2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم الهی ک خدا بهترینهاشو برات مقدر کنه و بزودی نتیجه مثبت بگیری و دلت شاد بشه

آمين آمين آمين 

خيلي ممنون از دعاي قشنگت ان شاءالله خداوند قسمت تمام خواهراي منتظر اولاد سالم و صالح كنه 

عزيزم خداوند مرواريد وجود تو را هم حفظ كنه و سالم صالح بياره تو بغلت و نور چشمت كنه ❤️

ثمین جون ترشحت به خاطر تعداد زیاد فولی هست و بالا رفتن هورمون استروژن نگران نباش نزدیکی ممنوع نیست ...

متوجه شدم مرسی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم والا من مهار رو صبح و تحریک تخمدانو عصر میدونستم.... یا نهایت برعکس..... این مدلیشو نشنیده ب ...

آنا جون من ستروتاید رو ساعت 6عصر میزنم منوپیور رو ساعت 7:30 .و گونال اف رو ساعت 4 یعنی کار بدی میکنم یعنی گند دارم میزنم.؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون ستروتاید قسمت پشت بازوت ک شله بزن

همون جا زد ولی زدا پدرم در اومد انگار جیغ جیغ کردم که بیا و ببین .

براي شما مگه دستور پزشك نيست اين روال؟؟

والا ستروتاید رو دقیقا دکتر گفت ساعت 6 بزن.گونالم گفته بود عصر .منوپیورم چیزی نگفت من عصرش کردم

😂😂😂😂😂لوس خانوم

بهار من خیلی در مقابل آمپول ضعف دارم خدا هم دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف من .خخخخ.

بهار من خیلی در مقابل آمپول ضعف دارم خدا هم دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف من .خخخخ.

دکتر شما هم ظهیریه ثمین جان؟

منم اولین ستروتاید که زدم تا اخر شب دستم اندازه گردو ورم داشت و قرمز و داغ بود

اما بعدیا اینطور نشدن

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

ب نظر شما من ك الان لاپرا هيسترو و خراش داشتم  

بعد از اولين قاعدگيم سيكلم رو شروع كنم خوبه ؟؟

من ٢٠ تير زمان موعدمه و از ٢١ موعدم شروع كنم خوبه ؟؟ انتقالم هم ميوفته اواخر مرداد 

يا ن همين الان شروع كنم امروز ميشه ١٧ قاعدگيم يعني ٤ روز ديگه ميشه ٢١ قاعدگي و بايد شروع كنم 

نظر خودم قاعدگيه بعديه ك قشنگه بدنم كمي ريلكس شه بعد شروع كنم 

بله آنا جان  از روز ٢١ دوره م صبح ها قبل از ١٠ صبح بايد دكاپپتيل زيرجلدي در بازو بزنم تا عادت ...

پردی و آسپرین چند روزه ک میخوری گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ان شاء ا... شما هم مثبت میشی من به شخصه با اینکه اصلا قبولش ندارم اما کاملا معتقدم خیلی دستش س ...

من سه شنبه وقت با دكتر خودم دارم. اينجا آزمايشهاى تكميلى رو انجام نمى دن مى خوام باهاش صحبت كنم ،چون يه بار منفى شدم مى خوام بدونم چرا منفى شدم با اينكه هم از جنين ام بينهايت تعريف مى كردن و هم از رحمم.

من جنين فريز شده هم دارم كه بهم گفتن اين ماه نه اما ماه ديگه براى انتقال بيا اما مى خوام قبلش فقط آزمايشهاى تكميلى رو انجام بدم و اگه اينجا برام انجام ندن فقط براى آزمايشها بيام ايران.

ممنون از راهنماييهات عزيزم🌸🌸💕