2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
یکیشون . قلب داشت 7 هفته و بعد رفتم ان تی گفتم یکیش تو 9 هفته و 3 روز مرده

عزیزم بازم جای شکر داره حتما خدا میدونه که از عهده بزرگ کردن یکی بر میایی.....

ببین من همه میدونن عاشق دوقلو بودم اما یکی شد.....

بعد که تو بارداری به خونریزی افتادم فهمیدم خدا یه چیزی میدونسته همین یکیو داده بدن من از نگهداری همین یکیم درمونده بوده چه برسه دو تا میبود.....

بعد زایمانمم چون مشکل داشتیم اصلا جلوگیری نداشتیم تا اینکه معجزه خدا شامل حالمون شد و برا بار دوم طبیعی باردار شدم.....

اینارو که مرور میکنم میبینم خدا حواسش به همه چی هست.....

هم میدونسته رحم من کشش دو تارو نداره و اگه با دو تا پیش میرفت ممکن بود حتی از همون یکی هم محروم بشم.....

بعدشم حتی اگه دو تارم به دنیا میاوردم و بعدش بلافاصله با دو تا بچه کوچیک دوباره باردار میشدم چیکار میکردم.....

خلاصه بدون هر کار خدا یه حکمتی داره.....

اگه به یکی دو تا میده میدونه دو تا براش خوبه برا یکی، یکی میده میدونه یکی براش خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم خودم هم حدس زدم همينطور باشه  خدا ب داد دلش برسه  خيلي ناراحت شدم براش  آخه ...

عزیزم این نتیجه بیوپسی بوده یا نمونه؟

اگه بیوپسی بوده به روش میکروسرجری بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم صبر کن..... هیچ وقتم تا آز بتا ندادی هیچ دارویی نه بخور نه تزریق کن.....

آنا جون آخه مطمئنم باردار نیستم راستش از روز پانکچر تا دیروز اصلا همسرم پیشم نبود پس احتمال بارداری 0هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای وای آنا جون اینطوری که از معادله چند مجهولی سخت تر شد که....عجب باید از انرژی کائنات و...کمک بگیر ...

عزیزم الان ماما دارن اما خوب منشی همچنان مسولیت قبل ماما رو برا خودش حفظ کرده.....

اما اینو خوب اومدی ما که با جسم و روحمون تجربیاتی کسب کردیم یه چی بگیم میشه دخالت تو کار پزشکی و کلی توپ و تشر به سمتمونه اما یه منشی که بعضا نمیتونه یه سری اصطلاحاتو درست حتی تلفظ کنه میشه قابل اعتماد.....

نه بنظرم بذار خودش طبیعی باز بشه ببین چون هایپر شدی ممکنه خیلی هم تاخیر داشته باشه من اگه اشتباه ن ...

ووووووو پس با این وجود ممکنه نتونم توی این سیکل انتقال بدم وضعیت کار همسرم تا 15روز دیگه طوریه که محاله حتی اگر عزیزشم بمیره بتونه بره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه دوستان کسی بوده قبل بارداری سرم آی وی آی جی رو بتونه با تاییدیه بخره؟؟ من امروز رفتم ه ...

عزیزم برو قم یا هر شهرستان نزدیک احتمال اینکه بتونی تهیه کنی راحتتره.....

ووووووو پس با این وجود ممکنه نتونم توی این سیکل انتقال بدم وضعیت کار همسرم تا 15روز دیگه طوریه که مح ...

سلام ثمین تو اینجا هم هستی؟اینجا ثمین همه جا ثمین. چکار کردی رفتی واسه پانکچر؟

آناجون لاله جون آزمایش همسرمو می ذارم میشه بگید چطوره؟

عزیزم این که خوبه مرکز ناباروری انجام داده؟

البته پروگرسیو جدا نکرده کند و تندش معلوم نیست مورفو هم ظاهرا معلوم نیست لااقل من ندیدم.....

دوستان سلام آزمايشم مثبت شد

خدارو شکر عزیزمممممممم......

واقعا شنیدن همچین خبرایی خون تازه تو رگهارو جاری میکنه.....

گوارای وجودت.....

ایشالله همه مراحل رو به شادی و سلامتی بگذرونی.....

آنا جون دکتر لاله جونم خانوم طرازیه؟

نه عزیزم دکتر ایشون کلا تهران نیست.....

آنا جون آخه مطمئنم باردار نیستم راستش از روز پانکچر تا دیروز اصلا همسرم پیشم نبود پس احتمال بارداری ...

قبل پانکچر چی جیگررررررر؟