2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزممم متاسفم واقعا خیلی سخته یعنی سقط کردین؟ طبیعی باردار شدین یا با میکرو؟ علت مشخص نشد؟

ممنون عزیزم...با دارو تو بیمارستان سقط کردم هر دو بار...ای وی اف کرده بودم دیگم پیگیر نشدم چون خیلی اذیت شدم شوهرم دیگه راضی نمیشه یعنی میگه اگه راهی باشه بدون آمپول دنیا رو هم خرج میکنم تا تو به آرزوت برسی ولی با این آمپولا نه

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون یه سوال من شرایط همسرم اینه مورفو یک تعداد کم تحرک a 5 تحرک b ۲۰ دی فی آی ۱۶ داروهایی که ا ...

شرایطش برای میکرو خوبه که
همینا رو ادامه بده
البته اگه آزش جدیده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
4 شیاف بیزاکودیل بهم داده با شربت منیزیم روز قبل باید استفاده کنم و فقط صبحانه و مایعات بخورم  ...

ان شاء ا... میگه نیاز نیست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم...با دارو تو بیمارستان سقط کردم هر دو بار...ای وی اف کرده بودم دیگم پیگیر نشدم چون خیلی ...

عزیزم متاسفم

ولی اگه واقعا بنظرم دلتون نینی میخاد دنبال درمان برین حتما دلیلش مشخص میشه

ان شاالله که خدا طبیعی سالمشو بهتون هدیه بده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ایشالله این دفعه طولانی مدت عشق کنی یه عشق نه ماهه.....

انشالله انشالله 😍😍😍😍😍 

فداتبشم انشالله شما هم نی نی تو سالم و سلامت بغلت بگیری عزیزم❤❤❤

خداجونم شکرت       
عزیزم متاسفم ولی اگه واقعا بنظرم دلتون نینی میخاد دنبال درمان برین حتما دلیلش مشخص میشه ان شاالله ...

فدات بشم دوست خوبم...تا خدا چی بخواد...ان شاءالله خدا نی نی های شمارو حفظ کنه...هر روزی که میبینم اینجا یکی مثبت شده خیلی خوشحال میشم انگار خودم مثبت شدم...التماس دعااا

بچه ها راهنمایی میخام سردرگمم

من فقط به خانواده خودم گفتم بارداریمو 

از اینجا تا شهر خانوادم یه ساعت راهه

همیشه طبق عادت هر هفته همه جمع میشن خونه مادرشوهرم

منم هم بخاطر استراحت بعد شیاف و هم نماز خوندن که نشسته میخونم نگران میشم برم اونجا 🙁 

خونه مادرم مشکلی ندارم اما خونه مادرشوهر سخته

اگرم بهونه بیارم نرم مشکوک میشن

بنظرتون چیکار کنم؟ مسافت مهم نیست؟ کلی پله دارن🙁 یا اگه نماز عادی بخونم مشکلی داره؟

کلا نمیتونم تصمیم بگیرم :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنون عزیزم...با دارو تو بیمارستان سقط کردم هر دو بار...ای وی اف کرده بودم دیگم پیگیر نشدم چون خیلی ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم یه دردونه داری اگه درسته حق با همسرته.....

جونتو از سر راه نیاوردی که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها راهنمایی میخام سردرگمم من فقط به خانواده خودم گفتم بارداریمو  از اینجا تا شهر خانوادم ...

به نظرم یه بهونه بیار نرو اگه حس میکنی اذیت میشی.....

نمیشه بگی مهمون دارین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه اشتباه نکنم یه دردونه داری اگه درسته حق با همسرته..... جونتو از سر راه نیاوردی که.....

نه عزیزم بچه ندارم...کاش یه دونه داشتم ولی راضیم به رضای خدا 

نه عزیزم بچه ندارم...کاش یه دونه داشتم ولی راضیم به رضای خدا 

پس به فال نیک بگیر نمیدونم چرا حس کردم یکی داری پس ایشالله به زودی خواهی داشت......

پس به فال نیک بگیر نمیدونم چرا حس کردم یکی داری پس ایشالله به زودی خواهی داشت......

قربونت بشم...خدا دخترتو برات نگه داره ان شاءالله پسرتم صحیح و سالم بزاره بغلت...برام دعا کن آنا جان