2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

عزيز دلم نترس يكبار گرفتي ديگه نميگيري گلم ب خودت استرس نده 😘

خالا ميخواي خيالت راحت شه صبح برو

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟ تورو خدا بدجوري سردرگمم همسرم تعداد اسپرمش ٥٥ و مورفولوژي ٣٠ و م ...

دكترت چ پيشنهادي داده  

آنا و لاله جان تجربيات زيادي دارن ميان و راهنمايي ميكنند 

اينقدر ب خودت از الان استرس وارد نكن عزيزم 

آروم آروم هر راهي باشه شروع ميكني ان شاءالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا شکرت😙
آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

اگه قبلا گرفتی که دیگه نمیگیری گفتی به مامانت حالا

خدایا شکرت😙
اينا هم منتظرن يه چيزي بشه حركتشونو كم كنن ما رو بذارن سركار 😬

پرپر جون عزیز هفته چندمی ؟ چرا نگرانی حرکاتش کم شده ؟ اصلا نگران نباش همینکه حرکاتش رو حس میکنی کافیه . منم اول خیلی زیاد بود بچه که بزرگتر میشه فاصله و دفعات حرکتش کم میشه من حتی یه سری از ترسم رفتم سونو که خداروشکر مشکلی نبود . من حتی به دکتر گفتم گاهی ۲.۳ ساعت حرکت نداره گفت هیچ مشکلی نیست . تو هم نگران نباش . کی وقت دکتر داری؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
پرپر جون عزیز هفته چندمی ؟ چرا نگرانی حرکاتش کم شده ؟ اصلا نگران نباش همینکه حرکاتش رو حس میکنی کافی ...

عزيزم من ٢٥ هفته هستم، شنبه آينده به اميد خدا آزمايشاي ٧ ماهگي رو قرار بود بدم و با جوابش برم دكتر يه بررسي هم بكنه ، از هفته ٢٠ كه حركتو حس ميكنم كلا خيلي آروم بود الانم همينطور ولي كلا يه روزايي بيشتره يه روزايي كمتر،  نميدونم نرمالش چقدره ولي به قول دكتر و اينكه شما گفتي فعلا همينكه روزانه حس ميكنم كافيه گويا، در ضمن جفتم قدامي هست

راستي خانما مگه اون جدولي كه هفته ها و ماههاي بارداري رو نوشته دقيق نيست ؟؟ از رو اون حساب ميكنن همه ديگه؟ خب مثلا نوشته ٢٥ هفته و ٥ روز ماه ششم تمام ميشه و يعني وارد ٧ ماه ميشي درسته ؟ پس چرا تقويم بارداري سايت فرزند ٢٥ هفته و چند روز رو مينويسه ٥ ماه ؟ از اول همينجوري اختلاف بينشون بود كدوم درسته ؟

چرا داره اما مقدار فوليك اسيدش كم هستش 200 mcg  برا همين فوليك يك ميلي رو ميخوردم  اما ا ...

ولی من دیگه همه رو قطع کردم فقط پروکسید میخورم بنظرتون اشکالی نداره ممنون عزیزززم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ضخامتت کمه تقریبا باید 8 باشه حد اقل که 6 و خورده ای هست گرید اندومتر هم ب هست که باید آ و تری لای ...

لاله جان گرید آندونتر یعنی چی و باید چی کار کنم که آ بشه

پس چرا دکتر دارویی براش نداده؟

با این اوضاع میکرو موفقی خواهم داشت؟

تو همین هفته ی قبل اومد و از خودش خبر داد متاسفانه دچار چسبندگی شده رحمش و فک کنم با دکتر آصف جاه ع ...

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی . دکتر واسم پرولوتون نوشته ولی داروخانه فمولایف داده که فک کنم ایرانیه . من تا حالا دوتا پرولوتون و دوتا فمولایف زدم تو این مدت این دو هفته با فمولایف انقباض دارم میگم به نظرت برم خارجیش رو بگیرم بهتره ؟؟

خانما کیا فمولایف بجای پرولوتون استفاده کردن ؟ من انقباضاتم زیاد شده به نظرتون چکار کنم برم بیمارستان نمیدونم چکار کنم گریهههههههه دیروز مطب دکتر بودم گفت امپولات رو بزن استراحت کن