2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستا ممنون از تبريكاى قشنگتون خودم اصلا باورم نميشه فكر مى كنم به خوابه.بعد از ٩ سال انتظار.ان ...

عزیزمم مبارکت باشه

الهی خدا خودش کمک کنه هممون تا اخرش خوب پیش بریم نینیای سالممونو بغل بگیریم🌹

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام اناي عزيز😍😍 دلم براتون تنگ شده بود😍 اناجان كمپرس يخ هر شب بزارن؟ چند دقيقه؟

والا همسر من یه ربع شبها میذاشت کم کم.....

شما همون یه ربع بذارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برآورد هزینه دارو یه کم سخته باید نوع سیکل و دز لازم برات تعیین بشه..... مثلا من داروهام معمو ...

واي از هزينه ك واقعا زياده 

اما خدا اينقدر دوستمون داره وقتي تلاش ميكنيم همه چي رو فراهم ميكنه 😍

آنا جان واقعا براي بعضيا تا يه تومن ميشه 

واسه ما آمپول خودم و شوشو + مكمل تقويتي دو تامون شد ٦/٥٠٠ شد 😐

خداوند ان شاءالله هوامون رو داشته باشه و بهترينها رو براي من و همه ي دوستانم مقدر كنه 

بگوووووووو آمييييييين 💖

آها ... الان بهشون گفته ك تسه بايد انجام بده  ميكروسرجري همينه ديگه  يعني از بافت بيضه ...

عزیزم تسه دو نوعه معمولی که همینطوری شانسی از یه قسمت نمونه برمیدارن و بستگی داره اون نمونه شانسی اسپرم داشته باشه یا نه که من اینو توصیه نمیکنم چون ممکنه از شانس اون نمونه اسپرم نداشته باشه هم هزینه هدر بره هم ناامید بشن......

اما تسه به روش میکروسرجری ظاهرا اول زیر مبکروسکوپ قوی چک میکنن کجا اسپرم داره از اون قسمت نمونه برمیدارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آها راستی تورک آناجون  الان یه چیزی یادم اومد 

من وقتی انتقال دادم موهای صورتم خیلی خیلی کم شد مثلا تواون ۱۷ روز که انتقال داده بودم تا سقط من صورتم اصلا مو نداشت تا اینکه سقط شد 

میگم این سری با توکل بخدا که انتقال دادم میتونم از صورتم بفهمم که باردارم یا اینکه فرق داره ؟؟؟؟

اصلا از بارداری بود که من کم مو شده بودم یا به خاطر پروژسترون بود؟

شماهاهم اینطور میشین؟؟؟

خداجونم شکرت       
آها راستی تورک آناجون  الان یه چیزی یادم اومد  من وقتی انتقال دادم موهای صورتم خیلی خیلی ...

عزیزم والا من دقیق نمیدونم اما من کلا تو بارداری رشد موهای صورت و دست و پاهام کلا کم میشه.....

عزیزم تسه دو نوعه معمولی که همینطوری شانسی از یه قسمت نمونه برمیدارن و بستگی داره اون نمونه شانسی اس ...

آها بله پس اول با ميكروسكوپ ب ي ض ه رو  چك ميكنن بعد نمونه برميدارن 

چ خوب 

منم نميدونستم اينو

نميدونم واسه شوشو من ب چ صورت بوده بايد بپرسم  

و حتماب دوستم ميگم 

خدا خيرت بده 

قربونت برم مهربوووون 😘

عزیزم والا من دقیق نمیدونم اما من کلا تو بارداری رشد موهای صورت و دست و پاهام کلا کم میشه.....

خوشااااا ب حالت 

من خيليييييي پر مو هستم 

خسته شدم 

همه جا مو دارم اونم ضخيم 😩

اينسري گفتم اگه نتيجه نگرفتم ك ان شاءالله قسمت بشه و نتيجه بگيرم 

و گرنه ميرم همه جام رو ليزر ميكنم 

اين آمپولا هم تاثيير دارن و مو رو زياد ميكنن درسته ؟؟

من پنج شنبه ld را قطع مى كنم منتظر پرى مى شم از دوم تا ششم امپول فوستيمون و menopur

مى زنم

به نظرتون امپولهام خوبن اينها كسى نتيجه گرفته؟

دكتر گفت يا دور ناف يا بازو كدوم بهتره براى  امپول menopur?

چى ها بخورم مى خوام برم خريد كدام نوع ماهى بهتره من شنيدم قزل خوبه چه چيزهاى ديگه اى خوبه  بخورم؟

از هايپر شدنم مى ترسم مى دونم سفيده تخم مرغ و دوغ بهتره چيزه ديگه اى هم هست جلو گيرى كنه ؟

الان دانه سياه با عسل وكنجد وعسل با دارچين يك قاشق چاى خورى به خودم و همسرم مى دم بنظرتون خوبه ؟

در ضمن ارديبهشتiuiكردم خرداد هم كورتاژ رحم و پوليپ وچسبندگى داشتم دوتا پوليپ برداشتم شانس به نظرتون زياد مى تونه باشه ؟!😞همسرم مشكل اسپرم دارم خودم يك لوله دارم اما پيچ يكم داره در ضمن ٥سال پيش باردارى خارج از رحم داشت

شرمنده سوالهاى زياد بود 🙈دوستان و أنا جان مرسى بابت جواب دادن 😘🙏💐

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خوشااااا ب حالت  من خيليييييي پر مو هستم  خسته شدم  همه جا مو دارم اونم ضخيم 😩 ا ...

والا منم پر مو هستم ولی تو بارداریام ظاهرا کچلی میگیرمممممم.....

خخخخخخخ.....

البته از نوع خوبش.....

خوشااااا ب حالت  من خيليييييي پر مو هستم  خسته شدم  همه جا مو دارم اونم ضخيم 😩 ا ...

وای منم همینطووور خسته شدم دیگه

منم تصمیم شمارو داشتم

البته چندسال پیش صورتمو لیزر کردم که از پارسال دوباره درمانو از سر گرفتم موهای زبر صورتم برگشته :(

این داروها هم چاق میکنن هم افسردگی میارن هم باعث جوش هورمونی میشن هم پرمویی

البته بدن ادما باهم فرق داره ولی من که مستعد همشون هستم همه اینارو دارم هرسری استفاده کنم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من پنج شنبه ld را قطع مى كنم منتظر پرى مى شم از دوم تا ششم امپول فوستيمون و menopur مى زنم ب ...

عزیزم مگه ذخیره ت بالاست؟

همه که هایپر نمیشن.....

اشتباه منو نکنیا من میکروی اول از هول هایپری کلی دوغ خوردم حسابی سردی کردم......

خلاصه بیگدار به آب نزنیا.....

طبعت چیه طبق اون بخور.....

برا تزریقاتم بستگی داره اگه دکترت گفته فرقی نمیکنه پس دور ناف بزن.....

والا منم پر مو هستم ولی تو بارداریام ظاهرا کچلی میگیرمممممم..... خخخخخخخ..... البته از نوع خوبش... ...

أنا جان مى شه يك نگاه به ازمايش همسرم كنى 

ممنون مى شم 

بعد ميشه بقيه سوال هام هم جواب بدى عزيزم 🙏يك دنيا ممنون 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻