2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این سایز اون وقت براتون ای یو ای کردن؟!!!!!!!!!!!!! یعنی اخرین سونو که دوروز قبل ای یو ای هست سای ...

لاله جون من ک ای یو ای میکردم سایز فولیکول ۱۴ اینا بود ضخامت اندومتر هم ۷ بود 🙄فکررررررر کن...منم اون موقع اصلا سر در نمیاوردم اینا چیه و چی ب چیه... الان خانوم دکتری شدم برای خودم😊

4 خیلی زیاد نیست که تنبلی بخواد ایجاد بشه حتما یه شرایطی در کنارش هست چاقی شکمی ندارین؟ فندتون رو ...

چاقی شکم دارم دکترگفته بودوزنتوبیارپایین واسه میکرو5کیلوفقط تونستم...ال اچم13بود و استرادیول600 قبل از تخمک کشی ....بیست و خوردی هم امپول برا تحریک استفاده کردم قبل تخمک کشی...بعد ازانتقالم شیاف پروژسترون و قرص استرادیول

تالا فقط دارو استفاده کردی؟کدوم دکتر میری؟

یبار آی یو آی کردم همین اردیبهش ماه امسال ک نگرفت.من شهرستانم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

خيلي خيلي بهت تبريك ميگم💖

خيلي خوشحال شدم 

ان شاءالله دامادش يا عروسش كني 😍

ان شاءالله اين لحظات شيرين قسمت خودم و تك ب تك خواهراي منتظر بشه آمين ❤️

ای یو ای بنظرم هزینه الکیه...دکتر منم اول پیشنهاد ای یو ای داد که گفتم نه میکرو کرد هزار کیلومتررفتم ...

آره واقعا خیلی الکیه آی یو آی اونم واسه یکی مثل من ک ی لولم هم بستس.چرا تهران نرفتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

[QUOTE=64247032]اره داری میری اما از همسر سوال کن دوز داروت زیاد بشه بهتر نیست؟[/QUOTEدكتر پارسال يكى ديگه بود امسال عوض كردمچون من هم حساسم معمولا چيزى نمى گه مى گه از دكتر متخصص خودت بپرس

امروز گفت اون پنج شنبه و جمعه ها هم كه نمى خوردى به نظر من بخور اما صبر كن پيش دكتر رفتى بهت بگه 

اين هفته وقته سونو دارم براى سه شنبه پيش دكترم 

زدم تو نت ivf در تريئد پركار خوب نيست اما كم كار با حفظ دارو ميشه ادامه داد و ازمايش هاى زود به زود 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ببخشيد تو دوتا لوله هات بسته هست؟

ن عزیزم لوله راستم بسته اس

من هم لوله سمت راستم بسته هست  Iuiكردم امثال نگرفت باز  حالا ماه بعد ivfمى كنم الان تو س ...

والا فعلا ک هیچی ولی مبخوام اگه بشه میکرو کنم یخورده برا هزینش مشکل دارم فعلا.شما چند سالته؟شوهرت مشکل نداره؟