2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
خب تو زیفت جنین یک روزه انتقال میدن اخه و تقریبا منسوخ شده این روش فقط دکتر کشاف هست که هنوزم این ...

اونوقت چرا منسوخ شده ؟؟؟

ميگن درصد زيفت از آي وي اف بالاتره 

و چون هزينه بردارتر هست و جراحي ميشي كمتر ميان طرفش 

معمولا همه اين رو ميگن 

و هروقت ميرم هستن كسايي ك مثبت شدن 

هر كس ك مياد و ازشون ميپرسم راضي هستن 

براي من والا همون باراول گرفت الحمدالله

بار دوم منفي شد 

و سوم ان شاءالله در پيش دارم 

نميدونم چرا اما حسم نسبت بهش خوب هست 

اصلا دوست ندارم جاي ديگه اي برم 

اول خدا بعد به ايشون اميد دارم 

ان شاءالله اينسري برام بگيره و دوباره بچه دار بشم 

آمين 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از كجا عفونت را متوجه شديد جونم ؟

طاهرا نوشته بود یه کم باکتری داره اگه اشتباه یادم نمونده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زمان امپول ها يعنى جونم ؟

یعمی موقع شروع آمپولهای اصلی تحربک تخمدانت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه اذیت نمیشم. بیشتر از لحاظ فکری اذیت میشم همش ترس دارم که الان از پله اومدم نکنه بد باشه اگه اینکا ...

عزیزم پله رو آروم بری بالا مشکلی نیست مساله اینه خوب تو دورهمیا ممکنه شرایطی پیش بیاد بهت فشار بیاد یا مجبور بشی کار سنگین انجام بدی.....

اگه میخوایی بهشون نگی خوب به نظرم نری بهتره چون ممکنه در شرایطی قرار بگیری اذیت بشی.....

أنا جان سوالاتم صفحه ٤٦٨٠هست  ممنونم

خوب عزیرم من تقریبا سوالاتتو جواب داده بودم اما بازم چک میکنم و جواب میدم.....

۱. خوب و بد بودن آمپولات به بدن و نیازت و تشخیص دکتر ربط داره عزیزم.....

نمیشه نظر کلی داد ولی داروهای خوبین در کل.....

۲. چی بخوریم من همیشه گفتم بازم میگم اصلا نمیشه گفت چی بخوری فقط طبق طبعت بخور پس باید بدونی طبعت چیه که بتونی هر چی برات خوبه رو بخوری....

آبم زیاد بخور.....

پروتئین.....

میوه و چهار مغز و.....

ماهی قزل و سالمون در کل خوبه خصوصا سالمون کلا ماهی بدون جیوه....

۳. هایپر شدنم بهت گفتم هر کسی هایپر نمیشه پس نزنی با زگدوغ خودتو داغون کنی من میکروی اول همچین اشتباهی کردم از ترس کلی دوغ خوردم و زدم خودمو ناکار کردم و رحمم حسابی سردی کرد، چون هم با طبعم سازگار نبود هم اصلا غیرممکن بود من هایپر بشم مگه ذخیرت چنده که فکر میکنی هایپر میشی؟

۴. عسل و سیاه دونه و کنجد و....هم گفتم باید ببینی طبعتون چیه و براتون خوبه یا نه و چون دیگران خوردن قرار نیست برا شمام خوب باشه مثلا همسر من طبعش گرم بود و براش اصلا خوب نبود.....

برا من ولی خوب بود چون طبعم زیادی سرد بود.....

سیاه دونه ولی بعد شروع داروهات بهتره ریسک نکنی.....

۵. خوب برداشتن پولیپ و.... میتونه شانس رو بالا ببره توکلت به خدا باشه و به چیزای خوب فکر کن....

فکر کنم هر چی میتونستم حواب بدمو جواب دادم.....

قرص ld اين پنج شنبه تمام مى شه منتظر پرى مى شم كه بشم از روز دوم پرى امپولهام را بزنم تا قبل پرى پس ...

عزیرم خواهشا با میگنا کاریتون نباشه.....

همین میگنا میزنن همه چیزو درب و داغون میکنن!!!!!

فقط شرایط خودتونو بسنجین با شرایط کسی کاری نداشته باشین!!!!!!

مامان آینده عزیز نتونستم پستتو رپلای کنم.....

عزیزم آمپولاتو به وقتش بزن مثل همیشه و ایشالله خوش خبر خواهی بود.....

احتمالا ولی گفت تو لوله هات مایع هست

همون دیگه چون لوله هیدرو مواد سمی ازش خارح میشه.....

رفتم عصر دکتر گفت دلیلش اینا نیست که سقط کردی مشکل کروموزومی داشت. گفت غلظت خون نداری . گفت نرمش کن ...

رو چه حسابی اینارو گفت؟

بررسی کرد؟

آزمایش دادی؟

سلام این جواب ازمایش انعقادیمه میشه بگین چجوریه؟؟

عزیزم خوب اونایی که رنگی کردی جهش داره دو تا الل جهش یافته پس ژن غلظت خونو داری.....

پای وان که احتمالا درمانش همون آسپرین و انوکسوپارین یا هپارین و..... باشه....

اف ۱۳ نمیدونم چیه اما ظاهرا برا اونم جهش داری اونم دو تا الل جهش یافته.....

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش کنم ، از یه طرف خداروشکر میکنم توو بارداری مشخص شد مشکل ، از یه طرف دیگه دلم خونه ،،، اشکهام بند نمیاد ، آخه من دارم تکوناشو حس میکنم ،،، اعصابم خورده ،، چجوری سقطش کنم ؟ اینهمه تحمل کن ، آخرش هیچ چی ، نمیدونم خدا داره چیکار میکنه ولی اینهمه زجر و عذاب دیگه زیادیه برا من ،،، اینهمه اذیت شدن در حد من نیست ، طاقتشو ندارم ،،،

۵ ماهش کذشته ، همه چیز اروم شده ، مونده بود فقط3.5 ماهش ،، بخدا انصاف نیست ، بعد از اینهمه سختی ، انصاف نیست

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

عزیزم قربون دل شکستت برم خدا خودش بهت صبر بده عزیز دلم بخدا خیلی برات ناراحت شدم نمیدونم چی بگم میدونم هر چیم بگم آروم نمیگیری شاید خدا خودش کمک کرد و تشخیصشون اشتباه دراومد قربونت برم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

آخی عزیزم چقدر سخت...بعضی وقتها آدم واقعا تو حکمت بعضی چیزا میمونه...خدا بهت صبر بده عزیزم...ماها که اینهمه برای بارداری سختی میکشیم واقعا ظلمه اینجور مشکلات😳😭😭😭

د 

عزیزم عجله نکن.....

چند تا دکتر برو.....

از شانست خانوم دکترم نیست......

تا مطمئن نشدی ریسک نکن.....

شده صد تا دکتر بری برو.....

از خدا میخوام معجزه شو نشونت بده.....

آمینوسنتز کردی؟