2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انا جون مگه دوستمون 5 شنبه از اولش رو نداده؟

آره لاله جون پنج شنبه ۲۸ام.

همون روز انتقال نسخمو نوشتن برام.

یه آز ۲۸ام یه آز ۳۱.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگرم این جوری که میگی باشه، اون جعبه های کوچیک اب مقطره دارو نیست بقیه اش رو میتونی بریزی دور حالا ق ...

این تصویر پن گونال اف 900 هست 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهاتو استفاده کن شنبه برو عزیزم 48 ساعت بعد اگه دوبرابر بشه بهتر میشه قضاوت کرد یکشنبه میشه 72 ...

آره حرف شمام درسته.خانوم دکترم نیست بپرسم.

میگم شنبه زنگ بزنم آبان بپرسم؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره قربونت برم 😭😭😭 دكتر گفت اون همه چسبندگي كه بر اثر اندو ايجاد شده بود اجازه نميداد بارداري صور ...

سلام دوست عزیز

تبریک میگم . منم مرداد باید برم برای جراحی . با اصف جاه هستم و خیلی ها که تو مطبش دیدم بعد از لاپرا باردار شده بودن اونم طبیعی . واقعا این آندومتریوز خیلی داغونه . شما هر دوتا تخمدانت درگیر بوده ؟ چقدر ذخیره اومده پایین . به منم گفته که میاد پایین . من یه تخمدانم درکیر و لگنم . دخیره ام ۳ هست خیلی میترسم 

سلام دوست عزیز تبریک میگم . منم مرداد باید برم برای جراحی . با اصف جاه هستم و خیلی ها که تو مطبش دی ...

عزيزم اصلا نگران نباش من دو تا تخمدونام درگير بود رحمم لگنم حتى رودهام خيلى پيشرفته بود.ذخيره تخمدونم اومد پايين ولى خدارو شكر با اى وى اف باردار شدم.تازه شما ذخيرت خيلى خوبه براى من نيم بود

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

متاسفم عزیزم.میدونم هیچ حرفی دلت رو آروم نمیکنه.امیوارم خدا خودش دلت رو آروم کنه و هرچه به صلاحه همون اتفاق بیوفته

این تصویر پن گونال اف 900 هست 

براى منم دقيقا همين بود كه بايد ٢٢٥ واحد از روز سوم تا ١٢ام پريود مى زدم با آمپول دكاپپتيل كه ٩ تا تخمك ازم كشيدن كه ٤ تاش سايزشون ٢٤ تا ٢٥ بود و ٥ تاش ١٩ و ٢٠

عزیزم من مدتی نبودم.اگر دیر نشده منم هستم.

بله ميتوني تا امشب هست فرصت

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!