2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرین خود دکتر داده به شما؟

ن هنوز نداده ولی ضخامتم خیلییی کمه روز ۱۵ پری ب زور ب چار میرسه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچتون موند عزیزم ؟؟ شما هم انقباض داشتی امپول میزدی ؟ اره استراحت میکنم

برای من بعدازبه دنیا اومدن هردوشون مردن شما نگران نباشید اولا ماله من دوقلوبودن برای همین بیشترازشماتوخطرزایمان بودم شما استراحت کنید سعی کنید ببخشید نزدیکی هم نداشته باشید تا انشالله این چندهفته هم بگذره به سلامتی بغلش کنی

طبق تجویز پزشکتون باید مصرف کنین 

خوب عزیزم دکتر گفتش ک بخاطریکه این سیکل انتقال نمیده بهم نداده ولی من خودم میخوام از اول سیکلم بخورم اشکال داره از نظر شما ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

من دوماه قبلش شکمم سفت میشد به طرازی میگفتم دوماه انقباض دارم میگفت کاری ازدستم برنمیادهردارویی بگی بهم داده بود ولی بازم شکمم سفت میشد بعد دردزایمان گرفتم اول کمردردوپهلودرد شروع شد خیلی روزای بدی بودن بعد ۱۵سال چشم انتظاری این شد سهم من ازبارداری

سلام آناجون  آزمایش ‌ذخیره تخمدانم ومیشه بگی چطوریه جوابش؟ممنونم عزیزم

عزیزم آز ذخیرت که نیست تو اینا اما له نطر میاد طبق اف اس هاش ذخیرت پایین باشه.....

حدودای یک یا زیر یک.....

اما برا نتیجه قطعیش باید amh رو انجام بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من بعدازبه دنیا اومدن هردوشون مردن شما نگران نباشید اولا ماله من دوقلوبودن برای همین بیشترازشما ...

آخیییی عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا به زودی دوباره مامان میشی . باشه حتما . ممنون عزیزم که جواب دادی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام آناجون  آزمایش ‌ذخیره تخمدانم ومیشه بگی چطوریه جوابش؟ممنونم عزیزم

عزیزم حواسم نبود.....

الان دیدم ذخیرتو.....

جالبه اف اس هاشتم بالاست ذخیرتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امشب بتا رو تو یه سرنگ میزنم .به نظرت دیشب با هم نزدم مشکلی نیست؟

نه عزیزم با هم بی هم فرقی نداره.....

به هر حال هر سه همزمان وارد بدنت شدن دیگه.....

ایمنی بدنم بالا بود جنین رو پس میزد و غلظت خون داشتم ک باعث میشد خونرسانی ب رحم و جنین درست انجام نش ...

عزیزم برا ایمنی و انعقادی چن روز پیش از انتقال پردنیزولون و آسپرین خوردین ؟؟؟ دکتر ب من پردی ندادش گفتش ک اول تخمک کشی میکنم و انتقال نمیدم و شما دو ماه پردی بخورین و بعد انتقال میدم .شما پردی چند روز قبل انتقال خوردین ؟؟

عزیزم حواسم نبود..... الان دیدم ذخیرتو..... جالبه اف اس هاشتم بالاست ذخیرتم......

عزیزم متوجه نشدم درست اول گفتی خوب نیس بعدگفتی خوبه ؟ استرس گرفتم 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
عزیزم متوجه نشدم درست اول گفتی خوب نیس بعدگفتی خوبه ؟ استرس گرفتم 

ذخیرت خیلی بالاس عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین