2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
سلام خانوما وقتتون بخیر.لطفا هرکی میتونه سوالمو جواب بده یا اطلاعاتی دراین زمینه داره کمکم کنه...من ...

دقیقان منم مثل شما بی بی چک مثبت نه یکی شش تا تو روزهای متوالی میزدم و مثبت و خط پررنگ و کلی علائم ولی بعد مثلا ده روز عادت میشدم.چندین بار این اتفاق برام افتاد....قبل اقدام حتمان برید و ازمایشاتی که آنا جون و لاله سرخ میذارن رو بزید انجام بدید .ببینید مشکل چیه بعد اقدام کنید...خدا نکرده مثبت نشه و بعد سقط که روحیه ادم خیلی داغون میشه...

منم فعلا وقت گرفتم پیش رزاقی که اخرای شهریوره.ببینم مشکلم چیه....

انشاالله مشکل شما هم معلوم شه و بسلامتی هر چه زودتر مامات بشی 

عزيزم من آندومتريوز داشتم و خيلى پيشرفت كرده بود عمل كردم .قبلش هم مشكل باردارى داشتم ٣بار اى وى اف ...

شما تخمدانت درگیر بود؟ذخیرتون چطوره؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

وقتتون بخیر

اوقات به کام

🙈یهوو یه سوال خیلی مبتدیانه!! اومد تو سرم!!

من ۳ تا جنین انتقال دادم

به امید خدا شنبه باید آزمایش بدم،

که انشالله مثبت شه

سوالم اینه : اگه فقط یکی از جنین ها بمونه، دو تای دیگه چی میشن و چجوری دفع میشن؟؟ 

ببخشیدها😁میدونم شاید مسخره باشه اما رفته تو مخم، تو نت هم چیزی دستگیرم نشد

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
من تخمدونام لگنم حتى به روده هام هم رسيده بود.ذخيره تخمدانيم پايينه.

چجور فهمیدی ک آندومتریوز داری ؟ اول تشخیصش چجور بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان ، لاله ون ، تورک آنا‌ ، من احتمال زیاد هفته بعد برم برا‌آمینوسنتز‌،‌برام دعا کنید همه چی خوب ...

عزیزم انشالله همه چی خوبه .خدا پشت و پناه خودت و فرشته کوچولوت باشه

یا امام رضا
اره عزیزم خودمم اون دفه سقط الانم منفی شدم اینبار قبل انتقال آزمایش ایمنی رو میدم شاید مشکل ایمنی د ...

ای خدا 

انشالله عزیزم تواین روزا خدا بهت طبیعی نی نی میده خوشحالت میکنه 

خداجونم شکرت       
چجور فهمیدی ک آندومتریوز داری ؟ اول تشخیصش چجور بودش ؟؟

من موقع پريود دردهاى وحشتناكى داشتم كه شياف مى زاشتم.موقع نزديكى هم درد داشتم.سونو گرافى كه كردم دكتر گفت اندومتريوز دارى.ولى اونقدر خوب عملم كرد كه هيچ اسيبى به تخمدونام و رحمم وارد نشد.من تقريبا ٤سال پيش عمل كردم و لى تو اين مدت خداروشكر اصلا بر نگشته.چون آندومتريوز بر مى گرده.