2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام بله لاله جون تو مرکز ناباروری اصفهان انجام دادیم امروز به دکتر گفتم منو آی وی اف میکنی یا میک ...

البته به نظرم درخواست بده میکرو کنن
چون گاهی پوسته خود تخمک هم ضخیمه و اسپرم نمیتونه لقاح کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز برام ۶ تا آمپول پرگووریس داده.اسم این آمپول رو شنیدین؟

امپول خوبیه
در حال حاضر قوی ترین داروی موجوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
أنا جان مى شه يك نگاه به ازمايش همسرم كنى  ممنون مى شم  بعد ميشه بقيه سوال هام هم جواب ب ...

عزیزم در کل شرایطش بد نیست البته اگه مرکز ناباروری انجام داده.....

تحرک تندش ۷ و کندش خوبه.....

مورفو هم که ده و خورده ای هست.....

برا میکرو که خوبه.....

امید طبیعیم هست.....

ظاهرا کمی عفونتم داره.....

بقیه سوالاتم یادم نیست لینک پستت مجدد بذار شرمنده حضور ذهن ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستى دوستان يه چيز بامزه هم بگم روز ١٠انتقالم خوابيده بودم كه يه سوسك از بالاى پرده اتاق افتاد روى ...

عزیزم بهت تبریک میگم انشالله نی نی صحیح و سلامت بیاد بغلت بخدا خیلی خوشحال شدم ک بعد از 9 یال انتظارت به سر رسیده.شما آز ایمنی و انعقادیم انجام دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

لاله جون یه سوال من شرایط همسرم اینه

مورفو یک تعداد کم تحرک a 5 تحرک b ۲۰ دی فی آی ۱۶ داروهایی که استفاده میکنه روزی ۲ تا ویتامین سی روزی یکی کیوتن یک روز در میون ویتامین ای و روزی یکی سلن پلاس و قراره با شروع سیکل پنج روزی یه بار سینال اف تزریق کنه حالا با توجه به این که طرازی نیست من تو این یه ماه چه دارویی رو میتونم اضافه بهش بدم ؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
خدا کنه همینطور که شما میگین باشه ولی من قبلا ی بار لاپاروسکوپی شدم شکر خدا همه چیز خوب بود ولی اینس ...

یعنی لوله هات هیدروسالپینکس بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم پرمو هستم ولی توی اون دوسه ماه خیلی کم شده بود اصن عشق میکردماااا😂😂😂😂😂

ایشالله این دفعه طولانی مدت عشق کنی یه عشق نه ماهه.....

راستى دوستان يه چيز بامزه هم بگم روز ١٠انتقالم خوابيده بودم كه يه سوسك از بالاى پرده اتاق افتاد روى ...

آره بابا به این چیزا نیست.....

امروز برام ۶ تا آمپول پرگووریس داده.اسم این آمپول رو شنیدین؟

بله عزیزم داروی خوبیه.....

دوستان كسى مى دونه استفاده از موبايل خطر داره توى بارداى يانه؟آخه من شنيدم خطرناكه

والا من که همش موبایل باهامه.....

من سخت نمیگیرم چون دوروبرمون پر امواجه.....

نمیتونیم که قرنطینه کنیم خودمونو.....

بازم هر جور راحتی!!!!

خب اگه میخوای عمل نکنی کلا چرا میخوای بری؟ حالا ان شاء ا... میگه نیاز نیست اما کلا اگه فقط تو تخمدان ...

4 شیاف بیزاکودیل بهم داده با شربت منیزیم روز قبل باید استفاده کنم و فقط صبحانه و مایعات بخورم 

به خاطر این میخوام برم که دکترم گفت نظر اونم بدونیم خداکنه نیاز به عمل نداشته باشم

خدایا شکرت😙