2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
آنای عزیز. دکتر زرنانی برای مشکل جهش ژن mhtfr677t و pai-1 به من گفته بودن ب۶ و ب۱۲ استفاده کنم اما ...

والا من ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل داشتم اما چون شروع سیکلم به تاخیر افتاد دیگه دکترم به جاشون مولتی دیلی جایگزین کرد...

بعد انتقالم دیگه نداشتم.....

اما از دوستان بودن که بعد انتقالم داشتن.....

به نظرم تماس بگیر ببین نظر دکترت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=64092097]دوستان گلی که اطلاعات تو این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین: من دیروز نتیجه آزمایش ...

ممنون عزیزم خیلی کمک کردی.....

خودمم حدس میزنم به فندم ربط داره.....

حالا ببینم دکترم چه برنامه ای برام داره فعلا دارم رعایت میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب و خوش بوده باشید. با کلی تبریکات تاخیری و همدردی های عمیق.  من ...

عزیزم نمیدونم چیه ولی حدس میزنم چون روز ۲۱ سیکلته احتمالا کاری مشابه همون دیفیرلین و دکاپیتیل داره و احتمالا سیکلت لانگه.....

سلام انا جون و دوستاي عزیز . من دیروز به لطف خدا دو تا جنین بلاست انتقال دادم . دو روز قبل هم پی ار ...

عزیزم فلفل نه اما من کلا با زردچوبه و نهایت یه کم زنجفیل سردی غذارو میگرفتم.....

والا روغن زیتونم من کلا رو غذاهام میریختم.....

آب زیاد میخوردم.....

یه بند نمیخوابیدم و هر از گاهی پا میشدم یه دوری تو خونه میزدم.....

غذای نونی با نون سنگک هم بخور کمک میکنه روزه هات زودتر به مرحله دفع برسن و ریسک یبوست پایین میاد.....

منتظر خبر بتای تپلتم عزیزم......

عدد ذخیره ات چند بود مامان طاها؟

عدد ذخيرم رو نميدونم چنده،  بهم نگفتن 

اينسري ك برا چكاب رفتم

روز ١٢ سيكل ك سونو شدم بهم گفت 

٦/٧ تا تخمك يا فوليكول نميدونم در يه تخمدانم دارم 

و اون يكي تخمدان ٥/٦ تا دارم 

وضعيتم ميتونه تقريبا چطور باشه با اين وضع 

سلام تورک انا جان و بقیه دوستان.لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید مممون میشم. من تا حالا ۵ بار باردار ...

عزیرم اگه شکست دی ان ای بالا باشه بستگی به عددش میشه برا درمانش نطر داد.....

عزیزم احتمالا شکستاتون به خاطر کیفیت تخمک و اسپرم بوده.....

حالا بذار جواب دی اف آی بیاد اگه بالا باشه خوب احتمالا نیاز به پانکچر مجدد داشته باشین.....

ایمنی و انعقادیم چک کردین؟

ممنون از جوابت.ایشالا که اینطور باشه و کار به پی جی دی نکشه.شما میدونید که قبل میکرو اسپرمو میشه از ...

عزیزم کاش میشد اما ظاهرا هنوز تکنولوژیش نیست یا لااقل ایران نیومده.....

لاله جونم این ک موقع سونوهای میکرو ک چند بار میریم و آخرین سونو ک مثلا میگه ک چ تعداد فولی تو تخمدان ...

عزیزم تعداد فولیگول با تعداد تخمک فرق داره.....

یعنی ممکنه فولیکولی داخلش تخمکی باشه اما یکیش بدون تخمک باشه همون بحث فولیکول پوچ.....

عزیزم تعداد فولیگول با تعداد تخمک فرق داره..... یعنی ممکنه فولیکولی داخلش تخمکی باشه اما یکیش بدون ...

خوب عزیزم تو سونوهایی ک پیش از تخمک کشی میرن میگن ک چن تا فولیکول با این سایز داریم یا چن تا تخمک ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب مگه موقع تخمک کشی ن تخمک ازمون میگیرن ؟ چ ربطی ب فولی داره ؟؟

عزیزم فرض کن فولیکول یه کیسه هست که تخمک توشه.....

تو سونوها هم این کیسه ها رو میشمرن از توشون که خبر ندارن.....

حالا که از توشون تخمکارو کشیدن تعداد تخمکا معلوم میشه اما از این تخمکام ممکنه بعضیا کیفیت نداشته باشن یعنی تعداد جنینا از تعداد تخمکا هم کمتر بشه.....

پس تعداد فولیکولها ممکنه بیشتر از تعداد تخمکا باشه و تعداد تخمکا هم میتونه بیشتر از تعداد جنینا باشه.....

یعنی همه فولیکولها توشون تخمک نیست.....

همه تخمکام قرار نیست جنین بشن.....

عزیزم خوب بعد ک مقلا ده تا تخمک ازمون گرفتن چرا همون موقع میگن مثلا پنج تاش پوچ هستش بر چ اساسی میگن ...

خوب عزیزم از کیفیت تخمک میتونن تشخیص بدن.....

مثلا به من گفتن یازده تا تخمک داشتی ده تاش عالی بوده یکیش بیکیفیت.....

احتمال داره ک تخمک ها قبل از تخمک کشی خودبخود آزاد شده باشه ؟؟

احتمالش هست بله....

عزیزم فرض کن فولیکول یه کیسه هست که تخمک توشه..... تو سونوها هم این کیسه ها رو میشمرن از توشون که خ ...

یعنی تو هر فولیکولی ی دونه تخمکی هستش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام کسی مشهد ای وی اف کرده نتیجه اش مثبت شده باشه لطفا بگین کجا بوده وهزینه شم کلا اگه کسی میدونه ب ...

عزیزم بله از دوستان بودن که مشهد تحت درمان بودن و نتیجه گرفتن اما کجاشو یادم نیست.....