2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
جدا؟  عکس رنگی رحم دادم تا حالا.اونم دوبار. اولیش که یه درد کوتاه داشت.دومیش چون یکی از لوله ...

نی نی داری??

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
عزیزم سنت خوبه.نا امید نباش و تلاشتو بکن. این ذخیره تخمدان رو از کجا میفهمن؟ چرا به من هیچی ازش ...

ازم ازمایش هرمونی گرفتن.دکتر قوامی ک منو سونو کرد گفتن ضخامت اندمتر ۹ونیم البته تو پریود نبود سونوم نمیدونم اندمتر چیه ولی گفت خیلی خوبه اندمترت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا؟  عکس رنگی رحم دادم تا حالا.اونم دوبار. اولیش که یه درد کوتاه داشت.دومیش چون یکی از لوله ...

وحشتناکترین درد دنیارو کشیدم با عکس رنگی

عزیزم سنت خوبه.نا امید نباش و تلاشتو بکن. این ذخیره تخمدان رو از کجا میفهمن؟ چرا به من هیچی ازش ...

سنم چیش خوبه دارم پیر میشم دیگه

بچه ها میشه با این 6 تا تخمک هم جواب بگیرم . ؟ 

گلم منم ۶ تا تخمک داشتم که شکر خدا هر ۶ تا جنین شد

واسه خدا کار نشد نداره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
گلم منم ۶ تا تخمک داشتم که شکر خدا هر ۶ تا جنین شد واسه خدا کار نشد نداره

سایزشون چند بود گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عرق نعنا موردی نداره نباتم (البته معمولیش) همچنین اما نه اینکه کارت بشه خوردن اینا...... رنجفیلم می ...

عزیزم یک مشورت میخام.

هر کسی دیگم میتونه راهنمایی کنه یا تجربه ای داره ممنون میشم بگه.

من فردا ۷ صبح باید مرکز باشم برای پاکنچر.

از خونه تا خونه تهرانمون ۳ تا سه ساعتو نیم راهه.

حالا

خودم ۴ برم که ۸ نهایتا خونه باشم البته با اتوبوس و مترو ، و بخابم .تا بقیه ۱۱تا ۱۲ شب با ماشین بیان.صبحم ۷ برسونم خودمو مرکز

یا صبر کنم ۸ شب بابقیه با ماشین برم که ۱۱و ۱۲ میرسم خونه.

روش اول خوب خودم اذیتم اما زود میرسم و وقت استراحت هست.

روش دوم راحتتره.اما دیر میرسم و خوابم دیر میشه.

برای پاکنچر ، شب قبلش چه شرایطی لازمه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لاله جون سر سوزنو عوض کنی شرایط بهتر میشه ها..... مال من دو هفته یه باره عملا هر طرف یه ماه فرصت اس ...

آنا جون ببخشيد يه سوال!!! من الان هفته شانزدهم رو تمام كردم و روزي دوتا شياف استفاده ميكنم، ولي مثل اينكه شما آمپول رو جايگزين شياف دارين، درسته؟ نيازه به دكترم بگم يا بسته به شرايط تجويز شياف يا آمپول؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
نه اتفاقا انقدر راحته اصلا نمیفهمی من همونطوری ک داشتم با پرستاره حرف میزدم با خنده ملیح رفتم به خاب ...

بعدش چی؟ بهوش اومدی نیم ساعت بعدش گفتن بری؟ درد داشتی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم وقتی تخمدانات زیاد تحریک بشن هایپری..... چند تا فولیکول داشتی؟ چند تا تخمک؟ ذخیرت میدونی چن ...

۱۲تا تخمک داشتم ...احتمالا هایپر شدم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
بعدش چی؟ بهوش اومدی نیم ساعت بعدش گفتن بری؟ درد داشتی؟

ارا گفتن برو دردش خیلی کم مثله پریود شایدم سبک تره

۶ماه بعد اقدام و هرماه انتظار با خوشی فهمیدیم ک همسرم اوووو مشکل داره اسپرم زیر ۲میلیون عمل واریکوسل ...

عزیزم همسرت تست دی اف آی داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تا حالا تجربه بیهوشی رو ندارم. بیشتر از پانکچر و انتقال از بیهوشیش میترسم

عزیزم بیهوشیه پانکچر واقعا چیزی نیست خیلی کم و سطحیه سریع به هوش میایی نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همسرت تست دی اف آی داده؟

اره اول ۱۴بود الان شد ۴۰ یه خورده بدتر شده نمیدونم چرا اخه عفونت پروستاتم داره تا اون درمان کنیم اسپرم میاد پایین