2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
T4-> 9.0* TSH-> 5.36* Free T4-> 1.0 جواب ازمايش ديروز تروييد منه  ماه ديگه هم ivf ...

عزیزم اگه نخوان کنسلم کنن خودت زیر بار نرو چون بالاست.....

بهتره لااقل زیر دو بشه تی اس هاشت بعدا شروع کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چقدررررر شبیه شما هستم. تازه رفتم توی 25 هفته.چند روزیه لگن و پادرد دارم. ترشحاتم هم زیاد شده.هی ...

اين دو روزه خيلي خسته شدم خوب نخوابيدم و زيادي سرپا بودم الان اومدم استراحت كنم نميدونم چرا انقد ترسيدم، اصلا خوابم نميبره، دلم ميخواد گريه كنم، يهو خودمو باختم آخه چرا ؟ ميترسم درست ديده باشم و اون لك واقعي باشه، همش حس اينكه يه چيزي ميخواد ترشح بشه رو دارم اين چند روز و تا حالا كه بي رنگ بودن ، الان نميدونم چرا اينجوريه... تيركشيدن هم گاهي داري؟ درداي خفيف زير دل؟ من لگن درد اينا ندارم بيشتر همون سمت تخمدانها هست 

بچه ها من رفتم سایت طبایع طبعم رو سرد و تر زد درجه تری دو و درجه سردی یک سوداوی و بلغمی حاد بچه ه ...

عزیزم بستگی داره به رژیمت به نظرم با تغذیه اصلاحش کن دنبال داروهای گیاهی عجیب غریب نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این آزمایشارو همشو حتما باید داد

والا بستگی به شرایط داره اگه فریز نداری همشم انجام بدی عالیه اما اگه فریز داری فقط سه و چهار.....

آنا جان در مورد جنین که کاملا درست میگی من به پاکروش گفتم پس اینایی که آزو هستن وبا میکرو بچه دار می ...

قلب جنین شما هم تشکیل نشد؟؟؟

اردیبهشت ماه این اتفاق برای منم افتاد با این تفاوت که شوهر من آزو هستش 

انشالله خدا به هرکی نی نی میده سالم و سلامت بزاره بغله مامانش 

سقط خیلی بده😔

خداجونم شکرت       
سلام مامانايي كه حدود ٢٠ هفته هستين از هفته ٢٠ به اونور شنا هم دردي چيزي داشتين؟ من تا الان كه مورد ...

عزیزم به نظرم طبیعیه اما من کلا وقتی دلشوره مبگیرم میرم سونویی چیزی.....

مثلا چند روز بود حرکتاش کمتر شده بود پنجشنبه رفتم دادم به دکتر عمومی یه سونو نوشت انجام دادم خیالم راحت شد.....

اما بگما من فرت فرت نمیرم سونو.....

معمولا با آرامش شرایطو میسنجم اما وقتی به استرس بیفتم میرم.....

از اول بارداریم تا الان که داره ۲۵ هفته کامل میشه دو بار این مدلی سونو رفتم.....

آنا جان من این آزها رو تاحالا هیچ دکتری برام ننوشته  البته یه جلسه رفتم پیش طرازی که برام نوشت ...

عزیزم کاش انجام میدادیشون.....

به نظرم بهتره انجام بدی.....

[QUOTE=64238841]عزیزم اگه نخوان کنسلم کنن خودت زیر بار نرو چون بالاست..... بهتره لااقل زیر دو بشه تی اس هاشت بعدا ش ...[/QUOTE]

اخه دكتر از اول مى دونست

نمى دونم چى كار كنم ازمايش قبلى هم tsh5.99بوده 

همسر الان جواب را اورده  تو نت ظهرى نگاه كردم 

نمى دونم به خاطر دل من مى گه همسرم خودش پزشكه اما تو خيلى جاها چون من خيلى جون دوستم موضوع را كوچيك نشان داده 

الان مى گه چون t4هرمونش داره ميره بالا دارى رو به نرمال كم كم ميرى 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
هزینه آزمایش کاریوتایپ چقدر میشه؟

والا مال ما برا جفتمون حدود ۳۵۰ شد.....

سلام دوست عزیزم منم زایمان زودرس داشتم توهفته ۲۱هردارویی که استفاده میکنی درکنارش استراحت کن زیادسرپ ...

بچتون موند عزیزم ؟؟ شما هم انقباض داشتی امپول میزدی ؟ اره استراحت میکنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من چقدررررر شبیه شما هستم. تازه رفتم توی 25 هفته.چند روزیه لگن و پادرد دارم. ترشحاتم هم زیاد شده.هی ...

لگن درد من که بعضا فلجم میکنه.....

خصوصا سمت چپم.....

سخت نگیرین این دردا عادین.....

من اواخر بارداری قبلیم از درد دنبالچه نمیتونستم بشینم یا پا شم.....

آنا جان یعنی شما اصلا سیاه دونه عسل و ژل رویال و رازیانه و این جور چیزا استفاده نکردین؟

نه عزیزم من سر سیکل اول دوم از این کارا کردم اما سر آخری تنها داروی گیاهی که خوردم پنیرک بود اونم چون طبعش معتدل بود خیالم راحت بود.....

اين دو روزه خيلي خسته شدم خوب نخوابيدم و زيادي سرپا بودم الان اومدم استراحت كنم نميدونم چرا انقد ترس ...

آره درد خفیف زیر شکم هم دارم. نگران نباش.اینکه دلت گریه میخواد هم نوسانات خلقی در بارداریه. یه کم استراحتت را بیشتر کن.اگه سر کار میری مرخصی بگیر.