2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم من به شخصه از ظهیری زخم بدی خوردم خدا ازش نگذره.فقط و فقط دین و ایمانش پوله .فقط و فقط دنبال ا ...

جالبه که خیلی خوش شانسه
امار مثبتش بالاست !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
معمولا ايران اكثر دكترها بى اعصاب و بى حوصلن  خداروشكر كه جواب گرفتين و مباركتون باشه

عزیزم ان شاء ا... شما هم مثبت میشی
من به شخصه با اینکه اصلا قبولش ندارم اما کاملا معتقدم خیلی دستش سبکه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم . آخه بتای من روز 14 انتقال 200 بود 48 ساعت بعد 395 دوباره 48 ساعت بعد تکرار کردم شد 110 ...

عزیزم کم نبوده
مال من روز 14 انتقال 50 بود

تورک آنای عزیز ، ممنون که جواب میدی ویتامین دی خب بود ، قبلش هم آمپول داشتم،،، بلارو صدا نمیکنم ،،ف ...

روشا جون هر چی زودتر بری امنیو سنتز زودتر هم جوابش میاد زودتر هم خیالت راحت میشه
چرا به تاخیر انداختی؟

لاله جون شما واسه حركت جنين پرسيده بودي، منم متوجه شدم حرمت روده تو اعماق شكم حس ميشه و واسمون تكرار ...

من جفتم خلفیه

من حتی حس میکنم دست میذارم تکون هاش رو با دستم هم حس میکنم
حالا نمیدونم توهمه یا واقعی

سلام دوستان اگه یادتون باشه من دیروز گفتم که انتقال داشتم همه چی عالی بود تا صبح ساعت۵ که به جای ا ...

ان شاء ا... قطع میشه عزیزم
فک کنم کار همون اسپرین بوده
چون دکتر منم گفته بود یکی از علائم مشخص حساسیت به اسپرین اینه که ادرار خونی میشه
حالا مال شما دیگه خیلی شدیده

ان شاء ا... درست میشه عزیزم

نمیدونم سیکلم چند روزه هست  خدا کنه بزرگ بشه امیدم و از دست دادم 😢

عزیزم اولین سونوتون بوده
اصلا کوچیک نیست
در واقع اونی که 16 هست بزرگه و همخوانی نداره با بقیه
بقیه سایز نرمال دارن و یک دست بزرگ میشن

مرسی توک انای عزیز خیلی امیدوارم کردی عزیزم  چرا بیبی نزنم ؟

عزیزم خوب وقتی آز رو گفت فلان روز بدین یعنی احتمال داره قبلش بی بی نشون نده و الکی استرس بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون منظورم آزمایشdfiهمسرم جایی دیگه بدون نوبت انجام نمی دهند چونکه فقط همین هفته مرخصی داره ...

عزیزم به هر حال باید مرکز ناباروری باشه.....

ببین رویان یا جای دیگه وقت میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهر و دوست شما پیش خود مهر افزا ویزیت شدن؟ دکتر مهر افزا کلا صبح ها نیست و بعد از ظهر ها هم فقط رو ...

اره لاله جان

پیش خود مرضیه مهرافزا

اره کاملا معتقدم ظهیری بسیاار زیاد دستش سبکه 

انتقال دادم عزیزم

فردا ازمایش دارم

تا دیروز حس درد زیر شکم داشتم انگار توی رحمم تیر میکشید ولی از امروز هیچچی :( نگرانم یکمی

اره ظهیری هم برا هرکس دیدم تخمک ۱۵ هم میکشه من یه عالمه ۱۵ و ۱۶ داشتم ولی فقط هشت تا بالای ۱۸ رو فکنم کشید

شوهرم هم پیش توکل نیا رفت. ظهیری که قبولش داشت

اخه ازمایش اسپرمشم همیشه اوکی بود

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من جفتم خلفیه من حتی حس میکنم دست میذارم تکون هاش رو با دستم هم حس میکنم حالا نمیدونم توهمه یا واق ...

نه عزیزم توهم نیست منم تا چند مدت پیش زیر دستم حسش میکردم اما الان گاها با چشمم گذرا میبینم.....

عزیزم من به شخصه از ظهیری زخم بدی خوردم خدا ازش نگذره.فقط و فقط دین و ایمانش پوله .فقط و فقط دنبال ا ...

متوجه حرفات نشدم عزیزم

ولی من که این چیزارو ندیدم ازش

اگه منظورتون روز عمل منه که از شانس بد خودم بود تقصیر ظهیری بنده خدا چیه

از مدتها پیش یه روز جمعه رو نمیتونست باشه و جایی کار داشت از شانسم تخمکام روزی رسیدن که جمعه مجبور به عمل شدم

در کل خیلی معتقدم هرکس پیش هر دکتری میره به دکترش اعتماد داشته باشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ