2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047742 بازدید | 684623 پست
عزیزم به نظرم با ویزان میتونی مهارش کنی..... اما ببین میشه مثلا سه ماه بخوری سه ماه فاصله بدی که بت ...

مرسی آنا جان...اما خب من که شانس طبیعی رو ندارم چون لوله ها کات شدن پس میتونم پیوسته ادامه بدم مثلا 6 ماه مصرف کنم بعد سه ماه استراحت...ولی خب از عوارض پریود نشدن هم میترسم نمیدونم چقدر ضرر داره؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همه... من امروز رفتم برای عکس رنگی... متاسفانه هرکاری کردن و به هر راهی متوسل شدن میگفتن م ...

عزیزم چسبندگی چه ربطی به پریودی داره؟

به نظرم حتما یه بررسی پیش متخصصش برو.....

ملینیک آندومتریوز ابن سینام میتونه انتخاب مناسبی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چسبندگی چه ربطی به پریودی داره؟ به نظرم حتما یه بررسی پیش متخصصش برو..... ملینیک آندومتریوز ...

عزیزم میشه جواب منم بدید

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه...خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
آنا جونم آمپول مریونال و منوپیور عملکردشون مثل هم هستش یعنی هردوتاش باشه خوبه یا اینکه یکیش کافیه ؟

عزیرم بله کارشون یکیه اما خوب مثلا بدن من به مریونال بهتر جواب داد.....

فقط شرکتشون متفاوته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قبلا ویزان داشتی؟ یا اولین سریه استفاده میکنی؟

نه قبلا نداشتم اولین سری هست البته تو 28 تای اول خیلی مشکلی نداشتم 28 تای دوم رو که بلافاصله شروع کردم و پریود شدم سر وقت ولی دیگه پاک نشدم الان 22 روزه که ادامه داره کم و بیش...شاید هنوز بدنم عادت نکرده نمیدونم شاید هم باید درکنارش استرادیول داشته باشم؟؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستان آندومتر روز ١٦ عددا ٦/٥ كمه؟؟؟ بالا ميره؟ براي انتقال چه عددي مناسبه؟

عزیزم خوب یه کم کمه.....

بهتره برا انتقال بین ۸ تا ۱۲ باشه.....

دوستان هر کسی در مورد تقویت تخمدانها حالا چه از نظر تغذیه یا مکمل های دارویی تجربه ای داره لطفا بگین ...

عزیزم خوب من خودم پروتئین و چهار مغز زباد میخوردم.....

آبم بخوری خوبه.....

پیاده رویم عالیه.....

پیلاتس هم قبل شروع سیکل تحربک تخمدان عالیه.....

مکملم والا دکتر من یه سری مکمل نوشته بود.....

کیوتن، فولیک۵، ویتامین ای و......

الان یادم نیست صفحه اول تو مراحل درمانیم گذاشتم.....

كسي توقم مركزناباروري ميكروانجام داده؟

عزیزم مرکز ناباروری قم شنیدم خوبه امکاناتش عالیه اما خوب کدوم مرکزشو یادم نیست.....

طبعم گرم و تر هستش آنا جون

پس بهتره تو خوردن گرمی زیاده روی نکنی یعنی ترکیبی بخوری هم سردی هم گرمی.....

سلام انا جون فردا وقت پانکچر دارم خیلی میترسم اولین بارمه بعد عمل چجوریه درد زیاد داری؟  اگه ه ...

عزیزم مگه مطمئنی هایپر میشی؟

مستعد هایپری هستی؟

ذخیرت چنده؟

اگه ریسک هابپری نداری دوغ نخور منم سیکل اولم این اشتباهو کردم و با اینکه غیر ممکن بود هایپر بشم کلی دوغ خوردم و رحمم وحشتناک سردی کرد.....

بعد پانکچرم با توحه به تعداد فولیات دردت نیتونه کم یا زیاد باشه اما معمولا انقدری نیست که بترسی مگه اینکه شدیدا هایپر بشی......

وگرنه در حد درد پریودی حتی کمتر از درد پریودیه.....

کاری هست که برای تقویت تخمدانها بکنم؟ سئوالم تکراریه احتمالا دارین به نوبت می خونین🙈

عزیزم تا جاییکه میتونستم پستهای قبلیتون جواب دادم.....

آره به ترتیب دارم میخونم.....

مرسی عزیزم چرا ۱۲ تا بود نمیدونم چرا هایپر شدم چشم دوغ و سفیده تخم مرغم میخورم

عزیزم تخمکات ۱۲ تا بودن تعداد فولیات مطمئنا بیشتر بوده.....

برای هایپری ملاک تعداد فولیکولهاست نه تخمک......

ممکنه یکی یه دونه تخمکم نداشته باشه ولی تخمداناش لونه زنبوری بشه.....

عزیزم میشه آزمایش من رو نگاه کنی 

چشم عزیزم بذار نگاه میکنم.....

سلام میشه لطفا آزمایشای منو بررسی کنید ببینید مشکل داره یا نه

عزیزم خوب اونایی که رنجشونو نزدن بهتره ایمونولوژ نظر بده چون بعضیا رنجشون نسبیه!!!!!

یعنی با مقایسه یه سری از آیتمها نتیجه گیری میکنن.....