2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
خانومی سلام ببخشید میشه مراحل میکرو بگید ؟

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

عمل پانکچر یا تخمکگیری:
بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:
انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کتتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مشکل مگه چیکار میکنه که جنین تشکیل نمیشه توی رحم بعد انتقال؟

عزیزم خوب مشکل انعقادی داشته باشی یعنی غلطت خونت بالا باشه با ژن غلظت خون داشته باشی خونرسانی به رحم و جنبن میتونه دچار مشکل بشه و مانع رشد جنین بشه......

ایمنیتم مشکل داشته باشه ممکنه بدنت و رحمت فکر کنه جنین یه جسم خارجیه و بهش حمله کنه و پسش بزنه....

حالا اینا هم میتونن کلا نذارن باردار بشی یا ممکنه باردار بشی ولی باعث سقط بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبی عزیزم ؟ دارم آسپرین میخورم این ماه کلا خوردم آسپرین احتمالا هفته بعد شروع سیکلم باشه . تو پریود ...

طبق تجویز پزشکتون باید مصرف کنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

در مورد طب سنتی هم سوال داشتم ازتون

من اردیبهشت پارسال با همسرم رفتیم طب سنتی

بهم گفت طبعت سرد و خشکه

تجویزهاش: ناشتا خاکشیر گلاب و عسل و آب جوش

صبحانهارده و شیره 5بار در هفته

بعد صبحانه سیاه دونه عسل

روزی 7 تا بادوم انجیر و زیتون

یه مدت فرنجمشک و بهارنارنج شبها

یه شربتی به نام سینا تو آب هویج هر روز

قطره اسطوخدوس و سنبل الطیب

بادکش گرم کتف و شکم یه روز درمیون

ترک سردیجات و....

شربت سه شیره هرروز تو آب گرم

املت تخم مرغ و خرما

رازیانه عصرها

من این کارها رو شش ماه انجام دادم و بعد رفتم برای میکرو

آها یه ماه قبل میکرو هم رفتم پیش بیوس بهم قرص اثلق و معجون تقویت تخمدان داد

12 جلسه طب سوزنی پیش وحید قاسمی رفتم

بعد از سقطم هم کم بیش این کارها رو رعایت کردم دوماه پیش رفتم پیش بیوس میگه طبعت گرم شده دیگه این ها رو نخور ولی پیش همون دکتر اولی که رفتم میگه تو سردی دوباره همینارو داده

به نظرتون من چیکار کنم؟

از کجا بفهمم الان طبعم چیه ؟

من قبل طب سنتی صورتم جوش میزد بعدش کامل خوب شدم

بعد سقطم تا الان دوباره جوش میزنم

خانومی سلام ببخشید میشه مراحل میکرو بگید ؟

خود سیکل میکرو از ماه قبلش شروع میشه + ماه های قبلی که برای تقویت و ازمایش ها و ... سپری شده

ماه قبل از شروع سیکل ، یا روز 19 تا 21 سیکل امپول دکا تجویز میشه
یا مهار کننده هایی مثل ستروتاید و ...
با این تفاوت که دکا یه تک دوز هست اما ستروتاید و ... چند روزی باید مصرف بشه
بعد منتظر پریود میمونین و با شروع پریود روز دوم سوم سونو میشین و داروهای تحریک تخمک گ شروع میشه
هر دو سه روز در میون میرین سونو میشین وضعیت فولیکول ها چک میشه و بر اساس اون تعداد و دوز دارو یا نوع عوض میشه یا همون قبلی ادامه پیدا میکنه
وقتی سایز فولی ها بالای 18 19 رسید تاریخ پانکچر مشخص میشه

بعضی ها مهار کننده ندارن قبلش و فقط استرادیول دارن
بعضی هام از ماه قبل ترش ال دی دارن

بسته به نظر و متدی که دکترتون کار میکنه داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم لاله جون ایشالا ک این نقطه سفیدو همه منتظرا ببینن 🙏شما هم این مابقی دوران بارداری رو ب سلامت ...

ممنون عزیز دلم 

نیوا جان این روشی که میگی رو شنیدم ولی در مرحله تحقیقاته تا پنج سال دیگه عملی میشه ممنون آنا جان شم ...

آخه اار چند وقت پیش تو اخبار گفتن ک دیگه دو انسانم نتیجه داده و اینا.فک کنم اون بچه ک چند وقت پیش لراب اولین بار تو همدان بدنیا اومد ب همین روش بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رنج آزمایشگاه تا 30 درصد زده بود واسه ما 29 بود الان با دستیار دکترم حرف زدم گفت قبل میکرو باید شوهر ...

خب پس متدش فرق داشته
کار خوبی میکنن اول چک میکنن

در مورد طب سنتی هم سوال داشتم ازتون من اردیبهشت پارسال با همسرم رفتیم طب سنتی بهم گفت طبعت سرد و خ ...

عزیزم کلا طبع سرشتی انسان تغییر نمیکنه طبق گفته ی همه ی پزشکان طب سنتی
اما تعدیلش میشه کرد
فقط یه دکتر تو ایران هست که معتقده میشه طبع سرشتی رو تغییر داد که اونم معتقده 15 سال زمان میبره !!
پس با یکی دو سال اونم رژیم دست و پا شکسته نمیشه طبع رو تغییر کرده فرض کرد
شما هم احتمالا طبعت نسبت به قبل معتدل تر شده بوده

ببخشید اینقدر نوشته هام طولانی میشه از همه شما عزیزان مکمنونم که اینقدر وقت میزارید برای من هم دعا ک ...

الی جون

موفق باشی عزیزم،ایشالا که امسال باردار می شی 

من با شما مطب دکتر صالح پور آشنا شدیم ،برات آرزوی بهترینها رو دارم