2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

[QUOTE=64254172]والا فعلا ک هیچی ولی مبخوام اگه بشه میکرو کنم یخورده برا هزینش مشکل دارم فعلا.شما چند سالته؟شوهرت مش ...[/QUOTE]

من٣٣

شوهر اسپرمش ضعيف هست

دكتر باز مى خواست iuiكنه كه من نخواستم پول دور ريختن هست گفتم ميكرو

ااز طرفه به خاطر سنمون دوقلو خواستم 

از ابان ماه داروها گران تر و كم يأب تر مى شه كاش مى تونستى انجام بدى عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE= 64254172 ]والا فعلا ک هیچی ولی مبخوام اگه بشه میکرو کنم یخورده برا هزینش مشکل دارم فعلا.شما ...

آره میدونم ولی شوشو زیاد جدی نمیگیره حالا قول داده ماه آینده بریم تا ببینم خدا چی میخواد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
[QUOTE= 64254172 ]والا فعلا ک هیچی ولی مبخوام اگه بشه میکرو کنم یخورده برا هزینش مشکل دارم فعلا.شما ...

انشالله ک خیلی زود نتیجه بگیری عززیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قلب جنین شما هم تشکیل نشد؟؟؟ اردیبهشت ماه این اتفاق برای منم افتاد با این تفاوت که شوهر من آزو هستش ...

سلام عزيزم 

گفتي شوهرت آزو اسپرمه

زير نظر كدوم دكتر هستي ؟ 

در چ مراحلي هستي چيكارا كردي 

خودتم مشكل داري ؟

منم شوهرم آزو اسپرمه 

يه پسر دارم

الان برا دومي در اقدامم

سلام دوستان.

من روز ۱۰ انتقال جنینم.

هیچ علائمی ندارم.فقط یکم درد خفیف زیر شکم.و یکمم سینه هام سفت شده.

ولی در کل خیلی خیلی عادیم.

دارم ناامید میشم.ده روز گذشته.

نکنه منفیه ک علامت ندارم من...😢😢😢😢😭

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

اگه گروه تل دارید بمنم بگید❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پرپر جون منم این چند روز گاهی یه دردی تو پهلو دارم مثل تیر کشیدن گاهی هم زیر دل سمت چپ یا راست که با ...

اي خدا پس هممون شبيه هميم يه جورايي 😬 بهتر شدم اينارو خوندم ان شاءالله به خير و خوشي بگذره واسه هممون، منم بعضي وقتا ازش خواهش ميكنم يه تكون بخوره خانم ناز ميكنه يه نيمچه تكوني ميخوره خيييلي لطف ميكنه ازش تشكرم ميكنم كلي 😬

أنا  چرا ت ل گ ر ا م طلايى يك گروه براى ما ivfها تشكيل نمى دى  يا هست من خبر ندارم& ...

عزیزم من شخصا فقط میتونم اینجا و از طریق ایمیلم که تو امضام هست در خدمتتون باشم.....

چون واقعا محیط تل گرام برا من غیر قابل کنترله.....

یه بار ترای کردم در آن واحد از صدها نفر پیغام اومد حتی نمیرسیدم بازشون کنم......

اما یه کانال تو تل دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم طبیعیه اما من کلا وقتی دلشوره مبگیرم میرم سونویی چیزی..... مثلا چند روز بود حرکتاش کم ...

درست ميگي، منم تو فكر اينم صبر كنم يا برم دكتر، حالا اگه ديدم همينجوري موند ميرم امروز يا فردا، يعني ميخوام الكي حساسيت نشون ندم و زودي نرم دكتر ولي گاهي انگار واقعا چاره اي نيست، توكل به خدا ديگه

مرسي از توضيحت خيالم راحتتر شد يه كم

[QUOTE=64253100]آره واقعا خیلی الکیه آی یو آی اونم واسه یکی مثل من ک ی لولم هم بستس.چرا تهران نرفتی؟[/QUOTE

پیگیرباش انشالله حل میشع مشکلت...

رلستش خودم گفتم بریم تهران شوهرم گفت نه یزد...اونجا رفتیم نیکرو بیبینتیجه شد حالا شاید بریم تهران ولی بازم تو دوراهیم نمیدونم کجابهتره 

من دوماه قبلش شکمم سفت میشد به طرازی میگفتم دوماه انقباض دارم میگفت کاری ازدستم برنمیادهردارویی بگی ...

عزیزم واقعا سخته ایشالا به زودی مامان بشی الان تو چه مرحله ای هستی ؟ یعنی هم هفته ای آمپول داشتی هم امپول ریه زده بودی؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉