2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
متاسفم عزیزم اما خب الان دیگه فکر و خیال نداری عقب جلوشدن پریود گاهی پیش میاد اگه همیشگی نباشه جای ...

ممنونم عزیزم

به نظرتون فردا برم دکتر زنان که مشخص بشه علت چیه ؟ مثلا سونو بدم ببینم کیست هست یا نه ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
عزیزم آز ذخیرت که نیست تو اینا اما له نطر میاد طبق اف اس هاش ذخیرت پایین باشه..... حدودای یک یا زیر ...

آنا جون ببخشا ولی ذخیره تخمدان داره خواهری 8.46 هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 😢

من پانکچر شدم اگه یادتون بیاد هفته ی پیش یکشنبه عملم بود اولین بارمم بود خیلی استرس داشتم حالم بده این روزا دکترم گف تخمکات با کیفیت نیستن دوتا کشیدیم اونام چروکیده بی کیفیت قابل لقاح نبودن اینو.که شنیدم همونجا رو.تختم نشسته بودم گریه ام گرف چرا این همه من زحمت کشیدم رفتمو اومدم یه عالمه امپول زدم اخرش باید اینجوری بشه ای خدا 

خدارو.شکر هایپر نشدم شکمم اب نیوورد از اینم خیلی میترسیدم که شکمم اب بیاره ولی حاضر بودم اب بیاره تخمکام با کیفیت بودن سالم بودن 

کاش جنین داشتم 😔😔😔😔😔😔😔

دکترم گفت وزنتوبیار پایین ده کیلو پونزده کیلو کم کن ورزش کن بعدش طبیعیاقدام کن اگه نشد بیا ای وی اف ولی اراده ندارم حس  میکنم  ارزوی بچه رو به گورمیبرم یه جورایی بریدم دیگه 

اولش  که اینجور باشه وای به حال اخرش 😔😔😔😔😔

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
سلام 😢 من پانکچر شدم اگه یادتون بیاد هفته ی پیش یکشنبه عملم بود اولین بارمم بود خیلی استرس دا ...

اینجا دور هم جمع شدیم که اولا امید داشته باشیم و ثانیا بدونیم خیلیا شبیه ما هستند.

میدونم خیلی سخته و من نمی دونم اگه تو موقعیت شما بودن همین حسو داشتم یا نه. منم می خوام میکرو کنم. اما توکلت به خدا. شاید مصلحتی بوده این دفعه نشده. امیدوار باش و بدون که خداوند قراره بهترونو به موقع بهت بده.

دوستان کسی جدیدا آمپول ستروتاید خریده من پیدا نمی کنم

عزیزم من از رشت خریدم دونه ای 158000

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینجا دور هم جمع شدیم که اولا امید داشته باشیم و ثانیا بدونیم خیلیا شبیه ما هستند. میدونم خیلی سخته ...

خدا صدامو.نمیشنوه دیگ

چه قدر التماسش کردم چه قدر باهاش حرف زدم من ادم بد ولی چرا دعای مامانمو نشنید ختمایی که برام برداشته بودو ندید دکتر میگفت بیستا تخمک.داشتی از بیست تخمک یه دونه سهم.من نبود؟  این همه سختی  این همه زحمت یه دونه مال من نبود؟ 😔😔😔

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
این آمپولا رو از دوم پریودی تا چندم پریود زدی ؟ ستروتاید از روز چندم تا چندم زدی ؟ کلا شما مشکل ضخام ...

سه روز قبل پانکچر باید آسپرین قطع شه نه استرادیول/والا باورت میشه نمیدونم تا روز چند سیکل امپول زدم ؟ولی تا روز 15مطمئنم امپول میزدم و سونو میشدم.نه من هرگز مشکل ضخامت نداشتم ضخامتم تری لاین بود

آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبله مرغان گرفته بود ک امروز من دیدمش تمام بدنش پر از دونه های خشک شده بود ولی کف دستش دونه هاش ب نظرم خشک نشده بود و من ک نمیدونستم بغلش کردم و بوسیدمش ک بعدا دیدم یهو ترسیدم گفتم اینا چیه ک گفتن ده روز پیش آبله مرغان گرفته بوده و الان دیگه خوب شده منم مثلا رفته بودم ب مامانم اینا بکم ک من باردارم اونا هم از دنیا بی خبر بودن ...من بچه بودم واکسن آبله زدم و در بچگی هم آبله مرغان گرفتم ولی الان دارم دق میکنم و گریه میکنم همش میترسم ک نکنه ب من سرایت کرده باشه ...نظرتون بگین ...صبح زود میرم بیمارستان

به نظر منم گاها عوارض استرس بیشتره برا همین وقتی خوره بیفته جونم همسرم میگه من میدونم تا سونو نری آر ...

از دست اين وروجكاي پر ناز و ادا 😬 منم احتمالا به هفته ديگه نرسه صبرم و همين روزا برم پيش دكترم

آخی گلم.میدونم چی میگی .منم چند روزی مامانم حالش خوب نبود و بیمارستان بود.من که اصلا نزاشتن برم بیما ...

اينا هم منتظرن يه چيزي بشه حركتشونو كم كنن ما رو بذارن سركار 😬

ببخشید شما هم پودر پروکسید می خوردید هم اسید فولیک و..جدا هم مصرف می کردید مگه پروکسید خودش اسید فول ...

چرا داره اما مقدار فوليك اسيدش كم هستش 200 mcg 

برا همين فوليك يك ميلي رو ميخوردم 

اما الان نميخورم 

چون داخل مولتي پرينتال ٨٠٠ mcg داره 

ك با هم ميشن ١ ميلي گرم 

چون قبلا ٥ ميلي ميخوردم 

بقيه ي ويتامين ها هم ب همين صورت 

الان  پروكسيد روزي يكبار ميخورم

يكبار مولتي پرينتال 

و يكبار امگا ٣ 

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟

تورو خدا بدجوري سردرگمم

همسرم تعداد اسپرمش ٥٥

و مورفولوژي ٣٠

و متاسفانه تحرك آ ٥درصد

به نظرتون به اي وي اف فكر كنم يا اي يو اي يا ميكرو؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️