2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

وای دختر تو که من را کشتی😆😆😆😆مبارررررکت باشه گلم. فقط تا سفت شدن جای بچه و جفت استراحت کن.

دیروز تا حالا نتم خیییلی داغونه.هی میومدم با مکافات تا خبری ازت بگیرم. خدارا شکر.

ان شاءالله روزیه تک تک بچه های تاپیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم ؟ دارم آسپرین میخورم این ماه کلا خوردم آسپرین احتمالا هفته بعد شروع سیکلم باشه . تو پریود ...

بستگی به تجویز دکترت و شرایطت داره.....

اگه گفته موعد پریودیتم بخوری بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی آنا جون مکملی که به ما داده ساشه پودر هر 60 تا که تو یکماه باید مصرف کنه 460هزار تومن پولشه فکر ...

عزیزم به قوی بودن ربطی نداره
پروسه ی ساخت اسپرم 75 روز تا 90 روزه
مکمل رو تعداد روزای ساخت اسپرم مانور نمیده بلکه اسپرمایی که ساخته مسشن تو اون پروسه رو بهبود میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کجا رفتین برای میکرو؟بار اولتون؟

گفتم ما رشت میریم پیش دکتر صدری آره میکرو بار اول ولی قبلش درمانای دیگه ام انجام دادیم با دارو وآی یو آی که نشد یبار بادارو خارج رحم شد لولم آسیب دید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وای دختر تو که من را کشتی😆😆😆😆مبارررررکت باشه گلم. فقط تا سفت شدن جای بچه و جفت استراحت کن. دیرو ...

قربونت عزیزممممم ...استراحت دارم جوری ک کت و کولم گرفته😁بله انشالله ک همینجوری شاهد مادرشدن تک تک دوستان هستیم😍🙏

رفتم سایت طبایع فهمیدم طبعم گرمه مننون از راهنماییتون عزیزززم

خیلی هم نمیشه به این سایت اعتماد کردا
مال من رو گفته بود گرم و خشک
در حالی که من سرد و تر هستم
به نظرم با یه متخصص طب سنتی هم مشورت کن
یا حد اقل معتدل بخور
نیای یهو الان سردی بخوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم به قوی بودن ربطی نداره پروسه ی ساخت اسپرم 75 روز تا 90 روزه مکمل رو تعداد روزای ساخت اسپرم م ...

حالا که باید دوباره آزمایش بده اینماه انشاالله که توکل به خدا پایین اومده باشه بتونیم بریم جلو

خیلی هم نمیشه به این سایت اعتماد کردا مال من رو گفته بود گرم و خشک در حالی که من سرد و تر هستم به ...

باشه من کلا نمی تونم رعایت کنم همون معتدلو میخورم که نه گرم باشه نه سرد

بچه ها من هیستروسکوپی و خراش رحم خیلی بهش خوشبین هستم حتما انجام بدید انشالله ک براتون نتیجه عالی داشته باشه ...دکتر من خیلی ب موفقیت هیسترو و خراشی ک انجام دادم یقین داره البته ب جز مسایل دیگه ک اصلش خواست خدا بود

خانومی سلام ببخشید میشه مراحل میکرو بگید ؟

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:
تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:
از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:
یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:
سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:
این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

ادامه دارد....

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستی بچه ها اسپرم همسر من تعدادش دو تا سه میلیونه مورفو 1 درصد دی اف آی هم 14

سری پیش کیفیت جنین هام عالی بود

این سری پاکروش گفت برو جنین بگیر 

ولی دکتر نصر گفت نیازی نیست

کسی بوده که با این تعداد کم میکرو  کرده باشه و الان مامان باشه؟