2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم من وقتی خودش بلافاصله جواب میده میفهمم که پرسیدنی در کار نیست و از خودش داره میگه..... انقدر ...

ای وای آنا جون اینطوری که از معادله چند مجهولی سخت تر شد که....عجب باید از انرژی کائنات و...کمک بگیریم تا خانوم لطف فرموده و عنایتی کنن..البته که خیلی مهربون و دوست داشتنی هستن اما خب نمیدونم گاهی چرااا......همین رفتارهااا شدیدا باعث دلزدگی من شده و درمان رو رها کردم....واقعااا دیگه توانایی ندارم...

■خب چطور الان خانم منشی خودشون شدن یه پا دکتر شدن در اثر تجربه!!!!!!!! 

اون وقت اگه ما در اثر تجربه!!!!اطلاعاتی بهم بدیم میشه دخالت در درمان و کار پزشک

●اصلا چرا ایشون یه ماما ندارن که مستقیم باهاشون در ارتباط باشیم....منشی مسئولت و وظیفه شون مشخصه ایشون خب واقعااا خسته میشن حق دارن مسئولیت دو برابر دارن هم پاسخ به سوال های بیماران هم نوبت دهی و...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خب ازو هست دیگه یعنی هیچ اسپرمی تو نمونه اش نیست باید از بیضه اسپرم بگیرن با روش تسه

بله ميدونم آزو هستش 

ولي منم چقدر گيج ميزمااااااا 

خيال كردم جواب تسه اين هستش 

پس الحمدالله هنوز يه شانس دارن 

ان شاءالله در نمونه براش باشه 

الهيييي آمين اي خدااااا 

خدا دل هيچ بنده اي رو نشكنه 

آمين 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی دوتا رانیتیدین گفت بخور حالا تا چند روز بخورم؟ خیلی هم میترسم از خوردنش 😏ولی چیکار کنم معده در ...

فعلا بخور
حالا حالا ها خوب نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من همش کش شلوار یا شلوارکم زیر شکمم بود بعد ب زیر شکمم فشار میاورد دیگه دلو زدم ب دریا رفتم ...

کار خوبی کردی
منم شلوار نمیتونم بپوشم دیگه
فقط بیرون میپوشم اونو دیگه مجبورم اما میذارم زیر شکم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اسپرم آزاد نمیشه ولی ممکنه تو بیضه ها اسپرم باشه ک برا میکرو از تو بیضه اسپرم میگیرن.الکی نگفت ...

بله اينو ميدونم مشكل خودمم همينه  

اما اول خيال كردم  اين جواب براي نمونه از بيضه ست 

براي اون گفتم 

ممنون دوستم 

ممنون لاله جون که اطلاع دادی راستش من قصدم اینه که اگه گفت عمل شو عمل نکنم معلوم نیست بعد عملم وضعیت ...

خب اگه میخوای عمل نکنی کلا چرا میخوای بری؟
حالا ان شاء ا... میگه نیاز نیست
اما کلا اگه فقط تو تخمدان باشه مهم نیست
اما اگه لگن و روده هم درگیر باشه رو لانه گزینی تاثیر داره
در ضمن اگه مشکل دست شویی داشتی و داری، بهتره یه قرص بیزاکودیل بخوری تا کاملا از تخلیه روده هات مطمئن باشی
اما روز قبلش بخور

سلام به همه

دوستان کسی بوده قبل بارداری سرم آی وی آی جی رو بتونه با تاییدیه بخره؟؟

من امروز رفتم هلال احمر برای تشکیل پرونده، گفت تا جواب مثبت بارداری نداشته باشی تایید نمیکنیم، هر چی گفتم بابا من دو تا سقط داشتم، مشکل دارم قبل انتقال باید بزنم، گفت به ما ربطی نداره و آزاد بگیر😔😡حتی حاضر نشد آزمایشات و سونو های بارداری قبلیم رو ببینه

خیلی داغونم

واسه همین انتقال هم ۳ میلیون دادم آزاد خریدم

دیگه روم نمیشه به شوهرم نگاه کنم

خیلی اذیت میکنن

مگه از سرخوشی دنبال این داروئم آخه!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
بله اينو ميدونم مشكل خودمم همينه   اما اول خيال كردم  اين جواب براي نمونه از بيضه ست  ...

انشالله ک مشکل دوستتون لا میکرو حل بشه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همه دوستان کسی بوده قبل بارداری سرم آی وی آی جی رو بتونه با تاییدیه بخره؟؟ من امروز رفتم ه ...

بله عزیزم متاسفانه تا سونوگرافی مثبت نبری تشکیل پرونده نمیدن حتی بتای مثبت هم ببری قبول نمیکنن فقط سونوگرافی ک جنین توش رویت شده باشه...خدا ازشون نگذره

بله عزیزم متاسفانه تا سونوگرافی مثبت نبری تشکیل پرونده نمیدن حتی بتای مثبت هم ببری قبول نمیکنن فقط س ...

خوب آخه نمیفهمن من که مشکل دارم کارم اصلا به روئیت جنین نمیرسه!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
یکیشون . قلب داشت 7 هفته و بعد رفتم ان تی گفتم یکیش تو 9 هفته و 3 روز مرده

خب اون یکی شکر خدا پس حالش خوبه
اشکال نداره عزیزم چیزیه که پیش اومده
استرس نداشته باش و توکل به خدا کن تا این یکی ان شاء ا... همه چیزش نرمال پیش بره

به نظرم یه سری آزهای مربوط به انعقاد خون هم بده
البته اگه هپارین و اسپرین نداری

کالا درسته...همسرم همینو گفتن.. بگو شما قبلا هم جواب دادید اما اشتباه بوده و به شک افتادم... و البت ...

به نظرم من بعد همیشه گوشی رو بده همسر صحبت کنه!!
انگار از مردا بیشتر حساب میبرن!!

اتفاقا همین امضاها باعث میشه خیلی راحت تر توجیه بشه کوتاهی ها
مخصوصا که پیگیری هم نمیشه هیچ وقت
و یک در میلیون میشه کوتاهی یه پزشک رو اثبات کرد و کاری کرد که توبیخ بشه یا جریمه

ممنونم لاله جان  خودم حدس ميزدم برام روز ١١ سيكل بوده  ان شاءالله همه چي برام خرب ...

تو سیکل پانکچر که همچین چیزی ممکن نیست
مگر اینکه انتقالت فریز بوده باشه

سلام به همه دوستان کسی بوده قبل بارداری سرم آی وی آی جی رو بتونه با تاییدیه بخره؟؟ من امروز رفتم ه ...

عزیزم انگار تو قم راحت تایید میکنن
یه سر به اونجا بزنین