2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
ببخشید دوستان من تاریخ اخرین پریودم  ۱۰ اردیبهشت  بود و تاریخ انتقالم ۲۹اردیبهشت  ب ...

جنین چند روزه بوده؟

با فرض سه روزه بودن برات حساب میکنم:

میشه ۱۰ هفته و ۱ روز.....

https://farzand.net/due-date-calculator?sub=true&method=doc&d=26&d=02&d=1397&clen=28&m=21&m=04&m=1397

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم امروز دکتر به همسرم گفت بالای ۹۰درصد جنین نشدن اون اسپرموتخمک بخاطر اسپرم ضعیف همس ...

عزیزم برا مام صفر شده بود با سه ماه درمان دارویی و رعایت تغذیه و بحث خنک نگه داشتن نتیجه گرفتیم.....

امیدتون به خدا باشه عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاء ا... پس خانومیه برا خودش خوبه خیلی خوبه وقتی نی نی جدید بیاد کلی کمک حالت میشه اینکه چند بار ...

مرسي عزيزم

آره اونم خيلي ذوق داره 🤗🤗

تا ببينيم قسمت چي باشه 

خوب پس معلوم نميشه از الان كه ٣ دوره يا ٤ دوره بايد برم واسه پانكچر !!!

حالا شانس حاملگي با اين كار بالا ميره ؟؟؟؟؟

عزیزم باروغنه بچه یامثله قدیما وازلین پشتشو وروی معدشواروم ماساژ بده پشت گوششواروم ماساژ بده بچه همی ...

bakhshimarjan

من یه سوال ازتون پرسیده بودم هر موقع دیدین می شه جواب بدین

در مورد دوستتون که گفته بودن باید رحم اجاره کنه

عزیزم ۱۱ هفته و ۶ روز تا ۱۳ هفته و ۶ روز اگه اشتباه نکنم.....

ممنونم آنا جون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم نگران نباش ایشالله چیزی نیست.... کبدت که مشکل نداشت؟ گوشت موشت و پروتئین میخوری؟ تغذیت خوبه ...

عزیزم گوشت که فقط تو خورشت، از کباب بدم میاد، کبدم تا حالا که مشکل نداشته یا من متوجه چیزی نشدم، ممنون از جوابتون

عزیزم گوشت که فقط تو خورشت، از کباب بدم میاد، کبدم تا حالا که مشکل نداشته یا من متوجه چیزی نشدم، ممن ...

ایشالله که به خاطر رژیم غذاییته....

تکرار کن ایشالله مشکلی نیست.....

سلام بچه ها خوبین؟من طرف راست شکمم خیلی درد میکنه و همش تیر میکشه چند روزه.امروز روز هجده پریمه هیچ داروییم مصرف نکردم بنظرتون ممکنه بخاطر لوله راستم ک بستس باشه یا تخمدونمه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام اینجا کسی دکتر واسه میکرو انجکشن به خودش وشوهرش پودر پروکسید پلاس وپودر پروکسید وومن داده؟

سلام

دكتر نگفت بخورين به ما و ميكروم هم موفق نبود ولي براي سيكل جديدم دوستان همه گفتن بخوري خيلي تو كيفيت تاثير داره هم خودم ميخورم هم همسرم

سلام دكتر نگفت بخورين به ما و ميكروم هم موفق نبود ولي براي سيكل جديدم دوستان همه گفتن بخوري خيلي تو ...

ممنون انشاالله که واقعا خوب باشه🙏🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها خوبین؟من طرف راست شکمم خیلی درد میکنه و همش تیر میکشه چند روزه.امروز روز هجده پریمه هیچ ...

عزیزم آخرین پانکچرت کی بوده؟

عزیزم آخرین پانکچرت کی بوده؟

من آی وی اف نکردم تا حالا فقط یبار اردیبهشت آی یو آی کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین