2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم شاید راه درمانی باشه..... امیدتو از دست نده..... تا درمان نکنی معلوم نمیشه که..... شاید به ...

خدا کنه همینطور که شما میگین باشه ولی من قبلا ی بار لاپاروسکوپی شدم شکر خدا همه چیز خوب بود ولی اینسری دکتر خیلی راحت گفت تو لوله هات مایع هست و باید در بیاریمش چون اگه باشه وقتی ای وی اف میشی مایع سمی ترشح میکنه و نمیزاره ای وی اف موفق بشه    

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم پر مو هستم ولی تو بارداریام ظاهرا کچلی میگیرمممممم..... خخخخخخخ..... البته از نوع خوبش... ...

منم پرمو هستم ولی توی اون دوسه ماه خیلی کم شده بود اصن عشق میکردماااا😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       

راستى دوستان يه چيز بامزه هم بگم روز ١٠انتقالم خوابيده بودم كه يه سوسك از بالاى پرده اتاق افتاد روى دستم من جيغ كشيدم و پريدم از تخت پايين به سرعت نور دويدم بيرون .اون موقع گفتم تا الان اگرم گرفته باشه همه چيز تموم شد.يعنى مى خوام بگم اگر خدا بخواد همه چيز خوب پيش ميره و اتفاقى نميفته.

آناجون لاله جون آزمایش همسرمو می ذارم میشه بگید چطوره؟

تعداد و تحرکش که عالیه
مورفو هم ننوشته

مرکز ناباروری دادین؟
هر 100 سال ادم این مدل از میبینه روحش شاد میشه :))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان سلام آزمايشم مثبت شد

مبارکه عزیزم
به سلامتی
خیلی خبر خوبی بود عزیزم
ان شاء ا... به سلامتی طی کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا براي من پانكچر و انتقال با هم بودش  البته زيفت  ميكرو آي وي اف دو تا س روز بعد بود ...

خب تو زیفت جنین یک روزه انتقال میدن اخه
و تقریبا منسوخ شده این روش
فقط دکتر کشاف هست که هنوزم این روش رو گاهی استفاده میکنه متاسفانه !!

ووووووو پس با این وجود ممکنه نتونم توی این سیکل انتقال بدم وضعیت کار همسرم تا 15روز دیگه طوریه که مح ...

اره همینم هست
وقتی پریود بشی اول سونو میکنه
مشخصه دکترت دقیق هم هست
ممکنه این سیکل هم انتقال نده

دریادل عزیز و لاله جون و آناتورک گل، ممنون از راهنماییتون ببخشید یه سوال دیگه من امروز پریود ...

میتونی به خدت استراحت بدی
که بدی بهتره

تعداد و تحرکش که عالیه مورفو هم ننوشته مرکز ناباروری دادین؟ هر 100 سال ادم این مدل از میبینه روحش ...

سلام

بله لاله جون تو مرکز ناباروری اصفهان انجام دادیم

امروز به دکتر گفتم منو آی وی اف میکنی یا میکرو؟ گفت چون آزمایش شوهرت خوبه آی وی اف میکنیم

من چکاب که رفتم غلظت خون نشون نداد به دکتر گفتم تو خواب دست و پاهام همش خواب میره گفت گردش خونت خوب ...

ممکنه علت توقف رشد همین باشه
الان که اسپرین میخوری بهتری؟

دقیقا از کی این حالت رو داشتی؟ منظورم اینه کی دچار این حالت خواب رفتگی شدی و از کی اسپرین رو شروع کردی؟

من پنج شنبه ld را قطع مى كنم منتظر پرى مى شم از دوم تا ششم امپول فوستيمون و menopur مى زنم به ...

عزیزم سیاه دونه رو اگه مطمئن نیستی از طبع خودت و همسرت نخور
در ضمن وقتی وارد سیکل شدی هم نخور دیگه چون قاعده اوره