2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دوستون ندالم جوابم رو نمیدید😢

عزیزم من گفتم که اصلا به علایم فکر نکن......

علایم زودتر از شش هفته خودشونو نشون نمیدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارتا پرولوتون خارجي زدم ولي ازين هفته بايد ايراني بزنم چون گويا خارجيش نيست، قبلا يادمه آن ...

عزیزم من قبلیرو همه رو خارجی زده بودم.....

این یکی رو اوایل چند تا فمولایف دادن تموم که شد دیگه خارجی پیدا کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی متاسفم درکت میکنم حسابی اما به هر حال چاره چیه حالا شما حساب کن من دو سال قبل 21 دونه ...

لاله جون بیست تا فولی داشته ظاهرا جالبه حواسشم نیست احتمالا داره عوارض هایپری بیاد سراغش......

اما از این دکترا......

سیتومگال ویروس و لیستریا ظاهرا + هیت ولی چون iggش هست پس نمیشه نظری داد..... این به این معنیه که آنت ...

خوب حالا ايني ك مثبت هستش يعني بده نياز ب درمان داره ؟؟ 

يعني igm رو بايد بدم درسته ؟؟

اين آيتم رو برم آزمايشگاه برام انجام ميدن 

يا ن حتما بايد باز نسخه داشته باشم ؟

در كل ديگه هم نياز دارم آزمايش آيتمي بدم يا ن ؟؟

ويتامين دي مصرف ميكنم 

پروتئين سي همون ويتامين سي هستش؟ 

ويتامين سي در مكملم هستش 

وآسپرين دارم  از موقعي بايد بخورم ك آمپول منوپيور شروع ميشه و ميدونم ادامه داره 

تا جواب آزمايش 

كافيه ؟ با اين وجود احتمال نياز دارويي دارم يعني ؟

هنوز جواب هورمونيام رو نگرفتم 

چون آماده نبود 

بهشون هم گفتم سري قبل بعضي از فاكتوراي هورموني  بالا بوده الان بايد دكتر ببينن؟ گفتن 

كلا اين آزمايش ها مهم براي زماني هستش ك آزمايش مثبت ميشه 

نميدونم چيكار كنم 

پرد براي ايمني و آسپرين براي غلظت خون هست درسته ؟

اين دو تا رو همزمان بايد شروع كنم 

یکی یکی؟ نه اینجا چند تایی اومده که

لاله جون این اپلیکیشنه ظاهرا رو هر گزینه کلیک میکنه رنجش میاد برا همین جدا جدا عکس فرستاده تا رنجاشو ببینیم..... 

ذخیرم نه هست که دکترم.گف نرمالش بین دوتا چهاره مال من چون پلی کیستیکم نه شده وزنمم زیاد نیس یعنی اون ...

عزیزم خوب ذخیرت بالا بود نباید میذاشت تعداد فولیات تا این حد بره بالا که کیفیت نداشته باشه.....

نگران نباش دفعه بعد با لاغر کردنت و با یه سیکل مناسب و دز داروی بهتر جواب میگیری.....

سلام دوستای گلم شش روز از انتقالم میگذره همش استرس و دلشوره دارم دست خودم نیست به حدی که گاهی دست و ...

عزیزم خودتو سرم کن بهترین درمانه.....

مثلا ختم بردار.....

فیلم ببین....

کتاب بخون.....

به کاری کن اصلا یادت بره انتقال دادی.....

من از روز انتقال تا آز صدهزار صلوات نیت کردم.....

یعنی یه ضرب داشتم صلوات میفرستادم اصلا فرصت نداشتم استرس بگیرم.....

لاله جون برام دعا کن🌷🌷 پنج شنبه آزمایشمه. ناشتایی میخاد؟ و اینکه امپولامو اونروز نزنم دیگه؟

عزیرم نه ناشتایی نمیخواد داروهاتم همه رو استفاده کن.....

لاله جووون یعنی دارم دق میکنم ..منم بچه بودم گرفتم هم نوزادی واکسنشو زدم یعنی دیگه احتمال نداره بگیر ...

عزیزم حتی یه ذره هم شک نکن من که مطمئنم چیزی نیست اما اگه خیالت راحت میشه زنگ بزن بیمارستان بپرس!!!!

اتاق زایمان بیمارستان زنگ بزن بپرس.....