2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047467 بازدید | 684604 پست
خوب عزیزم از کیفیت تخمک میتونن تشخیص بدن..... مثلا به من گفتن یازده تا تخمک داشتی ده تاش عالی بوده ...

خوب این احتمال هم هستش ک مثلا سایز فولیکول بیست باشه و تخمک داخلش مثلا سایزش ده باشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب عزیزم تو سونوهایی ک پیش از تخمک کشی میرن میگن ک چن تا فولیکول با این سایز داریم یا چن تا تخمک ؟؟ ...

عزیز دلم گفتم که سونوها فقط فولیکول یعنی کیسه ها رو میشمرن و اصلا نمیتونن بگن توشون تخمک هست یا نه.....

ممکنه همه شون تخمک داشته باشن، ممکنه بعضیاشون تو خالی باشن، ممکنه حتی همه شون تو خالی باشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس تصمیم گرفتی بری امینو توکل به خدا ان شاء ا... همه چیز عالی عالیه

آره عزیزم ،،‌ چون واقعا دیگه نمیتونم به سونو اطمینان کنم ، یکی میگه هیپوتن هستش یکی میگه سرش کوچیکه ،،، منون بایت دلداریت ، ممنون میشم دعام کنین

یعنی تو هر فولیکولی ی دونه تخمکی هستش ؟ 

معلوم نیست باشه یا نه.....

خوب تا در کیسه رو باز نکنی از کجا میتونی بفهمی توش پول هست یا خالیه؟

در کیسه هم روز پانکچر باز میشه یعنی با سرنگ مایع داخل کیسه یعنی همون فولیکول رو میکشن اگه توش تخمکی باشه که فبها نباشه اون فولیکول میشه پوچ!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب این احتمال هم هستش ک مثلا سایز فولیکول بیست باشه و تخمک داخلش مثلا سایزش ده باشه ؟؟

عزیزم ممکنه یه فولیکول سایزش خوب باشه مثلا به قول خودت بیست باشه ولی به کل توش تخمکی نباشه.....

عزیز دلم گفتم که سونوها فقط فولیکول یعنی کیسه ها رو میشمرن و اصلا نمیتونن بگن توشون تخمک هست یا نه.. ...

خوب بعد گلم تو موقع تخمک کشی ک تخمکا رو دیگه میکشن درسته ؟ دیگه تخمکا از تو فولیکول ها بیرون میان و تخمکا رو میکشن آره ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خدا قوت لاله جوننننننننن.....

سلام  من و شوهرم هم ميخوريم  شوهرم روزي دو بار و خودم روزي يكبار ان شاءالله ك خوب باشه ...

انشاالله که خوبه به منم گفت روزی دوبار

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوب بعد گلم تو موقع تخمک کشی ک تخمکا رو دیگه میکشن درسته ؟ دیگه تخمکا از تو فولیکول ها بیرون میان و ...

بله دیگه روز پانکچر تخمکای موجود رو بیرون میکشن...

اگه کیفیت داشته باشن و اسپرم با کیفیتم باهاشون لقاح داده بشه جنین تشکیل میشه.....

گلم میفمم ک بهم گفتین میگم در کل پی سی ا اونایی ک فولیکول بزرگ دارن و تبدیل ب کیست میشه بیماریون حاد ...

در مورد حاد بودنش قبلا کلی مطلب نوشتم
در واقع حاد و غیر حاد که نداریم
شدید تر و ملایم تر داریم

کسی که فولیکولش کیست میشه لزوما پی سی ا نیست که بخوایم بگیم این پی سی ا شدید تره یا اون یکی
اصولا هم زمانی که دارو مصرف میکنن کیست میشه فولیشون
حالا یا دوز دارو مناسب نبوده یا پاسخ بدن فرد شدید بوده

کسی هم که فولیهاش رشد نمیکنه هم همین جوره
یا دوزش مناسب نیست یا پاسخ بدنش
یا عدد ذخیره اش خیلی بالاست که در مورد شما صدق نمیکنه

زین به نظرم شما هر سوالی میپرسی جوابش رو جایی ذخیره کن عزیزم
چون این جوری بهش دسترسی داری همیشه
چون مشخصه با دقت نمیخونی و فقط همون لحظه که جوابت رو گرفتی بعا فراموش میکنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ۱۵ هفته و چند روز آب دور جنین ۱۲ بود دیروز که ۲۴ هفته و ۳ روزم بود (البته سونوی اطهری ۲۵ هفته ...

عزیزم فک نکنم مقدارش بالا باشه
13 نرماله دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیز دلم گفتم که سونوها فقط فولیکول یعنی کیسه ها رو میشمرن و اصلا نمیتونن بگن توشون تخمک هست یا نه.. ...

اینا ک میگی ممکنه چند درصد احتمال داره ک فولی بدون تخمک باشه ؟؟