سوزنی ک تو پن گونال بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود