2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
روز هشتم

کلا چند تا آمپول استفاده کردی گلم ؟ تنبلی تخمدان داری ؟ نگران نباش بزرگ میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کلا چند تا آمپول استفاده کردی گلم ؟ تنبلی تخمدان داری ؟ نگران نباش بزرگ میشه

کلا پنج تا استفاده کردم تنبلی تخمدان هم ندارم 

دفعه قبل که ۱۶ تا داشتم همش ۳ تا جنین شد واقعا نگرانم نمیدونم چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا پنج تا استفاده کردم تنبلی تخمدان هم ندارم  دفعه قبل که ۱۶ تا داشتم همش ۳ تا جنین شد واقعا ...

پنج تا ک خیلییی کمه چ آمپولی زدین دوز چند ؟ از چندم سیکل تا چندم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کلا پنج تا استفاده کردم تنبلی تخمدان هم ندارم  دفعه قبل که ۱۶ تا داشتم همش ۳ تا جنین شد واقعا ...

دفعه قبل ک ۱۶ تا داشتین سایز چند بود فولیکولاتون ؟؟

پنج تا ندارم کلا یازدا تا دارم پنج تا تخمدان راست شش تا تخمدان چپ  ولی اندازه هاش کوچیک و ریز

این ک عالیه برا روز هشتم ان شالله بقیه هم بزرگ میشن . سیکلتون چن روزه هستش ؟؟

سلام دوستای خوب 

من میکرو انجام دادم 

امروز روز هفتم انتقالمه ولی هیچ علائمی ندارم 

راستش خیلی ناراحتم 

ازمایشمم تازه بیستمه 

کسی هست که میکرو مثبت شده باشه بدون علائم؟

کی بیبی بزنم ؟

الهی امیدم تویی🙏
سلام آنا جان من امروز سونو دادم گفتن ۶ تا تخمک در تخمدان چپ ۵ تا راست تو همه اینا فقط یکی ۱۶ بقیه د ...

عزیزم الان فقط داروهات هستن که کمک میکنن به رشدش....

آب زیاد بخور و پیاده روی آهسته هم اگه اذیت نمیشی داشته باش.....

مواد غذایی مقوی و چهار مغز و پروتئینم بخور اما کلا میشه رو آمپولا حساب کرد.....

در مورد اونا لاله جون بهتر میتونه نظر بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم سیکلم چند روزه هست  خدا کنه بزرگ بشه امیدم و از دست دادم 😢

من بهت قول قول میدم ک سایزشون ان شالله بالا میره شک نکن . 

راستش عزیزم من به اینپچیزا اعتقاد ندارم ،،، من فقط کنجکاوم که از مسایل سر در بیارم و‌جواب پیدا کنم ، ...

عزیزم فمیبیون یکم بخوری خوبه من فمیبیون یک نخوردم اما اگه اشتباه نکنم امگا سه نداره درسته؟

فعلا بازم از هیچی بهتره بخور تا تهیه کنی.....

امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره....

راجب موقع خوابش دقیق نمیدونم اما خوب بعید نیست به خاطر اون باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com