2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون، من امروز ۱۵ انتقالم بود آزمایش دادم  بتا ۵۸۶ بود، ۳ تا جنین انتقال داده بودن، به ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه 

انشالله بسلامتی بیان بغلت

خداجونم شکرت       
دوستان آز من منفی شد متاسفانه عدد تیتر 1 بود😔😔

سلام نارحت نباش عزیزم انشالله سری بعد 

شما همونی هستی که سری پیش مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد؟؟؟

فک کنم تواین تاپیک دوتا ارمغان هست من همش اشتباه میگیرم؟؟

خداجونم شکرت       
فقط اميدوارم با اين همه دارويي كه ميخوان بهم بدن و اين دنگ و فنگ پانكچر نتيجه بده  عجيبه من با ...

عزیزم یه بچه داری؟
خدا حفظش کنه

ببین تو این سیکل های پشت هم دیگه خیلی دارو نمیدن
یه دوز کم میدن تا دو سه تا تخمک تولید بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من امروز برای سونو ساک بارداری رفتم مطب، مجدد پرسیدم از دکتر گفتن یه دونه شیافتون رو ادامه بدی ...

والا چی بگم
دیگه حتی یه غیر پزشک هم میدونه جفت تازه از هفته 10 به بعد میتونه پروژسترون تولید کنه
نه عزیزم پروژسترون ضرر نداره ، همه ماها داریم استفاده میکنیم دیگه
چون فعلا نیاز بدنمون هست تا جنین حفظ بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سونو هر جای مطمئن بود توی شهرستان برم؟ نه دارو نداده.نکنه نوشته من ندیدم؟ ولی نداده. فقط گف ۳ هفته ...

اره هر جای مطمئنی باشه اشکال نداره
بگجو واژینال باشه که دقیق تره
سایز تخمدانت هم بگو اندازه بزنه

انا جون پي ارپي و خراش درصد مثلت شدنشون يكيه؟

عزیزم اینا یه سری متد هستن
علم ریاضی نیست که دقیق عدد و ارقام داشته باشه

آناجون سلام ممنون از راهنمایی هات ولی من احساس میکنم مورفو ۱ به درد میکرو نمیخوره وجواب آزمایش منفی ...

عزیزم مال خیلی از ماها 1 بوده
تو میکرو فقط چند تا دونه اسپرم نرمال نیازه
دی اف ای هم بدینتا خیالتون راحت باشه

سلام 

من باز اومدم 

رفیتم مرکز یزد برامون ازمایش ژنتیک نوشت که گفتن خوبه بعد برای اسپرم شوهرم ازمایش ژنیک نوشتن که اونم خوب بود برای ماه بعد برام شروع دوره ivf رو در نظر کرفتن به نظرتون نباید ازمایشهای انعقاد خون و ایمنی رو هم انجام میدادم 

این شک و دودلی  خیلی بد هست میشه دکتر معمولی بدم دکترها تشخیص میدن یا تخصصی هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
گلم ضخامت مگه ن باید جلو کلنه آندومتریوم نوشته باشه جلو آندومتریوم ک نوشته secratory و جلو متریوم ای ...

من از رو گفته ی شما که گفتی ضخامت 7تا8 هست گفتم خوبه
یعنی تو ذهنمه که این جوری گفتی
تو سونو این گزینه ها رو نگاه نکردم