2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام  آنای عزیز امروز آزمایش دادم متاسفانه منفی بود عدد بتام 1/5 شد نمیدونم چرا پریود نشدم ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما خوب برا بارداری طبیعی دقیق نمیشه گفت کی آز نشون میده چون نمیدونی کی لقاح اتفاق افتاده......

توکلت به خدا باشه.....

چند روز تاخیر داری فعلا؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشا ولی ذخیره تخمدان داره خواهری 8.46 هستش

آره عزیز بعدا متوجه شدم......

اخیرا خیلی حواس پرت شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 😢 من پانکچر شدم اگه یادتون بیاد هفته ی پیش یکشنبه عملم بود اولین بارمم بود خیلی استرس دا ...

عزیزم متاسفم اما سعی کن رو خودت کار کنی......

اولین قدم برا مادر شدن داشتن عزم راسخه... 

پس عزیزم اولین قدم برا مادر شدنتو بردار......

ببین اگه سابقه درمانی منو میدونی میبینی که کلی مشکلات داشتیم......

برا دخترم کلی دنبالش دویدیم و سختی کشیدیم......

اما این داداشی راحت پرید تو دلم......

میدونی ما حتی یه فولیک اسیدم نخورده بودیم.......

اما یه چیزی بگم برات انگیزه بشه......

تنها کاری که من و همسری قبل این بارداریم انجام دادیم این بود هر دو ده کیلو وزن کم کردیم.....

البته نیتتمون بارداری نبود برا سلامتی خودمون......

پس فکر کنم تنها چیزی که این وسط غیر اراده خدا نقش داشته وزن کم کردنمون و شبها میوه و سالاد خوردنمون بود......

خدا صدامو.نمیشنوه دیگ  چه قدر التماسش کردم چه قدر باهاش حرف زدم من ادم بد ولی چرا دعای مامانمو ...

عزیزم خوب مشکل همون بیست تا فولیکول بوده......

خواهشا حواست باشه ها احتمالا هایپری هنوز عوارضشو نشون نداده.....

رژمتو رعایت کن......

آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

عزیزم آبله مرغان چیه؟؟؟؟؟

وقتی گرفتی منتفیه حتی یه ذره هم خودتو نگران نکن!!!!!!

میام میزنمتا......

قولت یادت رفت؟؟؟؟!

از دست اين وروجكاي پر ناز و ادا 😬 منم احتمالا به هفته ديگه نرسه صبرم و همين روزا برم پيش دكترم

واقعا نازشون زیاده.....

اما فداشونم میشیم دیگه چه میشه کرد......

ال اچ بالاست احتمالا علت رشد نکردن مناسب فولی ها همینه امپولی که استفاده کردین چی بود؟

چرعلت بالا بودن ال اچ چیه؟

گونال اف و اون یکی یادم نی فک کنم منیوپیر یه چی تواین مایه ها بود و ستروتاید.

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟ تورو خدا بدجوري سردرگمم همسرم تعداد اسپرمش ٥٥ و مورفولوژي ٣٠ و م ...

عزیزم قبل از هر چیزی بگو ببینم این آز رو کجا داده؟

مرکز ناباروری بود؟؟؟؟؟

عزیزم آبله مرغان چیه؟؟؟؟؟ وقتی گرفتی منتفیه حتی یه ذره هم خودتو نگران نکن!!!!!! میام میزنمتا...... ...

آنا جونم خیلی ترسیدم 😞بچه بودم گرفتم...میخواستم امروز برم پیش ی متخصص زنان باهاش مشورت کنم ولی پشبمون شدم گفتم یهو ی دارویی چیزی میده بدتره میزنه اوضاعمو خراب میکنه بالاخره ما بارداری و داروهایی ک دریافت کردیم با خانمای باردار طبیعی فرق میکنه طرازی هم ک نیست ...ب نظرت چیکار کنم برم پیش ی دکتر دیکه یا فردا برم پیش ماما طرازی ک البته فکر نکنم کیشانی وقت بده یا کلا بسپارم دست خدا و از فکرش بیام بیرون؟

راستي خانما مگه اون جدولي كه هفته ها و ماههاي بارداري رو نوشته دقيق نيست ؟؟ از رو اون حساب ميكنن همه ...

عزیزم بله درسته اما خودتم میتونی حساب کنی.....

مثلا من ۲۴ هفته که بودم ۲۴ هفته میشه از ۶ ماه کامل دوازده روز کمتر.....

چون هر چهار هفته ۲۸ روزه پس هر ۴ هفته بعلاوه ۲ روز میشه یه ماه کامل.....

پس برا ۲۴ هفته ۲×۶ روزم بذاریم روش میشه ۶ ماه کامل که همون میشه ۲۵ هفته و ۵ روز یا ۶ ماه کامل.....

بهت توصیه میکنم برا اینکه ارامش داشته باشی قرآن بخونی عجیییب آروم میسی من تجربه کردم مخصوصا سوره ...

ممنونم حتما این کارو میکنم

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
یه سوال  ببخشید این ضخامت هر روز زیاد میشه؟ یعنی روز۹ با روز ۱۰ فرق داره؟

عزیزم اگه شرایط نرمال باشه بالا میره اما اگه اشتباه نکنم از یه جایی به بعد شروع میکنه به پایین اومدن.....

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی . دکتر واسم پرولوتون نوشته ولی داروخانه فمولایف داده که فک کنم ایرا ...

اگه حس میکنی با پرولوتون بهتر بود اونو بگیر.....

منم چند تا اولو فمولایف داشتم اما بعد پرولوتون خارجی رو تهیه کردم خیالم راحتتره.....

نادی جون خیلی میترسم ...شانس منو میبینی توروخدا😭آره بهشون گفتم اصلا باورشون نمیشد هنگ کرده بودن مام ...

بهار جون ماهیتابه دستمه ها!!!!!!!!!