2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام صبح همگي بخير و خوشي🌺

ان شاءالله همگي خوب و سلامت باشين

براي همه دعا ميكنم در هر مرحله اي ك هستين ب سلامتي طي بشه و انتهاي شيريني داشته باشيد

اميدوارم خداوند پشت و پناه خودم و تمام خواهراي تاپيك باشه ... آمين ...

خواهراني ك امروز آز دارن ان شاءالله امروز بهترين روز براتون باشه ب لطف خداوند💖

شادي شما شادي ما همنوع خودتون هم هست 

خداروشكر ك اينجا رو داريم  و ب لطف آنا جان و لاله جان و همه ي خواهرا ك بتونيم در غم و شادي هم شريك باشيم 

براي همه بهترينها رو از خداوند ميخوام 

التماس دعا فراوان 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم هایی که امروز آزمایش داشتند کجایید؟بیاین و با خبر یه بتای تپل و مپل ما را خوشحال کنید

ستاره جون من انقد خوابم گرفته ک الان مثل ژاپنیا دارم صفحه گوشیو نگاه میکنم😁 منتظر بچه ها هستم ی کم ذوق کنم بعد بخوابم

آنا عزیز فعلا نرفتم آزمایش منظرم این بود که اگه منفی شدم میخوام اینکارو بکنم

عزیزم چرا پس انرژی منفیو جذب میکنی؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله ممکنه از این هم باشه  و همینطور لاله جان هم گفتن احتمالا بخاطره به هم خوردن تعادل هورمونی ب ...

عزیزم من بودم زنگ میزدم نهایتش اینه جوابی نمیدن.....

زنگ بزن اتاق زایمان و بگو از بیمارای دکتری و مشکلتو بگو دکترو پیدا میکنن و ازش میپرسن.....

لااقل سعیتو کردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جونم آمپول منوپیور همون آمپول منوتروپین هستش ؟؟

عزیزم نام تجاریشون متفاوته ولی اساسشون یکیه.....

عزیزم من بودم زنگ میزدم نهایتش اینه جوابی نمیدن..... زنگ بزن اتاق زایمان و بگو از بیمارای دکتری و م ...

آنا جان همون موقع زنگ زدم گفتن اگه خونریزی زیاده بیا بیمارستان اگه نه که صبر کن تا شنبه...چرا الان که تعطیله مطب میگی گفتم خب فکر میکردم طبیعیه اما دوستانم گفتن پیگیر بشم..متاسفانه بخاطره رفتار منشی سری قبل یه کم دلسرد شدم وگرنه ایکاش همون سه شنبه تماس گرفته بودم..بعدشم سرشلوغ بودم یادم رفت..الان دیگه گفتم 10 روز شده و شاید طبیعی نباشه دیگه...شاید هم اندومتر داره ریزش میکنه که یکدست و شیک و مجلسی بشههههه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جان همون موقع زنگ زدم گفتن اگه خونریزی زیاده بیا بیمارستان اگه نه که صبر کن تا شنبه...چرا الان ک ...

atrisa جون

راهی وجود دارد که برای افرادی که آندومتر نامرتب دارند،آندومترشان مرتب شود؟

من در این زمینه چیزی نشنیدم

فدات دوست عزیزم انشااااالله بزودی زود خبر مادرشدن شمارو اینجا داشته باشیم🙏😍

مرسی مامان گلی..انشاا...🌷🌼🌹منتظر بتای تپل تر شنبه تون هم هستیماااا..و عکسهای تراس همراه با یکی دو تا گل زیباا که مشغول بازی هستن...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..