2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آنا و لاله جان  اين جواب پاتولوژي بيولوژي دوست همسرم هستش ك آزو هستش خانومش ازم خواست اينجا بز ...

خب ازو هست دیگه
یعنی هیچ اسپرمی تو نمونه اش نیست
باید از بیضه اسپرم بگیرن با روش تسه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون من کلا هنگ کردم 4 تا ماما هم داشت پس پول اینا رو کی باید بده 

واقعا گاهی دکترا هیچ انصافی ندارن و بی وجدان هستن
لااقل یه مامای درست و حسابی و با سواد بذارن خوبه که!!
والا مامای دکتر من خودش روز اولین ویزیتم اون قدر گند زد دکترم منو نگاه کرد گفت اینا چی میگن!!
میخواستم بگم والا تو استخدامشون کردی !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من مطب نرفتم بیمارستان مادر و کودک قسمت ناباروری میرم که فرستادنم قسمت لاپاراسکوپی  دکتر البرز ...

یه چیز بگم !!
عزیزم اگه میخوای با البرزی عمل کنی یادت باشه 4 شنبه نندازی عملت رو
چون دکتر من 4 شنبه ها یه هفته در میون میره پیش دکتر البرزی برای اموزش عمل اندو
خب قطعا گاهی عملاشو میدن دست دکتر من!!
پس حواست باشه سرت کلاه نره
روز عملت 4 شنبه ها نباشه

خب خدا رو شکر حالا چند روز بخوری بهتر هم میشی

روزی دوتا رانیتیدین گفت بخور حالا تا چند روز بخورم؟ خیلی هم میترسم از خوردنش 😏ولی چیکار کنم معده درد انقد حالمو بد میکنه ک رانیتیدین میخورم مثل آب رو آتیشه

سلاممم دوستان ....

من دیروز ظهر پر یود شدم ...اونم با دو سه روز تاخیر....اونم فقط چن تا لک ...تا الان همخونریزیم شروع نشده..فقط لکا پررنگ شده

تاحالا ابنجوری نشده بودم

زعفرون و دارچین هم مرررررتب دارم میخورم

دیگه نمیدونم چکار کنم

آخ آخ من اوائل هیچی نمیتونستم رو شکمم تحمل کنم بعد همسرم هم کلا نباید بهم دست میزد اگه دستشو میذاش ...

لاله جون من همش کش شلوار یا شلوارکم زیر شکمم بود بعد ب زیر شکمم فشار میاورد دیگه دلو زدم ب دریا رفتم پیراهن خوجل خریدم خودمو و شکممو و بچمو راحت کردم😍😁

سلاممم دوستان .... من دیروز ظهر پر یود شدم ...اونم با دو سه روز تاخیر....اونم فقط چن تا لک ...تا ال ...

اولش تا چند روز لکه بینی داری بعد کامل باز میشی نگران نباش..چایی دارچین و گل گاوزبون دم کن بخور

یه چیز بگم !! عزیزم اگه میخوای با البرزی عمل کنی یادت باشه 4 شنبه نندازی عملت رو چون دکتر من 4 شنبه ...

ممنون لاله جون که اطلاع دادی راستش من قصدم اینه که اگه گفت عمل شو عمل نکنم معلوم نیست بعد عملم وضعیتم چطوربشه میگم من که یه کیست 14×17 اندومتریا دارم به نظرت نیاز به عمل داره نه موقع پریود درد دارم نه موقع رابطه کیست هم که تو تخمدان هست ربطی به لانه گزینی داره؟؟

بهم گفتن روز قبلش شربت منیزیم و شیاف استفاده کنم که روده هام هم خالی باشه تا روده ها رو هم چک کنه 

خدایا شکرت😙
مبارکت باش عزیزم..... ایشالله به زودی برات تنگ بشنننننننن.....

مرسی عزیزمممممم...آنا جون فکر کنم من از اون گرد و قلمبه ها میشم 😂والا هنوز هیچی نشده لباسای قبلی رو نمیتونم بپوشم تنگ نشدنااااا احساس میکنم توشون خفه دارم میشم

متاسفانه تو خونه خسته شدم سر يه جريان خانوادگي، امروز كه از تو جام تكون نميخورم ديگه، ببينم چطور ميش ...

پرپر جون چه کار کردی؟استراحت کردی حرکت نی نی بهتر شد؟منم دیروز خسته شدم حرکت نی نی دیشب و امروز صبح کمتر شده. نگرانم😢

عزیزم من وقتی خودش بلافاصله جواب میده میفهمم که پرسیدنی در کار نیست و از خودش داره میگه..... انقدر ...

آخه جالب اینجاست ک کیشانی اصلا مهلت نمیده طرف پشت گوشی حرفشو کامل بزنه...کیشانی ب من گفت برای درد معده ت رانیتیدین بخور هر چند ک آروم شد دردم با رانی ولی ب نظرت چیکار کنم بخورم یا نخورم؟ بعد ی چیزی ...ماما از ۲ ب بعد میاد ولی من اون تایم ک زنگ میزنم مطب کیشانی جواب تلفن نمیده تا همون بعد ۴ جواب میده ک معمولا ماما دیگه نیست