2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

آنا جون زنگ زدم کلینیک اندومتریوز ابن سینا و گفتن اگه الان بری تو لیست عمل نوبتت میشه برای زمستون😭😭چون دکتر خزعلی نیست و بیاد خیلی سرشون شلوغه . من چیکار کنم آخه ؟ زمستون خیییییییلیییی دیره . راه حل دیگه ای هست که انجام بدم تا زودتر نوبت بگیرم ؟ برم پیش دکتر آصف جاه چطور ؟ حداقل زودتر کارم انجام میشه ولی نمیدونم تا چه حد میشه بهش اطمینان کرد 😔😔

دوستان هر کی اطلاعات داره لطفا کمکم کنه🙈

[QUOTE=63671312]عزيزم اگر ال دي ها رو هر روز سر موقع مصرف كني، احتمال بارداري صفره خيالت راحت...[/QUOTE]

اخه از اين ماه سيكل ivf شروع كردم مى گن از ماه دوم مصرف أيمن تر هست !?ممنون از پاسختون

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من الان زنگ زدم گفتن ک داریم ولی اگه از تیم زینبیه باشه .ولی من دکتر رستمی برام نوشته چکار کنم . گفت ...

عزیزم زنگ بزن از منشی دکتر رستمی بپرس، از مادر و کودک هم سوال کن

سلام به همه...

من امروز رفتم برای عکس رنگی...

متاسفانه هرکاری کردن و به هر راهی متوسل شدن میگفتن ماده وارد رحم نمیشه اصلا...این یعنی چسبندگی من شدیده؟پس من چطور پریود میشم؟؟چیکارکنم حالا؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید...تو شوکم موندم یعنی چطور ممکنه

د 

عزیزم خوب نه بالا بودنش خوبه خوبه نه پایین بودنش..... مطمئنا ذخیره متوسط بهتره.... اما خوب دکتری ک ...

آنا جونم آمپول مریونال و منوپیور عملکردشون مثل هم هستش یعنی هردوتاش باشه خوبه یا اینکه یکیش کافیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اها ذخیره تخمدانت اینجاس متاسفانه کمه عددش اما خب با سیکل مناسب و دوز مناسب و داروی مناسب میشه تعد ...

خوبین لاله جونم ؟؟ عملکرد آمپول مریونال و منوپیور یکیه ؟ برا میکرو هردوتاش با هم استفاده بشه یا یکیش کافیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه... من امروز رفتم برای عکس رنگی... متاسفانه هرکاری کردن و به هر راهی متوسل شدن میگفتن م ...

عزیزم منم تجربه مثل شما دارم، جایی که رفتم واسه سونو با اینکه مرکز خصوصی و گرون قیمت بود اما چه خانم دکتر و چه خانم مسول عکس ناشی بودن به من گفتن چسبندگی داری، کلی هم درد کشیدم بعدش معلوم شد یکم سر رحمم کجه و هیچ مشکلی نداشتم، پس نگران نباش شاید کسی که عکس میگرفته ناشی بوده باشه

عزیزم منم تجربه مثل شما دارم، جایی که رفتم واسه سونو با اینکه مرکز خصوصی و گرون قیمت بود اما چه خانم ...

ممنون عزیزم...شماهم شیراز هستید؟بنظرتون کدوم مرکز برم دوباره بگیرم؟

شما بعدش از کجا متوجه شدید که مشکل کج بودن دهانه رحم هست...

اصلا برام قابل باور نیست که چطور ممکنه اینجوری باشه

د