2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم به نظرم زود آز دادی بهتره سر وقت تکرار کنی ایشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و جز اونایی هستی که ...

خدا کنه همینطور باشه و زود از داده باشم . 

دل به خودش بستم. 

شوهرم میگه این دیگه منفیه هنوز داری التماس خدا میکنی.

میگم برای خدا کاری نداره  توی این یکی دو روز  بتای  منو بالا ببره .

برام دعا کنید دوستان . 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
أنا جان كدام كپسول را بخورم دوتاش  Life style از اين شركت  كدومش بدم همسرم كدومش را خودم ...

عزیزم من خیلی در مورد مکملا اطلاعات ندارم......

خودمونم اون مکملایی که دکتر تجویز کرده بودو خوردیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی آنا جان..ممنونم از راهنمایی تون... تماس گرفتم مطب گفتم میخوام با خانم ماما صحبت کنم آخه فامیلش ...

عزیزم من وقتی خودش بلافاصله جواب میده میفهمم که پرسیدنی در کار نیست و از خودش داره میگه.....

انقدر گیر سه پیچ میدم و ننه من غریبم بازی در میارم که تا از دکتر نپرسی آروم و قرار ندارم و اگه فلان بشه چی و....

میپرسه و دقیقا یه جواب دیگه که قانع میشم جواب دکتر بوده برام میاره.....

یه بار سر بارداری قبلیم لبام وحشتناک ترک خوردن و زنگ زدم فوری گفت آد بزن......

گفتم اینو خودمم میدونستم اما فکر کنم برا ببارداری خوب نیست یعنی شک تو دلش انداختم.....

جالبه بعدش که زنگ زدم گفت دکتر گفته آد خوب نیست.....

پس باید به شک بندازیش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس منم اشتباه متوجه شدم  خيال كردم مربوط ب سرخچه هستش اين آزمايش ب نظرم روبلا برام نوشت  ...

عزیزم باید میگفتی igm اون آزهایی که قبلا igaشونو واست نوشته رو برات بنویسه.....

یعنی igm سیتومگال ویروس و لیستریا و.....

من فکر کردم iga رو پرسیدی که من تو لیست خودم گذاشتم.....

اون واسه اینه ببینن به سرم آی وی آی جی حساسیت داری یا نه؟

دوستان عزیزم من ب علت اینکه نفخ و ورم معده دارم دیگه پوشیدن لباسایی ک خونه میپوشیدم برام سخت بود رفت ...

مبارکت باش عزیزم.....

ایشالله به زودی برات تنگ بشنننننننن.....

اي واي پس سي دي ها همه مهمن  فردا رفتم آزمايشگاه بگم بنويسه ، يعني مينويسن   يا خود ...

عزیزم در مورد شروع سیکلت والا دقیق نمیتونم چیزی بگم اما من خودم سه ماه بعد انتقال دادم.....

آناجان لاله جان همه ی خانم های عزیز حاضر در تاپیک من از وقتی شماها را پیدا کردم و با شماها صحبت م ...

خدارو شکر عزیزم.....

همه مون به همراهی همدیگه نیاز داریم چون دردمون از یه رنگه.....

ایشالله یه روز همه مون بگیم دردمون از یه رنگ بوده.....

سلام آنا جون من دیروز رفتم ابن سینا پیش دکتر کارگر برام سونو نوشت برای تشخیص پیشرفت اندومتریوزم جواب سونو رو بردم براش گفت دیگه نمیتونم طبیعی باردار بشم اگرم بخوام ای وی اف بشم باید لوله هامو در بیارن خیلی ناراحتم من همش ۳ ساله ازدواج کردم برام دعا کنید خیلی ناامیدم  

خدا جونم شکرت...
آناجون لاله جون خانوما من 17تیر پانکچر شدم خوب دیروزم موعدم بود که پریود نشدم گفتم دوفاستون بده به د ...

نه عزیزم صبر کن.....

هیچ وقتم تا آز بتا ندادی هیچ دارویی نه بخور نه تزریق کن.....

نه ندیدن دیگه😞دلم میخواد اشتباه بشه بگن بچم زندس

ایشالله که ندیدن دفعه بعد میبینن......

آنا و لاله جان  اين جواب پاتولوژي بيولوژي دوست همسرم هستش ك آزو هستش خانومش ازم خواست اينجا بز ...

عزیزم ظاهرا هیچ اسپرمی ندیدن.....

آناجان لاله جان همه ی خانم های عزیز حاضر در تاپیک من از وقتی شماها را پیدا کردم و با شماها صحبت م ...

خدا رو شکر عزیزم
منم همیشه نسبت به بارداری با میکرو حس بدی داشتم
فکر میکردم اونایی که طبیعی باردار میشن ، ثمره عشقشون رو میچشن
اما بارداری با میکرو این طور نیست !!
ولی کم کم دیدم نه این طورام نیست
تنها تفاوتش تو اینه که ما ثمره عشقمون به کمک دکترا تشکیل میشه ولی مال عده ای توسط خودشون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون لاله جون خانوما من 17تیر پانکچر شدم خوب دیروزم موعدم بود که پریود نشدم گفتم دوفاستون بده به د ...

نه بنظرم بذار خودش طبیعی باز بشه
ببین چون هایپر شدی ممکنه خیلی هم تاخیر داشته باشه
من اگه اشتباه نکنم دو هفته تاخیر داشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد چن تا تخمک داشتی با سایز چن و چن تا جنین تشکیل شد ؟؟

17 تا تخمک
12 تا کشیدن
8 تا جنین

البته بارها قبلا گفتم
میگم که شما بهتره یه ارشیو از جوابای بچه های اینجا داشته باشی برا خودت مواقع لزوم قابل دسترسی باشه :))